סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דברים שרציתי לומר

כותב וצוחק ומוחק, מתלבט.
אני בכלל איש של מחברת, שסגורה עמוק בתחתית המגירה, כמו הקלישאה המאוסה ביותר.
התלבטתי אם לכתוב ומה בעצם? הרי אני לא באמת חלק מהטרללת כאן (לפחות זה מה שאני עדיין מספר לעצמי), הסתכלתי קצת מלמעלה, במבט מנוכר, נוגע לא נוגע.
רק קורא אחרים ומנסה לא להיראות חדש מדי בביצה המקומית, עוד בשלבים של ללמוד ראשי תיבות של מונחים פה באנגלית שעדיין אין לי שמץ מה הם אומרים. אפילו הצ'אט לא מוכן להסביר לי מה זה ddlg או bcdb(?), הוא טוען שזה תוכן מיני וסגור מדי, ולא מעוניין לפרט. אני לא כמוכם עלק, כולה חילקתי כמה סטירות וקשרתי (וגם נקשרתי לפעמים, תרתי משמע). הייתי איש של מערכות יחסים זוגיות כל השנים, אז עכשיו אני פתאום "השולט"? בולשיט. כולה רוצה שתעשי מה שאמרתי.
עוד קליפה שמתקפלת משם בדוי ופרופיל לא מוכר, ויש עוד מלא דברים שרציתי לומר.
לפני חודש. יום שלישי, 3 במרץ 2026 בשעה 18:23

עוד מנסה להבין אם אני הגוד גאי שנכנס במקרה לג'ונגל אחרי שנים שהיה במערכות יחסים ארוכות או שהרדמתי את האריה שבפנים והוא רק חיכה שאסיר ממנו את המחסום מהפה. ביום לובש פנים רציניות ובלילה צמא לטרף עם שיניים מדממות. השאלה הגדולה אם יש מכאן כבר דרך חזרה, ואם אני בכלל מעוניין ללכת בה.

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י