לפני 13 שנים. 1 בדצמבר 2010 בשעה 14:59
מצרכים:
אגסים
יין אדום
כוכב אניס
מקל קינמון
גרם MD
50 גרם שוקולד מובחר
30 גרם שמנת מתוקה
הכנה:
שופכים לסיר צר את היין כוכב האניס ואת הקינמון ומחממים עד לאידוי האלכוהול.
עם קולפן מקלפים פס כן פס לא באגס, ובזהירות מרוקנים את פנים האגס,
ומבשלים את האגס ביין עד לריכוח.
כשהאגס מוכן להוציא מהיין ובזהירות לקלף את הפסים שנשארו בקליפה.
בבנמרי (סיר עם מים חמים וקערה, כשהאדים מחממים את הקערה) ממיסים את השוקולד עם השמנת והMD עד לקבלת מרקם אחיד וחלק,
יוצקים את הגנש לאגס ומגישים חם