שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פחחחחחחחחחחחחח

בלי לזיין לי את השכל
אם אתם חושבים שגם פנים מול פנים לא הייתי מיחס לכם חשיבות
אז בבקשה לא להטריד אותי גם פה.
לפני 13 שנים. 1 בדצמבר 2010 בשעה 14:59

מצרכים:
אגסים
יין אדום
כוכב אניס
מקל קינמון
גרם MD
50 גרם שוקולד מובחר
30 גרם שמנת מתוקה


הכנה:
שופכים לסיר צר את היין כוכב האניס ואת הקינמון ומחממים עד לאידוי האלכוהול.


עם קולפן מקלפים פס כן פס לא באגס, ובזהירות מרוקנים את פנים האגס,
ומבשלים את האגס ביין עד לריכוח.
כשהאגס מוכן להוציא מהיין ובזהירות לקלף את הפסים שנשארו בקליפה.

בבנמרי (סיר עם מים חמים וקערה, כשהאדים מחממים את הקערה) ממיסים את השוקולד עם השמנת והMD עד לקבלת מרקם אחיד וחלק,
יוצקים את הגנש לאגס ומגישים חם

Lakshmi​(נשלטת) -
משהו שבשילוב של פירות ושוקולד...אמממ..מוזר לי...

אי אפשר לשלב שוקולד
שקולוד, זה שוקולד...

כל דבר שהוא לא שוקולד..מוריד מערך השוקולד=]
לפני 13 שנים
Mary Jane - גרם אמדי זה עניין יקר למדי, לא מוצאת סיבה הגיונית להרוס אותו בטמפרטורות גבוהות ובנטילה יחד עם מזון, מה שסביר להניח לא מומלץ כלל.
ניסית את זה בכלל?
לפני 13 שנים
OR S​(שולט) - תמונות בקרוב
לפני 13 שנים
OR S​(שולט) - ישבתי ובאמת שחשבתי על זה, קראתי וחקרתי.
הטמפרטורה של הגנש לא עולה על 60 מעלות ככה שלא קורה כלום לחומר הפעיל.
ואני מכיר מספר דרכים להכניס אותו לגוף: 1- בעישון, לא מומלץ אלה אם יש לך כמות או באמת חרא של חומר. 2- דרך האף שבאמת לא מומלץ, לא כל אבקה יכולה להכנס דרך האף ואם את עושה את תפסיקי עכשיו. 3- דרך הוריד. שאני מעדיף אותם סגורים. 4- דרך מערכת העיכול, למוסס במים ולשתות, ככה שהשוקולד לא פוגע בו והוא נספג בכל מקרה באותן מערכות.
אז אם אין לך משהו חכם להוסיף לי. בבקשה ממך, זדייני לי מהפוסט
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י