לפני 3 שנים. 23 במרץ 2021 בשעה 7:43
היום בו מגיעים הירקות והפירות זה יום שמח, נהנת להריח את הסחורה הטריה, להסתכל על הצבעים, להחליט איפה כל ירק ופרי ימוקם ומתחילה בניסיון להחליט מה הדבר הראשון שאוכל - האם אלו השרי בצבעים? או אולי הקוקוס שהגיע הישר מעץ? ואולי בכלל אבחר באבוקדו שמגיע כבר בשל!
מסדרת, ממיינת, זורקת, מתחדשת
ואז שכבר מגיע הרגע לאכול,
לא עומדת בפיתוי ופותחת את האפיפיות המיוחדות לפסח.
כמו באוכל, כך גם בחיים
קשה נורא לעמוד בפיתויים