לפני 3 שנים. 4 באוגוסט 2021 בשעה 19:22
פשוט.
עם חלב רגיל (כן, אני יודעת שזה לא אופייני לפוסט תל אביבית)
עם קצף (מתה על קצף. האמת שגם על קצפת, אבל בשוקו)
חם (ולא רותח. למה רותח?)
בכוס זכוכית, מאג או אילן אם אני מזמינה קטן.
אני אוהבת לראות מה אני שותה ואת הצבעים של הקפה מסודרים להם לפי הסדר.
סוכר- אם אני קונה משהו מתוק במיוחד ליד אז מוותרת. אם אני שותה רק קפה, אז אוהבת לפזר קצת סוכר חום על הקצף ולאכול אותו בטעימות קטנות.
זה רגע מתוק ואישי -
אני,
הקפה,
וגרגרי הסוכר שנמסים על הלשון.
נעים כמה שזה פשוט