שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

רוח של אמת

בתוכי מחשבות נרקמות, סודיות ומפותלות.
איני יודעת לאן אלך, אך אני יודעת מהיכן אני מגיעה.
יחד איתי תהיו עדים לחוויה
לפני 3 שנים. 4 באוגוסט 2021 בשעה 19:22

פשוט.

עם חלב רגיל (כן, אני יודעת שזה לא אופייני לפוסט תל אביבית)

עם קצף (מתה על קצף. האמת שגם על קצפת, אבל בשוקו)

חם (ולא רותח. למה רותח?)

בכוס זכוכית, מאג או אילן אם אני מזמינה קטן.

אני אוהבת לראות מה אני שותה ואת הצבעים של הקפה מסודרים להם לפי הסדר.

סוכר- אם אני קונה משהו מתוק במיוחד ליד אז מוותרת. אם אני שותה רק קפה, אז אוהבת לפזר קצת סוכר חום על הקצף ולאכול אותו בטעימות קטנות.

זה רגע מתוק ואישי -

אני,

הקפה,

וגרגרי הסוכר שנמסים על הלשון.

 

נעים כמה שזה פשוט

 

 

 

Cafe​(שולט) - תודה, גם אני אוהב אותך!
את כל כך נפלאה, ואני כל כך נמס, שאני אפילו מסוגל להתעלם מסמיכות הפרשיות לאהבתך את תל אביב :)
לפני 3 שנים
synergy​(נשלטת) - אולי גם אתה תאהב את תל אביב ביום מן הימים או בגלגול מן הגלגולים :)
לפני 3 שנים
Cafe​(שולט) - הסיבה שבגללה אני מחבב קצת את תל אביב היא שהיא עלתה לגדולה דוקא בגלל היותה חסרת ערך.
היהודים הצליחו לרכוש קרקע להקים עליה את אחוזת בית, בגלל שהקרקע היתה חולות וביצה, לא ראויות לגידול, מזג אויר נוראי, ויתושים. לכן תל אביב קמה כעיר יהודית, ולכן תל אביב היא תל אביב, ולא לוד, רמלה, יפו או עכו.
לפני 3 שנים
Tommy star - בעד שלום אני לא שותה מחרסינה
לפני 3 שנים
Nighthawk​(שולט) - +1
לפני 3 שנים
spankindan​(שולט){Pitzki } - וואי, זה בדיוק איך שאני שותה הפוך. מפזר טיפה סוכר חום על הקצף, כמו שממליחים.
אחרת, אני שותה גם תה בלי סוכר בכלל. מסתיר לי את הטעם.
וברור שרק עם חלב רגיל בנמס, קצף בהפוך וטיפה קצב במקיאטו :)
לפני 3 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י