שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך עושה גמל?

החיים סיכום ביניים..:
לפני 16 שנים. 28 בספטמבר 2008 בשעה 3:06

אספרסו טוב :
7 גר' קפה טחון משובח שנטחן סמוך לשימוש
לדייק בגודל הגרגר
תערובת של שני זנים לפחות כאשר זן אחד חייב להיות דומיננטי יותר מהשני (אחרת תורגש תחושת שיעמום בטעם- כמו בזוגיות..)
לדחוס בלחץ קל
ואז להזרים מיים בטמ' נכונה 9-12 שניות
הזרימה צריכה להיות כמו של שמן שרוף
ועל הכוס להיות חמה
כולה 5 סמ"ק אספרסו
והבוקר נפתח ..
ההנאה שבאטיות אמרנו כבר?
הנה אמרנו.. נכון גם לקשרים
תראי שהטוסט לא נשרף!
ובואי שבי לידי
😄

Lady Izadora​(שולטת){השד} - ריח נפלא

בוקר טוב
לפני 16 שנים
מרטיני - לכל משכימי הקום..
ובמיוחד למגיבים על הבוקר..
לפני 16 שנים
זרה מוכרת - ס'אמו

על האירוטיקה שבהכנת הקפה

זה רק אני רואה את זה על הבוקר?


או במילים אחרות ... זאת אני או זה אתה ?
לפני 16 שנים
מרטיני - ממ.. זה זה!
מה זה שווה בלי ארוטיקה?
:)
לפני 16 שנים
לי-אורה - מושלם.

(בתקווה שהטוסט לא נשרף)
לפני 16 שנים
מרטיני - כמעט נשרף ..הצלתי ברגע האחרון..:)
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י