לפני 16 שנים. 28 בספטמבר 2008 בשעה 3:06
אספרסו טוב :
7 גר' קפה טחון משובח שנטחן סמוך לשימוש
לדייק בגודל הגרגר
תערובת של שני זנים לפחות כאשר זן אחד חייב להיות דומיננטי יותר מהשני (אחרת תורגש תחושת שיעמום בטעם- כמו בזוגיות..)
לדחוס בלחץ קל
ואז להזרים מיים בטמ' נכונה 9-12 שניות
הזרימה צריכה להיות כמו של שמן שרוף
ועל הכוס להיות חמה
כולה 5 סמ"ק אספרסו
והבוקר נפתח ..
ההנאה שבאטיות אמרנו כבר?
הנה אמרנו.. נכון גם לקשרים
תראי שהטוסט לא נשרף!
ובואי שבי לידי
😄