סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

רעשים של שקט

חקר עולמי הפנימי
לפני 3 שנים. 28 במאי 2020 בשעה 16:37

יש ברוטב מלא גבינות, אז פשוט תתעלמו מהשרימפס, הקרפלך עם החזיר והבייקון...

Ultraviolet​(נשלטת) - אני לא מאמינה שלא הזמנתי את עצמי...
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - טעות קריטית
לפני 3 שנים
A n n a - מתכון בבקשה
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - וואו, זה היה אילתור רציני, אנסה לשחזר מהזיכרון.
קודם כל בישלתי את הקרפלך והשרימפס הקפואים במים רותחים מומלחים קלות עד שהם היו מוכנים.
ואז מלא חמאה במחבת עמוקה, לתוך החמאה הרותחת פרוסות בצל יבש, שום ובצל ירוק, חתיכות בייקון, תרד מרוסק (גם מגיע קפוא יש להפשירו קודם), שמנת, מלח+מעט מוסקט, פרמזן, גבינה כחולה, בוחשים הכל יחדיו עד שנהיה נוזלי אך סמיך, מוסיפים חלמון ביצה, בוחשים עד שהא מתמזג ברוטב, וזהו! הרוטב מוכן.
שמים את הקרפלך והשרימפס בצלחת ומוזגים עליהם את הרוטב.
בתיאבון :)
לפני 3 שנים
Scarlett O'hara - ופה אני מבינה כמה סדיסט אתה ...רחמים;)
לפני 3 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י