MagisterDolor(שולט)
-
וואו, זה היה אילתור רציני, אנסה לשחזר מהזיכרון.
קודם כל בישלתי את הקרפלך והשרימפס הקפואים במים רותחים מומלחים קלות עד שהם היו מוכנים.
ואז מלא חמאה במחבת עמוקה, לתוך החמאה הרותחת פרוסות בצל יבש, שום ובצל ירוק, חתיכות בייקון, תרד מרוסק (גם מגיע קפוא יש להפשירו קודם), שמנת, מלח+מעט מוסקט, פרמזן, גבינה כחולה, בוחשים הכל יחדיו עד שנהיה נוזלי אך סמיך, מוסיפים חלמון ביצה, בוחשים עד שהא מתמזג ברוטב, וזהו! הרוטב מוכן.
שמים את הקרפלך והשרימפס בצלחת ומוזגים עליהם את הרוטב.
בתיאבון :)