לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הנוף בסוואנה שלי

מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן.
לפני 16 שנים. 24 בנובמבר 2007 בשעה 17:23

מוצרים:
נתח פילה סלמון של כקילו אחד, שני לימונים, ראש שום, פלפל שחור גרוס גס, ענף רוזמרין טרי, מלח בישול, שליש קופסא שמנת חמוצה, שמן זית, נייר כסף.

הכנה:
בכדי להוציא את הריח החריף של הדג, כדאי לטפטף על הדג חצי לימון סחוט, ומלח בישול, משני צדדיו, ולתת להם לשוחח כחצי שעה.

להכין מרינדה, מראש השום הכתוש, חצי השני של הלימון סחוט, שמן זית, ומעט פלפל שחור גרוס גס.

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

להכין פיירקס עם נייר כסף ארוך מספיק לעטוף את הדג משני עבריו. עם נייר הכסף מרפדים את התחתית, עם שוליים, כדי שהנוזלים לא יאבדו חלילה. ניתן לחתוך את הדג לשני חלקים, כדי ששני החלקים יסתדרו היטב בפיירקס סטנדרטי. מניחים את שני החצאים, על נייר הכסף. מתחילים כשהצד הכסוף למעלה. מורחים עליו את המרינדה עם כפית. מפזרים מלח בישול. הופכים את הדג, כשהצד הכתום למעלה, ומפזרים את יתרת המרינדה (הרוב). מפזרים מלח בישול, ועלי רוזמרין בקמצנות (יש להם טעם מאד חזק). מטפטפים שמן זית, עד להווצרות שיכבה אחידה על קרקעית נייר הכסף, שבה יטבול הדג במהלך הפרוצדורה.

מכניסים את הפיירקס לתנור, ל- 15 דקות. לאחר מכן מוציאים אותו, מרימים את המכסה של נייר הכסף, ומפזרים את שליש קופסת השמנת חמוצה על הדג. מכסים את הדג שוב, ומכניסים אותו, לעוד 10 דקות באותה טמפרטורה.

לאוהבי הקריספיות, ניתן להוריד את חלקו העליון של נייר הכסף, ולהחזיר לתנור לעוד 5 דקות, כאשר הצד הכתום למעלה כמובן.

בתאבון.

Venus in Furs{תהום} - קשה לי עם הקונספט הזה...

שמור על עצמך }{
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - חחח
גם אתה מתוק
לפני 16 שנים
Annushka{()} - מניאמי-מניאמי...
נשאר עוד 3 דקות
;-)
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - }{
לפני 16 שנים
ניני - ממממממממממממ
נראה טעיםםםםם
והריח מגיע עד הנה....

בתיאבון!
}{
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - גרררר
היה טעים מאד
}{
לפני 16 שנים
נסיכת החלומות - להתעסק עם דגים קצת קשה לי :)
אבל...
המון בתיאבון לשניכם }{
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - סלמון זה יאמי לגמרי
}{
לפני 16 שנים
נוגע בך​(שולט) - אתה מתדרדר איש

עברת לדגים ?

:-)
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - זה לא דירדור בכלל בכלל
וחוצמזה, אני עדיין אוהב בשר אדום
;-)
לפני 16 שנים
Whip​(שולט) - נשמע אחלה, אנסה בקרוב :)
תודה.
לפני 16 שנים
צ'יטה​(שולט) - שווה לגמרי, וגם מאד בריא
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י