אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הנוף בסוואנה שלי

מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן.
לפני שנתיים. 9 באוקטובר 2021 בשעה 19:37

בשורה העליונה של בשר פרה, שהוא לא שריר, עומדים להם שלוש אלטרנטיבות: פילה, אנטריקוט וסינטה. שלושתם עולים בערך אותו דבר.

לדעתי הסובייקטיבית, אנטריקוט לוקח את שלושתם בהליכה.

זה אמנם נכון שיש לו שומן, אך המיקס הציבעוני הזה של בשר אנטריקוט איכותי עם שומן וטעם חזק, מתלבש לי ישר לתענוג של בלוטות החיך שלי.

כשמישהו לא אוהב שומן, או אוהב טעם יותר עדין, הוא כמובן יבחר בפילה. גם אני אוהב פילה.

אבל בשם שמיים, למה שמישהו יקנה סינטה?

זה בשר בלי שומן בכלל, יבש בבסיסו, ובלי טעם במיל.

איכשהו, כנראה נרדמתי בשמירה והיום הכנתי בטעות מבלי לדעת, מנה של סינטה, שחברה שלי הביאה הביתה, מבלי שידעתי.

הסברתי הערב באופן מאד ברור. זה לא יקרה יותר. סינטה לא תכנס אלי יותר הביתה.

לאכאןכמעט - גם סינטה צריך לדעת להכין.
כגוש, עם שיכבת השומן מעליה, היא יוצאת מעולה
לפני שנתיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י