שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

רעשים של שקט

חקר עולמי הפנימי
לפני 4 שנים. 6 במרץ 2020 בשעה 13:17

סופי שבוע הם זמן נהדר לחדוות היצירה במטבח וסיפוק הגרגרנות שלי.

עד כה היה לנו פה צ'יזבורגר עם בייקון וביצת עין, בליווי סלט אבוקדו עם טונה (שאריות מאתמול) ועגבניה עסיסית טרייה.

 

ואז שוב נהייתי רעב, אז טיגנתי לי כמה כדורי פלאפל ופרוסות חציל לנשנש 🤷

יש בצק שיפון לפיצה בהתפחה, אז כנראה בערב תהיה פיצה עם פרוסות סלמי מאיטליה...

*גרפס*

Bad Guy - פשששששש
אני גם עושה פיצה!:)
לפני 4 שנים
Lost in the dark -
סליחה על ה'דתיות החשוכה' סלש הפרובינציאליות האפס שתיימית שלי...

אנשים, אתם באמת אוכלים בייקון? אצלכם בתוך הבית? אתם עובדים עליי, נכון? איפה אתם קונים את זה? בסופר השכונתי...?

וואו .

(שלא תחשוב לך, אני ממש טולרנטית... הנה, על הבשר-בחלב דילגתי, בקטנה ;)
לפני 4 שנים
MagisterDolor​(שולט) - כן, את זה ספציפית פרסו לי בקשת טעמים.
לפני 4 שנים
Lost in the dark -
אני מניחה שזה שם של מקום. וואו.
באמת יש שם קשת טעמים... :)

הכל נעוץ באיזור חיוג... חמישי בערב,
כל מה שהיית יכול להשיג פה זה צ'ולנט ;)
לפני 4 שנים
MagisterDolor​(שולט) - אין טיב טעם בירושלים?
לפני 4 שנים
MagisterDolor​(שולט) - קשת טעמים היא רשת של סופרמרקטים לא כשרים
לפני 4 שנים
Gaara​(שולט) - אם יש לך סלמי איכותי אל תהרוס אותו.
תפרוס אותו ותהנה ממנו בטמפרטורת החדר.
סלמי די פארמה וסלמי מילאנו הכי טעימים בעיניי.
לפני 4 שנים
MagisterDolor​(שולט) - יש לי כמות כזו שאני יכול להרשות לעצמי להנות ממנו גם על גבי פיצה טובה 😏
לפני 4 שנים
Gaara​(שולט) - הקטע שלי זה תמיד השומן.
על פיצה או כל מאפה שלא סופג את השומן זה ביזבוז.
לפני 4 שנים
מישלי - ואיך אתה נשאר כזה חתיך???
לפני 4 שנים
MagisterDolor​(שולט) - גנטיקה וזהו... 😂😂
לפני 4 שנים
מישלי - העולם לא הוגן!
לפני 4 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י