אדון_המשאלות(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
טריוויה 12
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
אדון_המשאלות(מתחלף) • 3 באפר׳ 2009
כן חתולונות
אפרופו cage ככה מתחיל השיר: we move like cagey tigers מוקדש לכל החתוליות והחתוליים שבינינו שנעים פה בכלוב (גם לגברים, אריות כמוני למשל) טריוויה 12: אז על ארבעה אנשים דיברה תורה: אלו שבעסק אלו שבעסק ומעוניינים רק בסשנים אלו שלא בעסק אלו שלא בעסק ומעונינים רק בסטוצים איזה שיר מייצג את מה שרוצים אלו שבעסק? |
|
להבה חשופה |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
Re: טריוויה מס' 11
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
להבה חשופה • 3 באפר׳ 2009
אדון_המשאלות כתב/ה: יפה חתולונת אברא קדברא בשביל ה:
burning flame זה היה מוקדש ללהבה החשופה -תמסרו לה בהזדמנות אבל לגבי הבנות שביניכן: - לביאות - נמרות - חתולות עם שתי חתים,שלושה האים, או סיומת סיאמית, סמוראית או פרסית. יש שיר שאני מאוד אוהב והוא מוקדש לכן שתי מילים מהו ? אדון המשאלות היקר ! מודה לך על שהקדשת בשרשורך את השיר, burning flame שיר,שאני,אוהבת מאוד. תודה על הפירגון הבלתי נילאה . שבת שלום . להבה חשופה!@! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
אולי
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 3 באפר׳ 2009
FASTER PUSSYCAT - WHERE THERE'S A WHIP THERE'S A WAY
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
כנראה שתצטרך להיות
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
יותר ספציפי...
|
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
נוריתE • 3 באפר׳ 2009
להבה חשופה כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: יפה חתולונת אברא קדברא בשביל ה:
burning flame זה היה מוקדש ללהבה החשופה -תמסרו לה בהזדמנות אבל לגבי הבנות שביניכן: - לביאות - נמרות - חתולות עם שתי חתים,שלושה האים, או סיומת סיאמית, סמוראית או פרסית. יש שיר שאני מאוד אוהב והוא מוקדש לכן שתי מילים מהו ? אדון המשאלות היקר ! מודה לך על שהקדשת בשרשורך את השיר, burning flame שיר,שאני,אוהבת מאוד. תודה על הפירגון הבלתי נילאה . שבת שלום . להבה חשופה!@! whats up pussycat -) אבל זה לא כותרת בשתי מילים ולא אייטיז.. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
Buttercup כתב/ה: להבה חשופה כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: יפה חתולונת אברא קדברא בשביל ה:
burning flame זה היה מוקדש ללהבה החשופה -תמסרו לה בהזדמנות אבל לגבי הבנות שביניכן: - לביאות - נמרות - חתולות עם שתי חתים,שלושה האים, או סיומת סיאמית, סמוראית או פרסית. יש שיר שאני מאוד אוהב והוא מוקדש לכן שתי מילים מהו ? אדון המשאלות היקר ! מודה לך על שהקדשת בשרשורך את השיר, burning flame שיר,שאני,אוהבת מאוד. תודה על הפירגון הבלתי נילאה . שבת שלום . להבה חשופה!@! whats up pussycat -) אבל זה לא כותרת בשתי מילים ולא אייטיז.. מקסימה אחת...באיחור וכבר נפתרה החידה הנ"ל, אבל אולי תעזרי לנו לפתור את החידה האחרונה? }{ |
|
אדון_המשאלות(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
בשביל מה צריך פה רמז?
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
יש לכם את כל סוף השבוע להפנות את כל מי שבעסק ולא מחפש סטוצים
יש איזה אחד או שניים כאלו שיציצו בפורום ויענו |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
אתה
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
תוכרז דומסוכן...זהירות...
|
|
אדון_המשאלות(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
את מקדימה את המאוחר
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
אני לא דום מסוכן
ולא דום מזוקן מזוקן יהיה רמז לחידה הבאה אז קורה פעם שיש שאלה שלא עונים עליה אחרי שישים שניות טיפה לחשוב והפעם מותר לכל אחד שלושה ניחושים היום לכבוד השבת ולרגל חגיגות 100 לתל אביב |
|
אדון_המשאלות(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
ועוד משהו ...
לפני 15 שנים •
3 באפר׳ 2009
בפטי אני מבקש רק הודעות סוטות או מאתגרות
היי וביי בלבד ימחקו ורמזים לפורום לא יענו מותר לדסקס ולהעלות רעיונות בכללי רק אם אומרים סופי התשובה נחשבת טוב ואם כבר אני פה אז זה "שלוש מילים" באנגלית |
|