godisafemale(שולטת) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
היידה כלובי... היידה כלובי!
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
godisafemale(שולטת) • 17 בדצמ׳ 2011
קודם כל וראשית לכל - גאים בך!
אנחנו לא יודעים מדוע נעלם לנו המזרק מהווריד לשעות ארוכות. קצת אינפורמציה לא תזיק, שהרי ידוע שאי הוודאות היא העונש הקשה ביותר לשאת. אבל מה שאנחנו כן יודעים, זה שאתה תותח על! בתכנות ושאתה מייג'ור מאסטר! בתחומי ההתמחות שלך בכלל ובאתר הזה שכולנו אוהבים, בפרט! אוהבים אותך מאד ומעריכים את המאמצים והמשאבים שאתה משקיע בכלוב. תודה ושבוע טוב, Godi |
|
כלובי |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
כלובי • 17 בדצמ׳ 2011
כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
וו'אי וו'אי וו'אי.. אתה מתהפך עלינו עכשיו מה?!
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
godisafemale(שולטת) • 17 בדצמ׳ 2011
אנחנו נראה לך מה זה...חכה חכה אחרי בצפר
|
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
Dark halo(אחרת) • 17 בדצמ׳ 2011
כלובי כתב/ה: כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
תן לנו התראה מראש פעם הבאה ואני מבטיחה שיהיה לך שירשור יום הולדת מדהים!!!! דרך אגב פעם היה הודעה למי יש יום הולדת באותו החודש מה קרה לה? זה דווקא היה נחמד וככה לא היינו שוכחים! |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
כלובי חמוד
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
A v(שולט) • 17 בדצמ׳ 2011
גם בתהליך גמילה של נרקומן..
מידי פעם זורקים לו טיפת אדולן... |
|
שרמומית |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
שרמומית • 17 בדצמ׳ 2011
dark halo כתב/ה: כלובי כתב/ה: כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
תן לנו התראה מראש פעם הבאה ואני מבטיחה שיהיה לך שירשור יום הולדת מדהים!!!! דרך אגב פעם היה הודעה למי יש יום הולדת באותו החודש מה קרה לה? זה דווקא היה נחמד וככה לא היינו שוכחים! יש את זה עדיין.. בפורום ברכות ואיחולים, ביחד עם בלונים וזה.. כל יום. |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
A v(שולט) • 17 בדצמ׳ 2011
נטלי כתב/ה: dark halo כתב/ה: כלובי כתב/ה: כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
תן לנו התראה מראש פעם הבאה ואני מבטיחה שיהיה לך שירשור יום הולדת מדהים!!!! דרך אגב פעם היה הודעה למי יש יום הולדת באותו החודש מה קרה לה? זה דווקא היה נחמד וככה לא היינו שוכחים! יש את זה עדיין.. בפורום ברכות ואיחולים, ביחד עם בלונים וזה.. כל יום. אם את צודקת... יש מצב שכלובי בכלל פולניה? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 17 בדצמ׳ 2011
נטלי כתב/ה: dark halo כתב/ה: כלובי כתב/ה: כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
תן לנו התראה מראש פעם הבאה ואני מבטיחה שיהיה לך שירשור יום הולדת מדהים!!!! דרך אגב פעם היה הודעה למי יש יום הולדת באותו החודש מה קרה לה? זה דווקא היה נחמד וככה לא היינו שוכחים! יש את זה עדיין.. בפורום ברכות ואיחולים, ביחד עם בלונים וזה.. כל יום. כן כן, אני קוראת לו פורום הבלונים המלשנים... |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
לא משנה מה מוצאו של כלובי
לפני 12 שנים •
17 בדצמ׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 17 בדצמ׳ 2011
גן עדן מובטח לו בטוח
כי אחרי שהוא סוחב/ סובל את כל הקיטורים שלנו פה הגהינום כבר מאחוריו. |
|
היולי |
לפני 12 שנים •
18 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
18 בדצמ׳ 2011
היולי • 18 בדצמ׳ 2011
אדון וחבר כתב/ה: נטלי כתב/ה: dark halo כתב/ה: כלובי כתב/ה: כל זה היה עונש על זה שלא פתחתם לי שרשור יומולדת השנה בברכות ואיחולים
תן לנו התראה מראש פעם הבאה ואני מבטיחה שיהיה לך שירשור יום הולדת מדהים!!!! דרך אגב פעם היה הודעה למי יש יום הולדת באותו החודש מה קרה לה? זה דווקא היה נחמד וככה לא היינו שוכחים! יש את זה עדיין.. בפורום ברכות ואיחולים, ביחד עם בלונים וזה.. כל יום. אם את צודקת... יש מצב שכלובי בכלל פולניה? פולניה וחצי הוא יישב עכשיו בחושך לבדו ו........דווקא לכם,תסבלו!! |
|