hybrid |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
שניה אחרי
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
hybrid • 16 במרץ 2012
שהאדון גומר את כבר לא מעניינת אותו והוא רוצה שתעופי לו מהעיניים,
הוא אפילו לא צריך לבקש ,זה מורגש. עצוב שצריך ללכת אפילו שמה שאתה באמת רוצה זה להרגיש עוד קצת אינטימיות. |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
טרבולי והקצפת • 16 במרץ 2012
האדון שלך לא משהו.
|
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Here And There(נשלטת) • 16 במרץ 2012
טרבולי והקצפת כתב/ה: האדון שלך לא משהו.
בלשון המעטה. |
|
hybrid |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
אני
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
hybrid • 16 במרץ 2012
לא חושבת שזה קשור לאדון שלי ,זו נטייה ונילית גברית בלי קשר.
|
|
נילי ונילי |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Re: אני
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
נילי ונילי • 16 במרץ 2012
hybrid כתב/ה: לא חושבת שזה קשור לאדון שלי ,זו נטייה ונילית גברית בלי קשר.
אני חושבת שהכללות על בסיס מגדר ("גברים הם", "נשים הן..", "מה את רוצה ממני? אני גבר") הן תירוץ נוח להרבה מאד גברים ונשים כדי להתחמק מלקחת אחריות על התנהגות מגעילה. ההתנסות שאת כותבת עליה היא מבאסת מאד, ואני מצטערת בשבילך. אבל ההכלה "זו נטיה גברית ונילית" היא לא פיירית (ולא נכונה אמפירית). ממליצה לקיים עם הבחור שיחה רצינית וגלויה לגבי הצרכים שלך בתוך הקשר. שלך, ו. רזיאל ונילי. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Re: אני
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Here And There(נשלטת) • 16 במרץ 2012
hybrid כתב/ה: לא חושבת שזה קשור לאדון שלי ,זו נטייה ונילית גברית בלי קשר.
ממש לא!! זו נטייה של ילד קטן, אינפנטיל ואגוצנטרי שכל מה שמעניין אותו זה לספק את הצרכים שלו. אומנם יש הרבה כאלו, אבל לא כולם, ואם ה"שולט" שלך כן מתנהג ככה אני ממליצה לך לקחת את הרליים וללכת. למה לך להיות עם מישהו שדקה אחרי שגומר שוכח מקיומך? |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 16 במרץ 2012
צר לי שאילו הגברים שפגשת יותר מזה צר לי שגברים מרשים לעצמם להתנהג אליך ככה ואת לא מרגישה מספיק נוח אתם לדבר על זה.
אמר לי השבוע איש חכם שלא כל האנשים הם בני אדם, חבל שמצאת אחד כזה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Brave Dwarf • 16 במרץ 2012
אני כזה. אחרי שאני גומר אני צריך זמן עם עצמי ולכן אני תמיד יוצא לגינה לעשן. זאת הסיבה מפאתה אי אפשר לסמוך על האפטרקייר שלי. לפי מספר תגובות כאן, אני מבין שזה עושה אותי ל"לא בנאדם" "אינפנטיל" "אגוצנטרי" ועוד. כנראה נפל בחלקי מזל גדול שפגשתי אשה שהקריטריון שלה לבני אדם מורכב לא רק מהאופן בו הם מתנהגים במשך חצי שעה אחרי גמירה (-: (צובט את בטי בום בקצה הזרת שלה).
לדעתי, כמו שאמרה נילי ונילי, דברי אתו. איני מכיר אותו אבל אולי זה מה שיגיד לך: "אני צריך זמן עם עצמי. אני מתנצל על כי זה גורם לך לתחושות כל כך כבדות ומנוגד לצורך שלך באינטימיות ברגעים אלה." ואולי אפילו יבטיח להשתדל ללכת לקראתך לפעמים. לרוב ניתן לגשר על הפער בין הצרכים בשיחה, לפעמים אחד הצדדים נאלץ לוותר, תעשי את החשבונות שלך. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
בטי בום(שולטת) • 16 במרץ 2012
גמד, גמד, אתה לא דוגמא, אתה יכול לצאת לגינה לעשן אבל אח"כ אתה תחזור למיטה ותחבק ותכתוב עליה את הפוסט הכי אוהב והיא בחיים (אני מקווה) לא תרגיש "את כבר לא מעניינת אותו והוא רוצה שתעופי לו מהעיניים, הוא אפילו לא צריך לבקש ,זה מורגש.
עצוב שצריך ללכת אפילו שמה שאתה באמת רוצה זה להרגיש עוד קצת אינטימיות." ולכן היה משפט שכתבתי, כי אם לא היית עם אישה שמבינה אותך אבל אומרת לך שזאת התחושה שלה אחרי סשן/סקס אני בטוחה שהיית מסביר לה ודואג שהיא תרגיש אחרת. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
16 במרץ 2012
Brave Dwarf • 16 במרץ 2012
בטי בום כתב/ה: ולכן היה משפט שכתבתי, כי אם לא היית עם אישה שמבינה אותך אבל אומרת לך שזאת התחושה שלה אחרי סשן/סקס אני בטוחה שהיית מסביר לה ודואג שהיא תרגיש אחרת. ומי אמר שהוא לא כזה? לא ראיתי אותה מספרת על כך שניסתה לשוחח עמו ולהסביר לו. היא קיבלה את זה כעובדה (משהו כמו "כל הגברים כאלה" כמדומני). ותאמיני לי, בטי, אני מבטיח לך, שלא נולדתי עם זה. שטרם למדתי להבין עד כמה הצורך הזה עלול לפגוע בבת זוג, הייתי קם ויוצא ואחר-כך, אחרי שלמדתי, הייתי משים עצמי ישן (עדיף שיירדם המניאק מאשר שייצא לעשן, לא?). אנחנו לומדים כל הזמן, אף אחד מאתנו לא יודע לקרוא את המחשבות של הפרטנר. גם לצד השני לפעמים יש סיבות שלא בהכרח ניתן להגדיר אותן כ"הוא לא רוצה לראות אותי כי איני מעניינת אותו עוד" (זאת התחושה שלה ולא משהו שהוא אמר לה), לפעמים הסיבות בהרבה יותר עדינות ואולי אפילו כאלה שניתן להבין ושדי לפתוח בשיחה כדי שהצד השני יספר אותן. אם היה מופיע כאן גבר וכותב: אני לא מסוגל לראות את הפרצוף שלה אחרי זיון ובא לי שתעוף לי מהעיניים כי מרגע שגמרתי, מיציתי, הייתי מדביק לו את כל התגובות בשרשור על המצח ואף מכפיל אותן. אבל לרוב גברים שמרגישים כך כלפי אישה גם לא ייפגשו אתה לעיתים קרובות ובטח שלא יבנו אתה מערכת יחסים לאורך זמן. העובדה שהיא מדברת לא על סטוץ אלא על מערכת יחסים, גרמה לי לחשוב שאולי יש שם משהו אחר, משהו שדורש התייחסות יותר זהירה. ואותך, בטי, אני אוהב בכל מקרה. |
|