בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 20 ביולי 2013
לא דיאטטי אבל טעים. שקשוקה עם שקדי מרק. משרים שקדים במים ומכינים שקשוקה. אחרי שהביצים חצי נקרשות מערבבים אותם עם יתר החומרים שזה בעיקר בצל ועגבניות ואז מסננים את השקדים ומוסיפים. טיגון קצר ומוציאים. בתאבון.
Red E
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013

:)

Red E • 20 ביולי 2013
חריג כתב/ה:
לא דיאטטי אבל טעים. שקשוקה עם שקדי מרק. משרים שקדים במים ומכינים שקשוקה. אחרי שהביצים חצי נקרשות מערבבים אותם עם יתר החומרים שזה בעיקר בצל ועגבניות ואז מסננים את השקדים ומוסיפים. טיגון קצר ומוציאים. בתאבון.


ולאחר ששקדי המרק הופכים לעיסה דביקה לאחר ששרו במים , אני הייתי מוסיפה מעט יין אדום יבש , לעדן קצת
אתה חושב ?
icon_smile.gif
שבי על פני​(אחר)
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 20 ביולי 2013
הכנתי אתמול פסטה פשוטה רק הרוטב שלה צריך להתערבב איתה שעה לפחות. מטגנים בשמן זית כמה עגבניות בשלות וכשהן מאבדות את הצורה מוסיפים שום קצוץ וטיפה בזיליקום. מוסיפים קצת מים רותחים מהפסטה, ואז מוסיפים לפסטה המבושלת. זה לא רוטב שהולך על הפסטה אלא מתרכב איתה ויוצר טעמים נפלאים אחרי זמן. היום אכלתי מה שנשאר והיה עוד יותר טעים.
שבי על פני​(אחר)
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 20 ביולי 2013
שקדי המרק לא הופכים לעיסה אלא קצת מתרככים. אסור שיהיו רכים מדי. הם שומרים על הצורה שלהם ומוסיפים טעם ופריכות לתבשיל. אני רציני. נסו בעצמכם.
Red E
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013

טוב :)

Red E • 20 ביולי 2013
חריג כתב/ה:
שקדי המרק לא הופכים לעיסה אלא קצת מתרככים. אסור שיהיו רכים מדי. הם שומרים על הצורה שלהם ומוסיפים טעם ופריכות לתבשיל. אני רציני. נסו בעצמכם.


ננסה icon_smile.gif

סליחה על הטוויסט בעלילה..
icon_smile.gif
גולוסקלפר​(נשלט)
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013

Re: פשוט :)

גולוסקלפר​(נשלט) • 20 ביולי 2013
Red E כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא איטלקי אבל שף חובב שממציא כל מיני מתכונים דלי שומן. למשל, חציל עם עגבניות מרוסקות. ראיתי אחרי זה סלט דומה בסידרה של רפי כהן, רק שלי הרבה יותר טעים. אולי בגלל שהוא טרי ולא משומר.


אני פריקית של אוכל איטלקי ואצלם השום מככבicon_smile.gif

באמת , תביא מתכוןicon_smile.gif


אצל האיטלקים השום מככב? כנראה שלא נתקלת באוכל רומני : )
שבי על פני​(אחר)
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013
שבי על פני​(אחר) • 20 ביולי 2013
המטורפת הגיעה. היא התפשטה והלכה לשרותים. שום זין אין לה רק דגדגן גדול. אני מאד מגורה מהגוף שלה.
Red E
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013

:)

Red E • 20 ביולי 2013
חריג כתב/ה:
כשנגמור אתן לך שני מתכונים רומנים נהדרים ביותר.


מצפה בקוצר רוח icon_smile.gif
Red E
לפני 10 שנים • 20 ביולי 2013

Re: פשוט :)

Red E • 20 ביולי 2013
אדון שפחון כתב/ה:
Red E כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא איטלקי אבל שף חובב שממציא כל מיני מתכונים דלי שומן. למשל, חציל עם עגבניות מרוסקות. ראיתי אחרי זה סלט דומה בסידרה של רפי כהן, רק שלי הרבה יותר טעים. אולי בגלל שהוא טרי ולא משומר.


אני פריקית של אוכל איטלקי ואצלם השום מככבicon_smile.gif

באמת , תביא מתכוןicon_smile.gif


אצל האיטלקים השום מככב? כנראה שלא נתקלת באוכל רומני : )


תתפלא גם את הרומני אני מכירה אפילו די טוב icon_smile.gif
אבל תסכים איתי , שכל מה שאיטלקי נשמע פי מאה סקסי icon_smile.gif