לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

↑ ↓
שבי על פני​(אחר)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:30
שבי על פני​(אחר) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:30
לא דיאטטי אבל טעים. שקשוקה עם שקדי מרק. משרים שקדים במים ומכינים שקשוקה. אחרי שהביצים חצי נקרשות מערבבים אותם עם יתר החומרים שזה בעיקר בצל ועגבניות ואז מסננים את השקדים ומוסיפים. טיגון קצר ומוציאים. בתאבון.
Red E
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:35

:)

Red E • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:35
חריג כתב/ה:
לא דיאטטי אבל טעים. שקשוקה עם שקדי מרק. משרים שקדים במים ומכינים שקשוקה. אחרי שהביצים חצי נקרשות מערבבים אותם עם יתר החומרים שזה בעיקר בצל ועגבניות ואז מסננים את השקדים ומוסיפים. טיגון קצר ומוציאים. בתאבון.


ולאחר ששקדי המרק הופכים לעיסה דביקה לאחר ששרו במים , אני הייתי מוסיפה מעט יין אדום יבש , לעדן קצת
אתה חושב ?
icon_smile.gif
שבי על פני​(אחר)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:36
שבי על פני​(אחר) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:36
הכנתי אתמול פסטה פשוטה רק הרוטב שלה צריך להתערבב איתה שעה לפחות. מטגנים בשמן זית כמה עגבניות בשלות וכשהן מאבדות את הצורה מוסיפים שום קצוץ וטיפה בזיליקום. מוסיפים קצת מים רותחים מהפסטה, ואז מוסיפים לפסטה המבושלת. זה לא רוטב שהולך על הפסטה אלא מתרכב איתה ויוצר טעמים נפלאים אחרי זמן. היום אכלתי מה שנשאר והיה עוד יותר טעים.
שבי על פני​(אחר)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:38
שבי על פני​(אחר) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:38
שקדי המרק לא הופכים לעיסה אלא קצת מתרככים. אסור שיהיו רכים מדי. הם שומרים על הצורה שלהם ומוסיפים טעם ופריכות לתבשיל. אני רציני. נסו בעצמכם.
Red E
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:42

טוב :)

Red E • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:42
חריג כתב/ה:
שקדי המרק לא הופכים לעיסה אלא קצת מתרככים. אסור שיהיו רכים מדי. הם שומרים על הצורה שלהם ומוסיפים טעם ופריכות לתבשיל. אני רציני. נסו בעצמכם.


ננסה icon_smile.gif

סליחה על הטוויסט בעלילה..
icon_smile.gif
אדון שפחון​(נשלט)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:44

Re: פשוט :)

אדון שפחון​(נשלט) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:44
Red E כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא איטלקי אבל שף חובב שממציא כל מיני מתכונים דלי שומן. למשל, חציל עם עגבניות מרוסקות. ראיתי אחרי זה סלט דומה בסידרה של רפי כהן, רק שלי הרבה יותר טעים. אולי בגלל שהוא טרי ולא משומר.


אני פריקית של אוכל איטלקי ואצלם השום מככבicon_smile.gif

באמת , תביא מתכוןicon_smile.gif


אצל האיטלקים השום מככב? כנראה שלא נתקלת באוכל רומני : )
שבי על פני​(אחר)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:46
שבי על פני​(אחר) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:46
המטורפת הגיעה. היא התפשטה והלכה לשרותים. שום זין אין לה רק דגדגן גדול. אני מאד מגורה מהגוף שלה.
שבי על פני​(אחר)
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:48
שבי על פני​(אחר) • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:48
כשנגמור אתן לך שני מתכונים רומנים נהדרים ביותר.
Red E
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:53

:)

Red E • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:53
חריג כתב/ה:
כשנגמור אתן לך שני מתכונים רומנים נהדרים ביותר.


מצפה בקוצר רוח icon_smile.gif
Red E
לפני 6 שנים • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:54

Re: פשוט :)

Red E • שבת, 20 ביולי 2013, בשעה 21:54
אדון שפחון כתב/ה:
Red E כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא איטלקי אבל שף חובב שממציא כל מיני מתכונים דלי שומן. למשל, חציל עם עגבניות מרוסקות. ראיתי אחרי זה סלט דומה בסידרה של רפי כהן, רק שלי הרבה יותר טעים. אולי בגלל שהוא טרי ולא משומר.


אני פריקית של אוכל איטלקי ואצלם השום מככבicon_smile.gif

באמת , תביא מתכוןicon_smile.gif


אצל האיטלקים השום מככב? כנראה שלא נתקלת באוכל רומני : )


תתפלא גם את הרומני אני מכירה אפילו די טוב icon_smile.gif
אבל תסכים איתי , שכל מה שאיטלקי נשמע פי מאה סקסי icon_smile.gif