שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכרות לזוגיות.

מיתוסית​(שולטת)
לפני 10 שנים • 14 בפבר׳ 2014
מיתוסית​(שולטת) • 14 בפבר׳ 2014
כל אלה שמתלהבים מלחפש גם ונילים קינקיים עם פוטנציאל מחוץ לכלוב-
יגיעו לפה בסיבוב מאוחר יותר, מתוסכלים מינית ומחפשים מישהי מהצד שתגשים את הפנטזיות המיניות שלהם.

בכל פעם שאני רואה פה גברים נשואים (סביר להניח שיש גם נשים, אך איתן אין לי כמעט מגע) שנשואים לוניליות קנקיות במקרה הטוב ולוניליות שמרניות ומקובעות במקרה הרע, אני פשוט עומדת נדהמת, משתאה ואף מתרגזת... אם אדם יודע שהוא כזה, איך הוא מסוגל להתחתן עם מישהי שאחרי זמן מה שיצאו, אפילו כמה שנים, שהיא לא בקטע בכלל בכלל ולא מסוגלת לתת לו את מה שהוא רוצה וצריך וברור שזה רק יהיה יותר גרוע.... או כאלה שמעולם לא סיפרו לבן הזוג שלהם במשך שנים ומסתירים ממנו צד שלהם בחיים שלהם ובנטיות שלהם..

סיפורים עצובים שמובילים מתישהו לבגידות או גירושים.

צריך לקחת הכל בחשבון. יש מי שיגידו לי שאני מגזימה שאני מסתכלת יותר מידי קדימה עם גבר שבקושי נפגשתי איתו פעם אחת, אבל אני כבר רואה את הבעיות הצפויות וחושבת שזה לא לעניין להכניס ראש בריא למיטה חולה.
מי שבדסמ חשוב לו, לדעתי אין לו מה לחפש בחוץ, אלא אם כן כמובן נתקל במקרה במישהי שהיא בקטע או ממש פתוחה לזה וזה ממש ממש קשה למצוא אחת כזו שתלך רחוק יחסית לכיוון שלנו.
כניעה מאהבה​(מתחלף)
כניעה מאהבה​(מתחלף) • 14 בפבר׳ 2014
כחולים את צריכה לזכור שהאצע בכלוב מוגבל.
יש קושי קל למצוא את הבת/ בן זוג המתאים מבחינה ונילית ולצרף אליו גם את ההתאמה הבדס"מית.
כאחד כזה שיודע שלא אוכל להסתדר עם ונילית לחלוטין אני מרגיש שיש בעיה אך ממשיך לחפש פה ממעט הנשים שהן לא נשואות, לא בתשלום ובעלות עניין וחיילי משותף.
ובמקביל אני גם באתר ונילי וכל פעם אני מחפש דרך לגשש מזל שיש את 50 גוונים...
EzioAuditore​(נשלט)
EzioAuditore​(נשלט) • 14 בפבר׳ 2014
לא מחפש באתרי הכרויות.
אני אוהב פנים מול פנים.