bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 10 בינו׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". אני צועק נו כבר וזה לא עוזר. 😢 😉 |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 בינו׳ 2025
FootJunky כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? כן, נו, על זה מדובר - על אנשים שרוצים פגינג אבל לא רוצים להישלט אלא שהם רוצים לשלוט בסיטואציה ולהגיד בדיוק מה הם רוצים ושהפרטנרית פשוט תעשה מה שהם אומרים. אני לא יודעת אם הם "שולטים" או "נשלטים", לי זה נשמע כמו שולט אבל זה גם לא נראה לי קריטי לקבוע. בכל אופן מה שניסיתי לומר זה שעדיף שאנשים פשוט יגידו מה הם אוהבים מאשר שיציגו את עצמם כ"שולט" או "נשלט" ויבנו ציפיות מסוימות ואז ינסו להשיג את מה שהם רצו מלכתחילה ולא אמרו. כי אז זה יוצא מניפולטיבי ומוזר ובאמת יכול להרתיע. ואם הייתה יותר לגיטימציה להגיד "אני אוהב לשלוט ואני אוהב פגינג" אז אנשים פשוט היו אומרים את זה, במקום להגיד אחד מהם ואז להפתיע עם השני (כלומר - או להגיד ששולט ולמצוא מישהי שמצפה לאקטים מסויימים ואז מופתעת ממה שהוא דורש, או להגיד שנשלט ולמצוא מישהי שמצפה להוביל ואז מופתעת כשהוא רוצה לקבוע הכל). זו הנקודה - כשנותנים לגיטימציה רק לשתי אופציות מסויימות אז מלא אנשים לא ימצאו את עצמם בתפריט הזה ולא ירגישו שהם יכולים להיות עצמם וינסו להציג את עצמם כמשהו שהם לא. ובגלל חוסר הלגיטימציה הזה אנשים לא אומרים "אני רוצה לשלוט ולקבל פגינג" - כי הם חוששים שלא ירצו אותם או שילעגו להם ויגידו להם שהם לא שולט אמיתי או לא נשלט אמיתי. אז הם מנסים להסתיר חלק וזה צף רק בפרטיות. וגם נתתי את עצמי כדוגמה למישהי שאין לה בעיה עקרונית להישלט מלמטה וזה דווקא מדליק אותי לפעמים, כחיזוק לטענה שזה בסדר להיות גבר שזה מה שהוא מחפש. אם נגיד שזה בסדר אז אולי פחות אנשים ינסו להסתיר שזה מה שהם. |
|
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
bondman כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". אני צועק נו כבר וזה לא עוזר. 😢 😉 אולי אתה צריך נשלטת 😜 |
|
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
יואו זה ממש ממש מזכיר לי פוסט שכתבתי לפני שניםםםם ונראה לי שכשכתבתי אותו חשבתי בדיוק על הקטעים האלה.
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=24956&postid=309352 |
|
FootJunky |
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
FootJunky • 10 בינו׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? כן, נו, על זה מדובר - על אנשים שרוצים פגינג אבל לא רוצים להישלט אלא שהם רוצים לשלוט בסיטואציה ולהגיד בדיוק מה הם רוצים ושהפרטנרית פשוט תעשה מה שהם אומרים. אני לא יודעת אם הם "שולטים" או "נשלטים", לי זה נשמע כמו שולט אבל זה גם לא נראה לי קריטי לקבוע. בכל אופן מה שניסיתי לומר זה שעדיף שאנשים פשוט יגידו מה הם אוהבים מאשר שיציגו את עצמם כ"שולט" או "נשלט" ויבנו ציפיות מסוימות ואז ינסו להשיג את מה שהם רצו מלכתחילה ולא אמרו. כי אז זה יוצא מניפולטיבי ומוזר ובאמת יכול להרתיע. ואם הייתה יותר לגיטימציה להגיד "אני אוהב לשלוט ואני אוהב פגינג" אז אנשים פשוט היו אומרים את זה, במקום להגיד אחד מהם ואז להפתיע עם השני (כלומר - או להגיד ששולט ולמצוא מישהי שמצפה לאקטים מסויימים ואז מופתעת ממה שהוא דורש, או להגיד שנשלט ולמצוא מישהי שמצפה להוביל ואז מופתעת כשהוא רוצה לקבוע הכל). זו הנקודה - כשנותנים לגיטימציה רק לשתי אופציות מסויימות אז מלא אנשים לא ימצאו את עצמם בתפריט הזה ולא ירגישו שהם יכולים להיות עצמם וינסו להציג את עצמם כמשהו שהם לא. ובגלל חוסר הלגיטימציה הזה אנשים לא אומרים "אני רוצה לשלוט ולקבל פגינג" - כי הם חוששים שלא ירצו אותם או שילעגו להם ויגידו להם שהם לא שולט אמיתי או לא נשלט אמיתי. אז הם מנסים להסתיר חלק וזה צף רק בפרטיות. וגם נתתי את עצמי כדוגמה למישהי שאין לה בעיה עקרונית להישלט מלמטה וזה דווקא מדליק אותי לפעמים, כחיזוק לטענה שזה בסדר להיות גבר שזה מה שהוא מחפש. אם נגיד שזה בסדר אז אולי פחות אנשים ינסו להסתיר שזה מה שהם. בעיני, להפסיק להגדיר את עצמנו כ"שולטים" ו"נשלטים" זה רעיון מרחיק לכת את מתארת לעצמך איזה בלגן יהיה? גם ככה למצוא התאמה בדסאמית טובה זה כמו לעבור טיפול שורש אחד ארוך בלי הרדמה אז לבטל את המסננת הכי ראשונית, הכי פשוטה? אוי ואבוי לכולנו בכל מקרה, הנושא פה מבחינתי מעולם לא היה לגיטימציה לשולטים להיחדר אנאלית שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב, כל עוד זה שפוי ובהסכמה דיברתי על כך שלדעתי ומנסיוני, חדירה אנאלית לגבר זה מקום מאוד מתמסר, מאוד ומאבד שליטה וזה לא מסתדר עם סטייט אוף מיינד שולט אני עדיין חושב ככה. אני שואל את עצמי, אם יש כאן שולטות שמרשות / אוהבות שהנשלט הכנוע שלהן יזיין אותן בתחת? מעניין מה יענו, אם יענו, כל הגיבורות הפרוגרסיביות עכשיו (הכוונה לא אליך, יולי). |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
10 בינו׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 10 בינו׳ 2025
היצור הכי שיפוטי בכלוב אלה נשלטות.
כאלה שחייבות תבנית ספציפית של גבר אלפא שולט אחרת לא נרטב להם למטה כי חלילה בא לו לגמור חזק באנאלי. רגע אם הוא מלקק לך את כף הרגל בזמן זיון זה מותר אבל אם סתם אז הוא בטח נשלט. כמה שטויות ותבניות. בדיוק כמו התבניות על שולטות שמשתמשות בז של הנשלט שלהם. לכן הצהרתי בפרופיל מראש. ברגע שזה במנותק הקשר אז לא ניתן לקבוע שליטה. רק הפן המנטאלי שמעניק הנשלט/ת לשולט/ת בהתמסרות היא שליטה. לא לשכוח שאנשים משתנים, רוצים לחוות עוד דברים ולא בהכרח יודעים הכל על עצמם. קוראים שליטה מכיוןן אחר וכן רוצים לנסות איך זה מרגיש. בסופו של דבר המטרה היא הנאה. ואם נשלטת לא מעוניינת יכולה לסרב ולא להתנהג כאילו הייתה כאן הפרת חוזה מהותית. |
|
Kitty frank |
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
Kitty frank • 11 בינו׳ 2025
אני חושבת שמה שהן מרגישות נובע ממקום מאוד ילדותי של ''אבל הבטיחו לי''. פלירט הוא לא חתימת חוזה, אין לדעת מה יצא מאנשים כאשר הוא מצליח, ולהרגיש שאדם הבטיח לך את פאסון הפלירט לכל מערכת היחסים זו חשיבה קצת אנוכית שקשה לה להכיר באחרים כסובייקט. מצד שני, מי מאיתנו לא מגיבה קצת כמו ילדה בת 3 לפלירט.
בסוף, נשמע שהם פשוט לא התאימו ואין פה שום סיפור חוץ מ''לפעמים םאנשים מתחילים, מתרגשים ואז מגלים שבעצם לא'' |
|
deepThinker(נשלט) |
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
deepThinker(נשלט) • 11 בינו׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? כן, נו, על זה מדובר - על אנשים שרוצים פגינג אבל לא רוצים להישלט אלא שהם רוצים לשלוט בסיטואציה ולהגיד בדיוק מה הם רוצים ושהפרטנרית פשוט תעשה מה שהם אומרים. אני לא יודעת אם הם "שולטים" או "נשלטים", לי זה נשמע כמו שולט אבל זה גם לא נראה לי קריטי לקבוע. בכל אופן מה שניסיתי לומר זה שעדיף שאנשים פשוט יגידו מה הם אוהבים מאשר שיציגו את עצמם כ"שולט" או "נשלט" ויבנו ציפיות מסוימות ואז ינסו להשיג את מה שהם רצו מלכתחילה ולא אמרו. כי אז זה יוצא מניפולטיבי ומוזר ובאמת יכול להרתיע. ואם הייתה יותר לגיטימציה להגיד "אני אוהב לשלוט ואני אוהב פגינג" אז אנשים פשוט היו אומרים את זה, במקום להגיד אחד מהם ואז להפתיע עם השני (כלומר - או להגיד ששולט ולמצוא מישהי שמצפה לאקטים מסויימים ואז מופתעת ממה שהוא דורש, או להגיד שנשלט ולמצוא מישהי שמצפה להוביל ואז מופתעת כשהוא רוצה לקבוע הכל). זו הנקודה - כשנותנים לגיטימציה רק לשתי אופציות מסויימות אז מלא אנשים לא ימצאו את עצמם בתפריט הזה ולא ירגישו שהם יכולים להיות עצמם וינסו להציג את עצמם כמשהו שהם לא. ובגלל חוסר הלגיטימציה הזה אנשים לא אומרים "אני רוצה לשלוט ולקבל פגינג" - כי הם חוששים שלא ירצו אותם או שילעגו להם ויגידו להם שהם לא שולט אמיתי או לא נשלט אמיתי. אז הם מנסים להסתיר חלק וזה צף רק בפרטיות. וגם נתתי את עצמי כדוגמה למישהי שאין לה בעיה עקרונית להישלט מלמטה וזה דווקא מדליק אותי לפעמים, כחיזוק לטענה שזה בסדר להיות גבר שזה מה שהוא מחפש. אם נגיד שזה בסדר אז אולי פחות אנשים ינסו להסתיר שזה מה שהם. יולי, אני אוהב את הגישה שלך. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 11 בינו׳ 2025
FootJunky כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? כן, נו, על זה מדובר - על אנשים שרוצים פגינג אבל לא רוצים להישלט אלא שהם רוצים לשלוט בסיטואציה ולהגיד בדיוק מה הם רוצים ושהפרטנרית פשוט תעשה מה שהם אומרים. אני לא יודעת אם הם "שולטים" או "נשלטים", לי זה נשמע כמו שולט אבל זה גם לא נראה לי קריטי לקבוע. בכל אופן מה שניסיתי לומר זה שעדיף שאנשים פשוט יגידו מה הם אוהבים מאשר שיציגו את עצמם כ"שולט" או "נשלט" ויבנו ציפיות מסוימות ואז ינסו להשיג את מה שהם רצו מלכתחילה ולא אמרו. כי אז זה יוצא מניפולטיבי ומוזר ובאמת יכול להרתיע. ואם הייתה יותר לגיטימציה להגיד "אני אוהב לשלוט ואני אוהב פגינג" אז אנשים פשוט היו אומרים את זה, במקום להגיד אחד מהם ואז להפתיע עם השני (כלומר - או להגיד ששולט ולמצוא מישהי שמצפה לאקטים מסויימים ואז מופתעת ממה שהוא דורש, או להגיד שנשלט ולמצוא מישהי שמצפה להוביל ואז מופתעת כשהוא רוצה לקבוע הכל). זו הנקודה - כשנותנים לגיטימציה רק לשתי אופציות מסויימות אז מלא אנשים לא ימצאו את עצמם בתפריט הזה ולא ירגישו שהם יכולים להיות עצמם וינסו להציג את עצמם כמשהו שהם לא. ובגלל חוסר הלגיטימציה הזה אנשים לא אומרים "אני רוצה לשלוט ולקבל פגינג" - כי הם חוששים שלא ירצו אותם או שילעגו להם ויגידו להם שהם לא שולט אמיתי או לא נשלט אמיתי. אז הם מנסים להסתיר חלק וזה צף רק בפרטיות. וגם נתתי את עצמי כדוגמה למישהי שאין לה בעיה עקרונית להישלט מלמטה וזה דווקא מדליק אותי לפעמים, כחיזוק לטענה שזה בסדר להיות גבר שזה מה שהוא מחפש. אם נגיד שזה בסדר אז אולי פחות אנשים ינסו להסתיר שזה מה שהם. בעיני, להפסיק להגדיר את עצמנו כ"שולטים" ו"נשלטים" זה רעיון מרחיק לכת את מתארת לעצמך איזה בלגן יהיה? גם ככה למצוא התאמה בדסאמית טובה זה כמו לעבור טיפול שורש אחד ארוך בלי הרדמה אז לבטל את המסננת הכי ראשונית, הכי פשוטה? אוי ואבוי לכולנו בכל מקרה, הנושא פה מבחינתי מעולם לא היה לגיטימציה לשולטים להיחדר אנאלית שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב, כל עוד זה שפוי ובהסכמה דיברתי על כך שלדעתי ומנסיוני, חדירה אנאלית לגבר זה מקום מאוד מתמסר, מאוד ומאבד שליטה וזה לא מסתדר עם סטייט אוף מיינד שולט אני עדיין חושב ככה. אני שואל את עצמי, אם יש כאן שולטות שמרשות / אוהבות שהנשלט הכנוע שלהן יזיין אותן בתחת? מעניין מה יענו, אם יענו, כל הגיבורות הפרוגרסיביות עכשיו (הכוונה לא אליך, יולי). אם הן אוהבות אנאלי, למה לא? יש לי כמה חברות שאוהבות שדואגים לכל החורים שלהן. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
לפני שבועיים •
11 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 11 בינו׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: אני חושבת שמה שהן מרגישות נובע ממקום מאוד ילדותי של ''אבל הבטיחו לי''. פלירט הוא לא חתימת חוזה, אין לדעת מה יצא מאנשים כאשר הוא מצליח, ולהרגיש שאדם הבטיח לך את פאסון הפלירט לכל מערכת היחסים זו חשיבה קצת אנוכית שקשה לה להכיר באחרים כסובייקט. מצד שני, מי מאיתנו לא מגיבה קצת כמו ילדה בת 3 לפלירט.
בסוף, נשמע שהם פשוט לא התאימו ואין פה שום סיפור חוץ מ''לפעמים םאנשים מתחילים, מתרגשים ואז מגלים שבעצם לא'' לגמרי מה שאני חשבתי. לא התחברו לרעיון ודי היה טורן אופ.. זה עניין של חוסר התאמה. איך בדיוק השולט לא בסדר שלא עמד באיזה תמונת פנטזיה שיש להן בראש? אם הוא עושה בה שימוש לצרכים שלו, זו אחת הדרכים. לא מתאים, לא חייבים. לא ברורה לי האכזבה? לא ברורה לי התרעומת שהשולט לא עומד באיזה קופסה שאנשים בחרו לשים אותו בה |
|