צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צעירים פחדנים

teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני שבוע • 14 באפר׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 14 באפר׳ 2025
כל הצלחה יושבת על בלוקים של כשלונות.
תזכרו את זה כשאתם לא מרשים לעצמכם לאסוף בלוקים.
Totally4u​(נשלט)
לפני שבוע • 14 באפר׳ 2025
Totally4u​(נשלט) • 14 באפר׳ 2025
או שהם פשוט שקרנים.
בעיקר נשואים, שלא מספרים שהם נשואים - ואז הבלוף שלהם יתגלה ברגע שיתנו טלפון ואת תצלצלי שהם בבית עם האישה
foxman​(נשלט)
לפני שבוע • 15 באפר׳ 2025
foxman​(נשלט) • 15 באפר׳ 2025
יש קטע של פחד מקבלים רגליים קרות. אבל מי שהוא כנוע וצייתן והולך עם זה עד הסוף, וגם קצת משוגע לדבר… מגיע ולא מאכזב
Moon cat​(נשלטת)
Moon cat​(נשלטת) • 15 באפר׳ 2025
שאלה ממש טובה. הבעיה שזה קורה גם בכיוון ההפוך. למרות שהרוב בכלל מתחזים, נדמה שזה קורה גם עם נשים (ואני מחפשת שולטת)
--Nir--
--Nir-- • 15 באפר׳ 2025
מעבר לתשובות הרגילות שתקבלי ול״כולם לא רציניים/חרמנים/מטרידנים״ הלהיט הוותיק והאהוב, יש גם עוד מקרים.

להישלט זה מפחיד.

אצלי עד גיל 25 (לפחות) מעבר לנסיבות נוספות (דת, חוסר ניסיון) - הסיטואציה הפחידה אותי נורא.

זו לא האינטימיות הרגילה.
זה לאבד שליטה, זה לחוות כאב, זה להיות מושפל מול אדם אחר ובמצבים חשופים בטירוף.

לצד המשיכה המטורפת לזה - זה מפחיד, זה מוזר, זה דורש התערטלות גופנית ורגשית שבפני עצמה דורשת בשלות.

לפחות כלפי חלק מהגברים - לפעמים יש רגליים קרות, ומלחמות פנימיות, וקושי בקבלה עצמית של הסטייה הלא מאצ׳ואיסטית כלפי חוץ הזו.

עבורי שנים זו היתה סיבה שגרמה לי להסס ולהתבייש ולפחד ולבטל ולקבל רגליים קרות.

אז לצד החבטות הקבועות בקהל הנשלטים השקוע בפנטזיות (מה שנכון כמובן בלא מעט מקרים, אולי גם ברוב המקרים)
יש בטוח גם מקרים מורכבים יותר, במיוחד כשהגיל צעיר.
proti​(נשלט)

Re: צעירים פחדנים

proti​(נשלט) • 15 באפר׳ 2025
chemistry כתב/ה:
אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר

אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה, לא יודע מי כן
ArchAngel​(שולטת)
לפני שבוע • 16 באפר׳ 2025
ArchAngel​(שולטת) • 16 באפר׳ 2025
--Nir-- כתב/ה:

לצד המשיכה המטורפת לזה - זה מפחיד, זה מוזר, זה דורש התערטלות גופנית ורגשית שבפני עצמה דורשת בשלות.

לפחות כלפי חלק מהגברים - לפעמים יש רגליים קרות, ומלחמות פנימיות, וקושי בקבלה עצמית של הסטייה הלא מאצ׳ואיסטית כלפי חוץ הזו.

אז לצד החבטות הקבועות בקהל הנשלטים השקוע בפנטזיות (מה שנכון כמובן בלא מעט מקרים, אולי גם ברוב המקרים)

להישלט זה לגמרי מפחיד ואני לגמרי יכולה להבין את החוויה הזו, אבל לצד זה, הגיוני שמי שסגורה על עצמה תרצה את מי שסגור על עצמו בדיוק כמוה.
בדיוק כמו הומו שיצא כבר מהארון ורוצה זוגיות לא חייב להתעכב דווקא על מי שעדיין בארון ועודנו מסוכסך עם עצמו, וזה לא אומר שהוא חובט בו גם כשהוא כועס על ההעלמויות ועל הרכבת הרים רגשית שהעלה אותה אליה בין פסגות של תקווה לעומקים של נטישה. הוא בעצמו מרגיש שהוא נחבט.

זה אולי לא נתפס ככה כשחושבים על הצד השולט, אבל לנו, במיוחד לנשים שבנינו, גם לקח זמן לקבל את עצמנו.
אולי לא התעסקנו בלאבד שליטה מול מישהו, אבל כן בלהשתחרר מהרבה עכבות.
לקבל את זה שזה לא הופך אותנו לאיזה חולות מין, דמויות פורנו שאף אחד לא יקח ברצינות אלא כאיזה גימיק, ולהרגיש שזה לא סותר זוגיות או אפילו סתם ידידות, קרבה, חיבה, אינטימיות.
לוקח זמן לקבל שזה לא חייב לבוא בסתירה לצרכים שלנו כנשים, לקבל, להיתמך, ושאנחנו לא חייבות רק "מלכה רעה" שאין לה שום רצונות לקרבה כלשהי ומעניין אותה רק להשפיל.

ונשלט שנעלם אחרי שסמכנו עליו, שמהתפך עלינו אחרי שנתנו בנו אמון, שהאמנו שהוא שונה ומיוחד, פוער בנו את הפצעים האישיים שלנו.
וזה לא משנה שהוא מפחד, אנחנו יודעות שהוא מפחד, אבל זה לא הופך את לכואב פחות.
בדיוק כמו שלא יכאב לך פחות אם שולטת שסמכת עליה פתאום תיעלם לך יום אחד כי פחדה.
אתה תצפה ממנה לכבד אותך יותר מאשר את הפחד שלה, לראות שיש השפעה לרגשות שלה עליך וזאת לא רק היא לבד בעולם.

וזאת בדיוק הסיבה שאנחנו לא אוהבות "מפנטזים".
לא כי חלילה יש לנשלט גם פנטזיות מיניות משל עצמו, זו לא החרמנות שמפריעה לנו אלא הידיעה שעכשיו מבטיחים לך הבטחות שלא הצד השני לא מסוגל לקיים לעולם.
כשהיחס אלינו כפנטזיה, זה משאיר אותנו שם, כאילו אין לנו רגשות אמיתיים.
אף אחת לא אלילה מושלמת שסוגדים לה לנצח נצחים, וכשזה כל השיח כלפינו די ברור שבקרוב הצד השני יגמור וירגיש אשמה או בושה ויעלם.
כשהוא מדבר אליך כמו אדם, כמו חבר, גם אם הוא מפחד מהבדס"מ שלו הוא עדיין מחובר לאדם שאת, וזה אומר שהוא בשל מספיק כדי לנהל על זה דיאלוג.

אני אישית לא ניגשתי לממש בדס"מ עד שלא קיבלתי את עצמי. הרגשתי מספיק מחויבות לא לבלבל ולא לנטוש מישהו שמקווה שאני אהיה שם בשבילו.
וכן, תמיד המעבר למציאות יכול לעורר רגליים קרות גם אחרי אלף חזרות בראש על הרגע הזה.
אבל כל העניין הוא להרגיש שאתה מספיק בשל לדבר על זה, ואם לא- לא חובה לשלוח בטירוף אלפי הודעות ואלפי הבטחות לאלפי שולטות, כמו שעושים אלו שאנחנו כועסות עליהם.
A Ravenclaw​(נשלט)
A Ravenclaw​(נשלט) • 16 באפר׳ 2025
--Nir-- כתב/ה:
מעבר לתשובות הרגילות שתקבלי ול״כולם לא רציניים/חרמנים/מטרידנים״ הלהיט הוותיק והאהוב, יש גם עוד מקרים.

להישלט זה מפחיד.

אצלי עד גיל 25 (לפחות) מעבר לנסיבות נוספות (דת, חוסר ניסיון) - הסיטואציה הפחידה אותי נורא.

זו לא האינטימיות הרגילה.

הביקורת בהודעה המקורית (לא קראתי את כל השרשור) לא הייתה על זה שאנשים משנים את דעתם, אלא על זה שהם נעלמים בבת אחת.
מותר להתחרט ולתקשר את זה בנימוס ולסיים את השיחה גם בלי לעשות גוסטינג.
LoveSick​(שולטת)
LoveSick​(שולטת) • 16 באפר׳ 2025
--Nir-- כתב/ה:

להישלט זה מפחיד.

זו לא האינטימיות הרגילה.

ממש גג לחוסה.
אולי צריך למנות איזה אפוטרופוס
מסי המלך​(נשלט)
לפני שבוע • 17 באפר׳ 2025
מסי המלך​(נשלט) • 17 באפר׳ 2025
אולי צריך לשאול שאלה נוספת. איזו עצה הייתם נותנים ונותנות לאותם צעירים פחדנים (ש, גילוי נאות, אני בהחלט נמנה עמם)? אני מניח שלכל אחד ואחת היה רגע שבו הוא חשש מעצמו, לא ידע מה הוא רוצה, חשב שהוא יודע מה הוא רוצה אבל חטף רגליים קרות. איך עברתם ועברתן הלאה? זה מרגיש כמו מעגל קסמים. כל עוד זה יישאר בגדר רצון בלתי ממומש, אתה תחשוב במונחים של פנטזיה ולא במונחים של בן אדם אמיתי שעומד מולך. ואז זה ימשיך להיות רצון בלתי ממומש.