בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כשכולם מסתתרים – מה המשמעות של להיראות?

ישי הלל​(שולט)
לפני שבועיים • 10 במאי 2025

כשכולם מסתתרים – מה המשמעות של להיראות?

ישי הלל​(שולט) • 10 במאי 2025
אני מהבודדים כאן עם פנים גלויות. לא מתוך רצון להרשים, אלא מתוך החלטה להיות נוכח, כמו שאני. אני בחרתי לעמוד חשוף, עם כל מה שזה מביא איתו – הטוב, הרגיש, והחשוף באמת.
זה גרם לי לחשוב – מה גורם לכם להסתתר? ומה הייתם צריכים כדי להרגיש בנוח להראות את עצמכם באמת – אם לא כלפי כולם, אז לפחות מול אדם אחד?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 10 במאי 2025
כרגע לא מחפשת כלום, אז זה בכלל לא רלוונטי עבורי.
אבל כשכן חיפשתי לא העלתי תמונה בפומבי מסיבה הבאה: כי אני אישה ולא כל הגברים כאן מכבדים גבולות, ואאוטינג למיניות של אישה יכול להיות אלים יותר מאאוטינג למיניות של גבר.
על גבר יחשבו שהוא מוזר וסוטה בגלל זה, אבל עלינו בנוסף למוזרות גם יחשבו שאנחנו שרמוטות "שנותנות לכל אחד" כי גלשנו במרחב מיני כלשהו, וזה יגרור איתו גל של הטרדות נוספות.

כל אישה ראתה מה קורה כשהיא מסרבת לגברים כאן, ואיך הרוב לא מקבלים את זה בכבוד. גם ראינו איך פונים אלינו בבוז והחפצה עוד הרבה לפני הסירוב.
מה שחסר זה שהצד השני גם יהיה מודע לאיך שאני נראית במציאות ואיך לזהות אותי במדינה הקטנה שלנו.
בגלל זה אני הייתי שולחת תמונות רק למי שאני יודעת שאפשר לסמוך עליו.

עם הבדס"מ שלי אני דווקא שלמה, ובמציאות אין לי בעיה לדבר על הנושא בפנים גלויות גם מול ונילים כל עוד הוא עולה בצורה מותאמת.
מה שאני לא בנויה אליו זה שיימינג שיעוות את המיניות שלי לפי הנקמות של הגבר שלא הלך לו איתי כמו שציפה.
    התגובה האהובה בשרשור
ישי הלל​(שולט)
ישי הלל​(שולט) • 10 במאי 2025
התחברתי למה שרשמת .. לגבי העולם החיצוני אני יודע שהוא שיפוטי אבל מה שרשמת על החוויה שלך עם גברים פה זה נשמע לא טוב
במביייייייייי​(שולטת)
אני מסכימה עם Archangel זה אותו דבר בדיוק בשבילי,היא סיכמה את זה במדויק.
אני יכולה להגיד נגיד לגבי נשלטים שלהרבה יש בושה בזה כי משהו שכאילו פחות "מקובל בחברה" משולט לכן הרבה מהם לא חושפים את זה על עצמם גם בחיים בחוץ ויותר חוששים לשתף
תשוקת השליטה​(מתחלף)
להיות "שולט" בתור גבר זה סטנדרט... אז אין בעיה לחשוף פנים במידה ואתה רווק על אמת ומחפש זוגיות או פרטנרית לסשנים...
להיות נשלט, או להיות אישה שולטת. זה כבר משחק אחר... כביכול כלפי חוץ מוגדר כ "לא שגרתי" ולכן יותר מאתגר לחשוף פנים
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת
טוטאלוס​(שולט)חשבון מאומת • 10 במאי 2025
בכנות? מקנא בך.
אני מקנא במי שמרגיש מספיק בנוח עם ההשלכות של להיות חשוף וגלוי לחלוטין לא רק עם הנטייה המיניות שלו, אלא גם על הקשרים המיניים שלו, ועל הפנטזיות המיניות שלו.

בעולם מושלם אני הייתי שמח להכניס לקורות החיים שלי חוויות בסד"מיות שאני גאה בהם עד עמקי נשמתי.

אבל. לצערי, אפילו הכלוב יכול להיות מקום שיפוטי להחריד, ובטח ובטח שלא כל מקום עבודה יכול להכיל את זה, בלי שזה יהיה "אישיו", ובוודאי שלא מקום עבודה בעל אופי בטחוני.

מתישהו צריך לעשות מרד נגד הוונילים בעניין ולעשות אאוטינג קולקטיבי, אנחנו הרי הרוב הדומם, לא?
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 10 במאי 2025
גם אני מקנאה בך. מאוד קשה לי להסתיר אותי… אבל, יש לי ילדים, עבודה, קולגות. אני לא חושבת שהייתי רוצה, למשל, שהמורה של הבן שלי תדע מה אני עושה במיטה.

אולי אם לא הייתי כותבת בלוג מאוד חשוף, אולי אז.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 10 במאי 2025
אני אוהבת דווקא את האנונימיות, בעבר האינטרנט היה מקום אנונימי
רק בעידן הפייסבוק הכל השתנה וצריך פתאום לחשוף פנים וזהות..
לא אוהבת.
תנו לי את המקום לכתוב את מה שעולה בראשי דווקא בצורה הזו.
לא מרגישה פחות נוכחת או פחות אמיתית עקב כך.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 10 במאי 2025
בעולם הישן, הפנים שלנו היו הולכים איתנו לכל מקום.
בעולם החדש הם עוד אטריביוט אחד שלנו שאנחנו יכולים להסתיר או להראות לפי צורך.
אז עבורך זה חלק מהחבילה ואתה לא מוצא יתרון בדרך השניה.

בתקופה שצילום הוא מטבע עובר לסוחר, אנשים צריכים טיפה יותר להיזהר.
אפילו דייט פנים מול פנים הוא פחות בעייתי.
והזולת הוא לא תמיד הבעיה. לפעמים זה בוטים שסורקים את הרשת או אייג׳נטים של ai, שיעשו במידע שימוש שלא התכוונת אליו.
הו, אני חוזר בי. הזולת הוא הבעיה.
בעלי דירות מריצים חיפושים הולכים ומעמיקים על השוכרים הפוטנציאליים
חברות אשראי עושות דבר דומה.
שוטרות מחפשות במאגר המשטרתי כל שם שהם מתכוונות לצאת איתו לדייט או כל דבר אחר.
(כן יש עניין כזה)

אז למה תמונה עוזרת לך בעצם?
כלומר, מעבר לזה שהיא מסננת שנועדה לצד השני להחליט טרם אינטראקציה אתך, אם אתה יפה מספיק או לא.
לי נראה די ברור שהפיצ׳רים החיצוניים שלך חוץ מהבגדים, הם די רנדומליים. אז אני סקרן מה זה בעצם נותן לך.
איך זה עושה אותך יותר נוכח או חשוף, יותר מאשר פוסט בבלוג שמספר לנו משהו אישי עליך?