![]() |
![]()
לפני חודש •
15 במאי 2025
לפני חודש •
15 במאי 2025
רעשן(אחר) • 15 במאי 2025
וזה מחזק את הטענה שלי שזה לא קשור למגדר אם אתה גבר או אישה
זה תלוי באדם ומה שמאפיין אותו. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 במאי 2025
לפני חודש •
15 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 15 במאי 2025
רעשן כתב/ה: וזה מחזק את הטענה שלי שזה לא קשור למגדר אם אתה גבר או אישה
זה תלוי באדם ומה שמאפיין אותו. לא זה לא. זה לא קשור לשרשור אז אעצור פה אבל אתה מוזמן לבדוק מה המשמעות של מחקר רוחב ועומק, וכמה אנשים נדרש כדי לקבל תוצאות בנושא בהתאם לתחום וסוג המחקר. לא עושים מחקרים על מיליונים כי זה בזבוז כסף, התוצאות יהיו זהות למחקר עם מאות/אלפים. ודיבורי מגדר זה יפה וטוב, המציאות מראה אחרת כרגע. כשהשינוי יהיה רחב ומעמיק יותר ייתכן והתוצאות יהיו שונות ועדיין, לא יהיה צורך במחקר על מיליונים |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 במאי 2025
לפני חודש •
15 במאי 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 15 במאי 2025
רעשן כתב/ה: אני לא חושב ככה
מחקרים מתמקדים באוכלוסיות בדרך כלל מאות אנשים מסוימים ובגילאים מסויימים ולו מייצגים את כלל האוכלוסיות הגברית והנשית. המה שתחקור יותר אנשים ככה גם התוצאות יותר אמינות. לתת תשובה אמיתית צריך לחקור מאות אלפים או אפילו מיליונים. ברור שבשביל "תשובה אמיתית" שמייצגת את כל האוכלוסייה צריך מדגם כמה שיותר רחב ממנה, אבל בשביל זה יש חוקים סטטיסטיים, ושיטת מחקר שמוודאת מדגם מייצג כמה שניתן. אי אפשר לייצג את כלל האוכלוסייה, ולכן אנחנו משתמשים בכלים שיש לנו. אם המחקרים נעשו עם תוקף ומהימנות, אפשר לקבל את תוצאות המחקר, וכמובן להחזיק בראש שיכול להיות שיהיו outliers. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 במאי 2025
לפני חודש •
16 במאי 2025
LoveSick(שולטת) • 16 במאי 2025
כן
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 במאי 2025
לפני חודש •
16 במאי 2025
LoveSick(שולטת) • 16 במאי 2025
Sunna סאנה כתב/ה: רעשן כתב/ה: אני לא חושב ככה
מחקרים מתמקדים באוכלוסיות בדרך כלל מאות אנשים מסוימים ובגילאים מסויימים ולו מייצגים את כלל האוכלוסיות הגברית והנשית. המה שתחקור יותר אנשים ככה גם התוצאות יותר אמינות. לתת תשובה אמיתית צריך לחקור מאות אלפים או אפילו מיליונים. ברור שבשביל "תשובה אמיתית" שמייצגת את כל האוכלוסייה צריך מדגם כמה שיותר רחב ממנה, אבל בשביל זה יש חוקים סטטיסטיים, ושיטת מחקר שמוודאת מדגם מייצג כמה שניתן. אי אפשר לייצג את כלל האוכלוסייה, ולכן אנחנו משתמשים בכלים שיש לנו. אם המחקרים נעשו עם תוקף ומהימנות, אפשר לקבל את תוצאות המחקר, וכמובן להחזיק בראש שיכול להיות שיהיו outliers. סוג של היעילות הפוחתת |
|