לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה הדבר הכי מוזר שהיה לכם בתחת?

the waves
לפני שבוע • 10 ביוני 2025

Re: אני הולך לטיפול

the waves • 10 ביוני 2025
Seayam כתב/ה:
[quote דבר ראשון, אני בטיפול כבר למעלה משנה, ויש תוצאות ברוך השם (תודה רבה על הדאגהicon_smile.gif) דרך אגב אני התחלתי ללכת לטיפול שהרגשתי שאני כבר לא יכול יותר, כל ההשקפת עולם הזאת לדעת שאני לא יותר מחפץ למלכה(שאין לי) לדעת שאני חיי רק בשביל לשרת את המלכה שעוד פעם אין לי ולא הייתה לי בדיוק, לדעת שכל הזהות שלי זה רק עבד,(ותאמיני לי שאני ממש ניסיתי לשבור את הזהות שלי לעבד, כולל תוכנית מה לעשות בדיוק ואיך על מנת שאני יהיה עבד בלי רצונות ורגשות)
על אף הטיפול אני עד היום רוצה להיות עבד הרבה פחות מאז אבל עדיין זה די בוער בי,
נ.ב בואי כולם פה צריכים ללכת לטיפול, נקודה למחשבה

נקודה למחשבה: אני אישית חושבת שטיפול זה כלי חיובי מאד לכולם. ממש לא רק "לכולם פה", כמו שכתבת. בדס"ם זו זהות, לא בעיה נפשית. לא נראה לי שאתה מבין מהו בדס"ם חיובי, מעצים, כזה שממלא אותך, ולא בדבק מגע ודימומים פנימיים. נראה לי שאתה פוגע בעצמך, או לפחות פגעת בעצמך, בתירוץ של בדס"ם. אתה ממש לא היחיד שפוגע, בעצמו או באחרים, במסגרת בדס"ם, כביכול.

למרות חריפות התגובה שלי, שהיא בעיקר תגובה לנ.ב. המקומם שלך, אני רוצה גם להוסיף שאני שמחה שאתה בטיפול ומרגיש שאתה מתקדם. מצד שני, אם הטיפול שלך מתמקד בלעקור ממך את הרצון להיות עבד, זה לא נשמע לי חיובי. מקווה שתסלח לי על הפסיכולוגיה בשקל, אבל נראה שיש פה שתי אפשרויות. או שלהיות עבד זו הזהות שלך, זה צורך פנימי שלך, ואתה צריך ללמוד איך לעשות את זה בצורה בריאה, כמו כולנו, או שזה פשוט הרס עצמי שלבש תחפושת של בדס"ם. בשני המקרים טיפול רגשי טוב לא יתמקד במיגור הכמיהה להיות עבד. הוא יתמקד בבירור של הזהות הזו בשבילך, איזה צורך היא מייצגת אצלך, ואיך אפשר למלא את הצורך הזה בצורה בריאה. אני במקומך הייתי שוקלת טיפול עם מטפל.ת שמבינ.ה מה זה בדס"ם, כי יכול להיות שזה חלק מהבעיה - חוסר היכולת לראות את הכמיהה להיות עבד כזהות לגיטימית.

שיהיה בהצלחה ובבריאות, ושמור על עצמך.[/quote]
תראי אני כבר מגיל ממש קטן רוצה להיות עבד ומחנך את עצמי שזה כל הזהות שלי, למשל עכשיו אני מכאיב לעצמי באשכים וחוזר על מנטרה אני עבד וכל חיי אהיה עבד, אני חי בעולם הזה רק כדאי לשרת את המלכה שלי לנצח, אני רמות בשבילה, אז כן להיות עבד זו ממש הזהות שלי
ולא זה לא תגובה להרס עצמי כי אני לא נהנה להכאיב לעצמי, אני עושה את זה וסובל בשקט אני עושה את זה כדאי להחדיר טוב טוב לעצמי שזה כל הזהות שלי(דרך אגב אני לא יודע למה אבל עוד לא מצאתי שום מלכה שרוצה עבד טוטאלי לא מבין למה)
the waves
the waves • 10 ביוני 2025
masoul כתב/ה:
the waves כתב/ה:
הכל עשיתי כדי להוכיח לעצמי שאני עבד טוב, וזה הסיבה היחידה שלי לחיים פה

אני יכול להבין את הצורך בלהיות נשלט ( או עבד, לך כמה רחוק שתרצה עם זה ) טוב.
לגמרי יכול להבין ולהזדהות עם זה.
גם את הרצון להתאמן לפני על מנת לבוא כבר מוכן מהבית אני יכול להבין. ולהזדהות.

אבל, וזו הנקודה.
אם אתה פועל באמת באמת מתוך רצון להיות נשלט טוב, נדמה לי, ומניסיוני, יש הרבה מאד דברים אחרים ששולטות היו רוצות שתהיה טוב בהם,
לפני שהן רוצות חור תחת מפלדה יצוקה. ( וכן יש שולטות שרוצות חור תחת יכול הכל, אני לא מתכחש לזה )
מנסיוני, שולטות מעריכות שרותיות טובה, מגע טוב מפנק מרגיע או מעסה, ועוד ועוד, אפילו כישרון בסידור המקרר הן מעריכות יותר, לדעתי.

מצד שני, אם הפנטזיה שלך מסתכמת בחדירה אנאלית אליך ( ואין רע בזה, רק להכיר באמת, כמו שהיא, בלי לספר לעצמנו סיפורים )
אז רד מהסיפור של העבד טוב, ותלמד להחדר בצורה בטוחה, על מנת שתוכל להנות מהחדירה אליך לאורך שנים רבות ובבריאות סבירה לכל הפחות.

בשביל לאשש ( או לשלול, גם אופציה ) את האמירה שלי,
אתה יכול לפתוח פה בפורום שרשור עם השאלה "שולטות יקרות, מה הן חמשת התכונות או היכולות או האיכויות שאת הכי מחפשת בנשלט או עבד"
ואז תוכל באמת לכוון את עצמך ולאמן את עצמך בלהיות נשלט טוב, בלהיות נשלט שמוכן לשולטת שלו. ולא רק בלהיות חור תחת באיזו פנטזיה
שזה כל מה ששולטת מחפשת בנשלט שלה.

מה שזה לא יהיה ומה שלא תעשה, שיהיה לך בהצלחה ושמור על עצמך, ראיתי כבר כמעט הכל ושמעתי כמעט הכל, אבל טרם נתקלתי בשולטת נקרופובית חובבת גוויות,
אז שמור על עצמך, אם לא עבור עצמך, עבור השולטת שתהיה. ותהיה.

עוד פעם כמו שהסברתי אני ממש לא נהנה בזה בכלל זה היה סבל בשבילי אבל זאת הייתה הדרך היחידה להכאיב לעצמי בשביל להחדיר את זה טוב לראש בלי שאף אחד יראה את זה
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 10 ביוני 2025
the waves כתב/ה:

תראי אני כבר מגיל ממש קטן רוצה להיות עבד ומחנך את עצמי שזה כל הזהות שלי, למשל עכשיו אני מכאיב לעצמי באשכים וחוזר על מנטרה אני עבד וכל חיי אהיה עבד, אני חי בעולם הזה רק כדאי לשרת את המלכה שלי לנצח, אני רמות בשבילה, אז כן להיות עבד זו ממש הזהות שלי
ולא זה לא תגובה להרס עצמי כי אני לא נהנה להכאיב לעצמי, אני עושה את זה וסובל בשקט אני עושה את זה כדאי להחדיר טוב טוב לעצמי שזה כל הזהות שלי(דרך אגב אני לא יודע למה אבל עוד לא מצאתי שום מלכה שרוצה עבד טוטאלי לא מבין למה)

אם זו הטרלה - היא גרועה. מאוד.

אם זו מציאות - חלאס לפגוע בעצמך, אתה לא מוכיח כלום לאף אחד, ואף אחת לא תרצה אותך במצב הזה חוץ מכאלה שרוצות לנצל ולזרוק (ואולי בפנטזיה זה נשמע לך מדליק, אבל לגלות את עצמך עם מינוס בבנק ונזק נפשי לבד בחיים זה פחות כיף,כן המציאות מבאסת)
צא מסרט הפורנו שדחפת לך לראש. אין דבר כזה עבד טוטאלי במציאות של ישראל כיום.
נשים מעדיפות דינמיקה אחרת שתביא אל השולחן ואישיות נורמלית ולא אחד שחושב מהתחת.
כרגע אתה חושב בעיקר על עצמך ועל איך *אתה* רואה עבד טוטאלי וכאב ומיישם את זה על עצמך בחוסר אחריות מזעזע, במקום לבנות אישיות בה תביא אל השולחן יותר מסתם אמירה של "אני עבד".
על פגיעה עצמית צריך לדווח בחוק.
foxman084​(אחר)חשבון מאומת
foxman084​(אחר)חשבון מאומת

בא לך להרחיב? או שהרחבת מספיק?

foxman084​(אחר)חשבון מאומת • 10 ביוני 2025
Redcaffeine כתב/ה:
האקס שלי.
לא כי אנאלי זה מוזר, האדם כולו היה 🤣
אשת הכאב

Re: מה הדבר הכי מוזר שהיה לכם בתחת?

אשת הכאב • 10 ביוני 2025
פרלין כתב/ה:
במסגרת שאלות הסקר האחרונות… אז מה הדבר הכי מוזר, מעניין, מרגש, מטורף, לא צפוי שהיה לכם בתחת?

אצלי זה היה שורש ג׳ינג׳ר. לא כזה מעניין, אבל בכל זאת מתחום הצומח! זה היה כואב, משונה ולא מומלץ במיוחד.

מקל תופים 😳
ArchAngel​(שולטת)

ArchAngel​(שולטת) • 10 ביוני 2025
the waves כתב/ה:

למה? כי אתה מפעיל נורות אדומות כל כך בוהקות שאף אחת לא תרצה להתעסק בזה.
אתה מבסס זהות על פנטזיות פורנוגרפיות, ואם נדמה לך שזה מקסים מישהי שאתה חי בסרט פורנו של "עבד" ושהדרך ללב של מישהי זה לדחוף לעצמך משהו לתחת, ובטח כשזה מוגזם עד לרמה של פגיעה עצמית- אתה רק מרחיק ממך נשים.
שולטות מחפשות גבר שיש לו אישיות ומה להציע חוץ מהפנטזיות המיניות המוגזמות שלו.
גבר שכיף לדבר איתו, שאפשר לנהל איתו קשר בין אם הוא זוגי או סתם חברי. שיש לו זהות שמסקרן לגלות, שמאתגר לכבוש כי היא אנושית ולא של קריקטורה.
שרואה בנו בנות אדם מורכבות ולא דמויות שטוחות של "מלכות" שאין להן שום צורך מלבד להשפיל ותחזק לו את הפנטזיה של "העבד" כל היום, ולקחת חלק בפגיעה העצמית שלו.
שיש לו פורפורציות למציאות, אישיות בריאה ומאוזנת, שמבין ש"עבד" זה משחק מיני ולא מה שהוא ראה בפורנו.
תתאר לעצמך שאתה יושב בדייט ומספר לבחורה על הפורנו שאתה רואה ושככה אתה רואה את הקשר ביניכם- אף אחת לא תרצה בזה, ושולטות לא שונות מאף אישה אנושית אחרת.
זה מה משתמע מהפרופיל שלך שפשוט מדליק מלא נורות אדומות.
באמת, תטפל בעצמך. בלי ציניות, בלי להעליב. לגשת לבדס"מ ממקום כזה זה לא בריא בכלל. אתה רק תדחה עוד יותר, ותשקע עוד יותר בפנטזיות ולא תקבל פרופורציה לעולם. אתה תשאיר את עצמך במעגל בדידות אחרת.
meliodas
meliodas • 10 ביוני 2025
כף רגל, נחשב מוזר? 🤔
Too sweet​{}
Too sweet​{} • 10 ביוני 2025
סכין גילוח
(החלק של הידית😅)
Into the wild
Into the wild • 10 ביוני 2025