|
|
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
The Evil Smurfette • 9 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: אני רק אציין שבכלוב יש המון נשלטות שמתנהגות כמו שור, ואם יש על מישהו סמל הזהרה אדום זה אומר שהן ישר קופצות לזרועותיו. או כמו עש, קופצות לתוך האש.
זה נשמע מצחיק, אבל זה לא. נתקלתי ביותר מאשר 2-3 סיפורים כאן של נשים שדווקא נדלקו על גבר *אחרי* שהן שמעו שהוא עושה דברים איומים למדי כולל אונס. מהסיבה הזו, במקום להזהיר, ולקחת את הסיכון שזה דווקא יגרום לנשים להתעניין בו, אני ממליץ בחום לפנות לכלובי עם המידע שיש לך. הוא כבר ידע מה לעשות עם זה. דא פאק? זאת כבר סטיה ברמה אחרת |
|
|
| Ofan |
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
Ofan • 9 ביוני 2026
נשים שדווקא מחפשות את המסוכן - אז אני גם שמעתי על זה לצערי. אין לך מה לפנות למשטרה אם את לא הקורבן, ואין לך מה להמליץ לה לפנות למשטרה כי זה לא המקום שלך (במאמר מוסגר, דעה לא פופולארית - אבל מה הסיכוי שיכנס לכלא אם היא כן תפנה? בשביל 5% לא יודע אם כדאי. סליחה מראש אם מישהו נפגש, אבל צריך לפעמים גם להגיד את האמת, ויש למשטרת ישראל הרבה לאן להתקדם בנושא).
מה כן? תפני לכלובי שיחסום אותו. בסופו של דבר, זה האינטרס של כלובי לשמור עלינו מדברים כאלה. |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
9 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 9 ביוני 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: אני רק אציין שבכלוב יש המון נשלטות שמתנהגות כמו שור, ואם יש על מישהו סמל הזהרה אדום זה אומר שהן ישר קופצות לזרועותיו. או כמו עש, קופצות לתוך האש.
זה נשמע מצחיק, אבל זה לא. נתקלתי ביותר מאשר 2-3 סיפורים כאן של נשים שדווקא נדלקו על גבר *אחרי* שהן שמעו שהוא עושה דברים איומים למדי כולל אונס. מהסיבה הזו, במקום להזהיר, ולקחת את הסיכון שזה דווקא יגרום לנשים להתעניין בו, אני ממליץ בחום לפנות לכלובי עם המידע שיש לך. הוא כבר ידע מה לעשות עם זה. דא פאק? זאת כבר סטיה ברמה אחרת אני לא יודע מה להגיד לך על המשפט הזה. אני רק יודע שאני נתקלתי בסיפור שכזה כמה פעמים, מנשים שונות בכלוב. |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
9 ביוני 2026
לפני 5 שעות •
9 ביוני 2026
Lady Mod(שולטת) • 9 ביוני 2026
כאישה כמובן שהייתי רוצה לדעת ממי להתרחק (לא משנה בכלל אם אני נשלטת או לא)
אבל זה בעייתי, במיוחד שאת אינך הנפגעת ו/או אחת הנפגעות שיכולה להעיד על מעשיו. אני לא אכנס למה שיש לעשות במקרה של אונס בפן הונילי (תלונה במשטרה, פניה למרכז לנפגעות תקיפה מינית וכו') - ברמת הקהילה, מניסיון, אין הרבה מה לעשות. אני רואה שמסתובבים בינינו "שולטים" שאנסו כבר לפני 20 שנה ועדיין צדים פה. הלוואי ונשים היו נזהרות ופועלות לפי כללי בטיחות בהיכרות עם זרים באינטרנט בכלל ובעולם הבדס"מ בפרט. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
9 ביוני 2026
Re: גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו
לפני שעתיים •
9 ביוני 2026
Curious B • 9 ביוני 2026
► סרדינית כתב/ה: לכאורה כמובן. אבל הורג אותי לראות אותו מחובר כל הזמן ושנשים פה לא יודעות ואני רוצה להזהיר אתכן ולא יודעת איך בלי שזה יתפוצץ לאיזה תביעת דיבה.. חלאת אדם דברי עם בחורה שהכינוי שלה פה Tizerit https://thecage.co.il/profile/153198 יכול להיות שהיא תוכל לעזור כלובי לא יעשה כלום לדעתי. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
9 ביוני 2026
לפני שעתיים •
9 ביוני 2026
כלובי • 9 ביוני 2026
למה אני לא אעשה כלום Curious?
|
|