| SecRoot |
לפני 10 שעות •
24 במאי 2026
לפני 10 שעות •
24 במאי 2026
SecRoot • 24 במאי 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: ► Ollie כתב/ה: Well, that escalated quickly. תקראי לי כשיהיה מכות🤣🤣🤣🤣🤣🤣 אני מוריד חולצה רק בתשלום ליידיז שלח ניודס בטלגרם🤣🤣🤣🤣 זה לא מאובטח זה מאוב תחת |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
24 במאי 2026
לפני 10 שעות •
24 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 24 במאי 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► The Evil Smurfette כתב/ה: ► Ollie כתב/ה: Well, that escalated quickly. תקראי לי כשיהיה מכות🤣🤣🤣🤣🤣🤣 אני מוריד חולצה רק בתשלום ליידיז שלח ניודס בטלגרם🤣🤣🤣🤣 שולחת התראה לפוטין באפליקציה "מאובטחת" |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
The Evil Smurfette • 24 במאי 2026
שטויות יפות🤣
|
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 24 במאי 2026
► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 בדיוק מה שחשבתי. שהזין הזה שוב צדק |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
harmlessly(מתחלף) • 24 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 24 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. לא ראיתי שמישהו אמר לך שהבוט לא קיים, אלא אמרו לך שהמאגר שלו הוא לא דליפת מידע מטלגרם, אלא הצלבת מידע ממאגרים אחרים שממילא כולם יודעים שהם קיימים. חשוב לשמור על הפרטיות שלנו, וחשוב להיות מודעים לסכנות, אבל זה לא אומר שכל אזהרה שרצה באינטרנט היא נכונה ומכוונת אותנו להיזהר מהדברים הנכונים. אבל בעיקר, נראה שמאחורי האדם שמתנסח בפורום בצורה הוגנת וסבירה, ושגרם לרבות להגן עליו מפני אנשים שהיו ביקורתיים כלפיו - מסתתר בריון רשת שמקלל בצורה מאוד מכוערת בפרטי. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. תהיה דרדסית. פשוט שים תמונות בטלגרם ותשתמש בו כמו שאתה משתמש בוואטסאפ. יותר שכל, פחות כאב ראש. שמחתי לעזור פיס |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
לפני 9 שעות •
24 במאי 2026
► Ollie כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. לא ראיתי שמישהו אמר לך שהבוט לא קיים, אלא אמרו לך שהמאגר שלו הוא לא דליפת מידע מטלגרם, אלא הצלבת מידע ממאגרים אחרים שממילא כולם יודעים שהם קיימים. חשוב לשמור על הפרטיות שלנו, וחשוב להיות מודעים לסכנות, אבל זה לא אומר שכל אזהרה שרצה באינטרנט היא נכונה ומכוונת אותנו להיזהר מהדברים הנכונים. אבל בעיקר, נראה שמאחורי האדם שמתנסח בפורום בצורה הוגנת וסבירה, ושגרם לרבות להגן עליו מפני אנשים שהיו ביקורתיים כלפיו - מסתתר בריון רשת שמקלל בצורה מאוד מכוערת בפרטי. כן אבל הכל פה לא נכון ושוב, קל לקחת משיחה ארוכה הודעה אחת ולצייר סיפור סביבה. אני למדתי את הלקח שלי אני סיימתי לעזור. ולגבי אף אחד לא טען שזה לא קיים, הוא ממש טען אתזה... הוא טוען שוב ושוב שאין בוט כזה, מאגרים שכבר קיימים? תספרו לי על עוד מאגר ידוע כזה שאני שולח איש קשר בטלגרם ומקבל מספר טלפון שלו... |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
24 במאי 2026
לפני 8 שעות •
24 במאי 2026
► SecRoot כתב/ה: אישית אני לא מסכים עם נושא המאגר שנפרץ - פשוט לא רלוונטי אלינו בישראל כן יש מקום לא להפחיד אחרים ועם זאת לא להקל ראש חלק ממה שהרמלסלי הזכיר אלו באמת סכנות אמיתיות, לא "טען שזה לא קיים" סהכ אמר שזה לא רלוונטי לישראל למרות שכל המספרים עד כה שהבוט הוציא הם עם קידומת +972😉 ממה שאני מבין הבריונים פה זה אלה שמזלזלים בנושא חשוב וזה אותם אנשים שוב ושוב שמגיבים בצורה רעה ומזלזלת לאנשים פה בפורום. באתי הזהרתי, אולי לא דיברתי בצורה הכי מכבדת, אבל מסתבר זה ממש כמו לדבר עם קיר. מי שרוצה מוזמן לפרטי אני מאמין שיש פה כאלה שבאמת אכפת להם מלהגן על עצמם ולא להאמין לאגדות שזה לא קיים ואין מה לדאוג. |
|
|