אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אנונימיות בטלגרם?תלוי

harmlessly harmlessly​(מתחלף)
לפני 6 שעות • 24 במאי 2026
harmlessly​(מתחלף) • 24 במאי 2026
SecRoot כתב/ה:

אישית אני לא מסכים עם נושא המאגר שנפרץ - פשוט לא רלוונטי אלינו בישראל

עדכון נוסף ואחרון לכל המזלזלים:

הסיבה שהבוט לא נעלם ולא יעלם בחיים כי הם פתחו אפשרות לאנשים לפתוח את הבוטים האלה לבד ולעשות להם host דרך המשתמש שלהם, עניין של דקה.

האינטרס לפתוח זה שאם ישתמשו בבוט שלך תקבל אחוזים, וגם תמיד הבוט יהיה זמין לך כל עוד הbackend )שרת ברוסיה שבחיים לא ירד) קיים לא יעלם המאגר לעולם, וגם טלגרם לא יצליחו לפתור אתזה כי המאגר משנה את כל הנתונים כל הזמן ומפיץ עוד ועוד בוטים.(בהצלחה לפחות מאלף מתכנתים שלו לסדר אתזה)

We are cooked. (We זה מי שבאמת משתמש באפליקציה הזו)
המספר שלי שם, של המשפחה שלי וחברים שלי, אם אתם עדיין חושבים שהכל בסדר ואתם אנונימיים אתם ממש מנותקים.

אומנם הם אנשים רעים אבל יש שם אשכרה אופציה בבוט לשיתוף פעולה עם כוחות ביטחון שפונים אליהם יחידות(עכשיו הבנתי איך שבכ מוצאים את המנהלי קבוצות בטלגרם), ישלהם שם גם תוכנת זיהוי פנים ועוד...
William Arthur William Arthur​{SilentDevo}
לפני 6 שעות • 24 במאי 2026
William Arthur​{SilentDevo} • 24 במאי 2026
זה טוב להתריע לגבי סיכון בטיחותי. גם אם זה סיכון שחלק מכירים. כי לא יועיל? לא יזיק.

אבל זה דבר אחר להתריע שהכל אבוד.
הרי יש מענה: מכשיר אחר. סים אחר. חשבון גוגל נוסף - והסיכון המסויים שאתה מדבר עליו נפתר (כל עוד מפרידים אנשי קשר, כמובן).

וכן, יש סיכונים אחרים ויהיו עוד. ככה העולם. עוד זה הולך וזה בא וכיו'ב ואידך זיל גמור.
איש במסע איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
לפני 5 שעות • 24 במאי 2026
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת • 24 במאי 2026
William Arthur כתב/ה:
זה טוב להתריע לגבי סיכון בטיחותי. גם אם זה סיכון שחלק מכירים. כי לא יועיל? לא יזיק.

הרי יש מענה: מכשיר אחר. סים אחר. חשבון גוגל נוסף - והסיכון המסויים שאתה מדבר עליו נפתר (כל עוד מפרידים אנשי קשר, כמובן).

וכן, יש סיכונים אחרים ויהיו עוד. ככה העולם. עוד זה הולך וזה בא וכיו'ב ואידך זיל גמור.

מסכים לחלוטין, כמובן icon_smile.gif

איש במסע כתב/ה:
מה המומחים אומרים על זה:

1) צרו זהות דמיונית. למה? אני חושב שזה די ברור
2) פתחו חשבון ג'ימייל חדש. למה? ראו סעיף 5
3) קנו סים ב-25 שקלים (אולי היום זה כבר 30?). למה? כולם כבר דיברו על זה icon_smile.gif
4) קנו מכשיר טלפון זול (400 שקלים). למה? כדי שלא ניתן יהיה לקשר בינכם ובין מספר הזיהוי של הטלפון.
5) התקנה של הטלפון עם הג'ימייל החדש + טלגרם.
6) לא צריך לטעון את הסים - תשתמשו בוייפיי. ובדרכים? תפעילו את הנייד הראשי שלכם כנקודת וייפיי ניידת.

כולם כבר יודעים? עוזר למישהו? icon_smile.gif
William Arthur כתב/ה:

בהצלחה לכולם להחליף לסים חדש ומכשיר חדש, יש אנשים שמנהלים קבוצות והכל מחובר למשתמש שלהם שמחובר לטלפון שלהם.

אני לא מאמין שכולם פה יפסיקו להשתמש בראשי ויעברו למשני...

גם אני לפעמים מוצא את עצמי בטעות עונה מהראשי ואוכל שוב דוקס
SecRoot
SecRoot • 24 במאי 2026
William Arthur כתב/ה:

כ"כ קל להתעייף מנביאי זעם

אוסיף שיש פה הרבה שטויות והנחות יסוד מוטעות שחשוב לי לציין שמי שרוצה ללמוד את נושא טלגרם היכולות והמגבלות שלהם יכול לעשות את זה לבד בדוקומנטציה שלהם ובפורומים שמכבדים את עצמם ולא להסתמך על חושפי בוטים כאלה ואחרים

לצורך ההגינות אומר שכן מצאתי את הבוט שהוא מדבר עליו והנושא בבדיקה כי גם אם התורה הייתה לא יפה התוכן עדיין מעניין אותי ואעדכן בעתיד.

ונכון לגמרי שהפתרון פשוט ודוק
LovesToObey LovesToObey
LovesToObey • 24 במאי 2026
מאגרי מידע שנפרצו קיימים כבר עשרות שנים באינטרנט, אני חושב שכולם מכירים את אגרון ולפחות שמעו על הפאדיחה של הליכוד עם אלקטור (שהדליף מספרי טלפון וכתובות של 66% מאוכלוסיית ישראל) כמו כן על ההדלפות מהטלפון של גנץ, בנט והרצוג שהאיראנים התגאו בהם מאוד. הכל זמין באינטרנט. יש אנשים שלא מודעים לזה, כל מי שלא עובד בתחום כנראה שלא באמת נחשף לנתונים עצמם ורק שמע שמועות או נפגש בבוטים כאלו או אחרים בטלגרם. חשוב לדעת על הסכנות באינטרנט, אבל כמו שלא מפסיקים לקיים יחסי מין בגלל הסיכוי למחלות מין, אין סיבה להפסיק להשתמש באינטרנט או במקרה הזה בטלגרם (שהוא ממש לא מקור הבעיה, כי אפשר להוציא את המידע מכל מקום ולא רק מטלגרם, שם פשוט יש בוטים שמנגישים את זה)

פותח הדיון פשוט תת רמה בצורה שהוא דיבר עם SecRoot. הייתה לו כוונה טובה בפתיחת הדיון אבל הוא לקח את זה אחר כך למקומות לא טובים. שורה תחתונה, אם אתם מדברים עם מישהו, תעשו לעצמכם טובה ותכירו אותו לפני שאתם עוברים למשהו אחר. לא צריך להיות פראנואיד ולהחזיק 8 טלפונים חלופיים. אם משהו נראה לכם חשוד, הוא באמת חשוד. זה לא בראש שלכם. רוצים חוות דעת נוספת? דברו עם מישהו שאתם סומכים עליו על הסיטואציה.
בהצלחה
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 24 במאי 2026
harmlessly כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
SecRoot כתב/ה:
harmlessly כתב/ה:
עדכון:

לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים?

100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם

דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים..
(לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת)

גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי
אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם)

אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק

לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי
אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון

מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר

עריכה:

בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים:

"חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת?
אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה?
אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט.
שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך.
בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב...
עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי"

טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦‍♀️

קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם

לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם.

אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם?

בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות.

הם צדקו באיך שהם קראו אותך. רוב האנשים לא נכנסים לכזה טנטרום כשלא מסכימים אותם ולהשתמש באוטיסט כקללה זה הכי נמוך שיש.
מאכזב ומבאס שבכלל נזעקתי להגן עליך 😕
פרלין כתב/ה:
harmlessly כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
SecRoot כתב/ה:
harmlessly כתב/ה:
עדכון:

לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים?

100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם

דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים..
(לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת)

גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי
אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם)

אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק

לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי
אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון

מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר

עריכה:

בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים:

"חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת?
אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה?
אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט.
שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך.
בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב...
עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי"

טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦‍♀️

קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם

לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם.

אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם?

בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות.

הם צדקו באיך שהם קראו אותך. רוב האנשים לא נכנסים לכזה טנטרום כשלא מסכימים אותם ולהשתמש באוטיסט כקללה זה הכי נמוך שיש.
מאכזב ומבאס שבכלל נזעקתי להגן עליך 😕

לא קראת מה כתוב? לא קיללתי אותו שהוא אוטיסט הוא פשוט טוען שאני לא אוטיסט אז אמרתי סבבה אז אני לא אוטיסט.

אני לא צריך תהגנה שלך את גם מאותם אנשים מעייפים פה
איך אמר לי בחור פה " ואוו... אנשים רעים ומוכרים. ערסים מאחורי מקלדת🤦🏼"

זה תמיד פה אותם אנשים זה מה שמצחיק

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 24, 2026 7:09 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
SecRoot כתב/ה:
William Arthur כתב/ה:

כ"כ קל להתעייף מנביאי זעם

אוסיף שיש פה הרבה שטויות והנחות יסוד מוטעות שחשוב לי לציין שמי שרוצה ללמוד את נושא טלגרם היכולות והמגבלות שלהם יכול לעשות את זה לבד בדוקומנטציה שלהם ובפורומים שמכבדים את עצמם ולא להסתמך על חושפי בוטים כאלה ואחרים

לצורך ההגינות אומר שכן מצאתי את הבוט שהוא מדבר עליו והנושא בבדיקה כי גם אם התורה הייתה לא יפה התוכן עדיין מעניין אותי ואעדכן בעתיד.

ונכון לגמרי שהפתרון פשוט ודוק

חחחחחחח

רגע, מה קרה ל
“תמצא בוט שמביא לך מספר ישראלי כשאתה מזין לו ID שנשאר יותר מיומיים ואני אודה שטעיתי. אני יודע שטלגרם אוכפים את זה חזק.”
ומה קרה ל
“אני מ־2015 בטלגרם, את האגדה על בוטים שמוציאים מספרים לפי ID שמעתי ממזמן וזה אף פעם לא היה נכון.”
אז עכשיו כשמצאת את הבוט בעצמך, זה כבר לא “אגדה”, לא “לא קיים”, ולא “טלגרם אוכפים את זה חזק”.
עכשיו זה פתאום “הנושא בבדיקה” ו”המקור לא בדיוק כמו שתיארת”.
סבבה, תבדוק מקור, תבדוק טכניקה, תבדוק אם זה טלגרם, מאגר דלוף, טרו קולר, מי, או הצלבות OSINT. זה דיון אחר.
הנקודה שלי הייתה ונשארה פשוטה: יש כלים פעילים שמאפשרים להגיע מטלגרם/ID/מספר לזהות אמיתית, וזה כן רלוונטי לישראלים.
מי שאמר שזה אגדה ושזה לא קיים, טעה.
אני לא אפרסם פה בוטים ולא אלמד אנשים לעשות דוקסינג. אבל להמשיך למרוח את זה כאילו “רק המקור לא מדויק” אחרי שאמרת שזה אגדה? נו באמת.
LovesToObey כתב/ה:
מאגרי מידע שנפרצו קיימים כבר עשרות שנים באינטרנט, אני חושב שכולם מכירים את אגרון ולפחות שמעו על הפאדיחה של הליכוד עם אלקטור (שהדליף מספרי טלפון וכתובות של 66% מאוכלוסיית ישראל) כמו כן על ההדלפות מהטלפון של גנץ, בנט והרצוג שהאיראנים התגאו בהם מאוד. הכל זמין באינטרנט. יש אנשים שלא מודעים לזה, כל מי שלא עובד בתחום כנראה שלא באמת נחשף לנתונים עצמם ורק שמע שמועות או נפגש בבוטים כאלו או אחרים בטלגרם. חשוב לדעת על הסכנות באינטרנט, אבל כמו שלא מפסיקים לקיים יחסי מין בגלל הסיכוי למחלות מין, אין סיבה להפסיק להשתמש באינטרנט או במקרה הזה בטלגרם (שהוא ממש לא מקור הבעיה, כי אפשר להוציא את המידע מכל מקום ולא רק מטלגרם, שם פשוט יש בוטים שמנגישים את זה)

פותח הדיון פשוט תת רמה בצורה שהוא דיבר עם SecRoot. הייתה לו כוונה טובה בפתיחת הדיון אבל הוא לקח את זה אחר כך למקומות לא טובים. שורה תחתונה, אם אתם מדברים עם מישהו, תעשו לעצמכם טובה ותכירו אותו לפני שאתם עוברים למשהו אחר. לא צריך להיות פראנואיד ולהחזיק 8 טלפונים חלופיים. אם משהו נראה לכם חשוד, הוא באמת חשוד. זה לא בראש שלכם. רוצים חוות דעת נוספת? דברו עם מישהו שאתם סומכים עליו על הסיטואציה.
בהצלחה

וואי וואי הבנת הנקרא שמעתם עלזה?
True caller מאגר שמוצא מספרי טלפון לשמות
אגרון מאגר של רשות האוכלוסין שהודלף.

ואז הדובדבן בקצפת? שרלוק: כלי נותן לך מספר טלפון אם תשלח לו איש קשר בטלגרם.
ובנוסף? יש תוכנה של זיהוי פנים שם שלא נגעתי בה.

כןכן אני בטוח שמאגרים כאלה קיימים וכולכם ידעתם כבר ממזמן

הזהרתי אמרתי, הנה גם secroot מבין שהוא טועה רק חבל שמה שהוא אמר לא יקרה: "תמצא בוט שמביא לך מספר ישראלי כשאתה מזין לו ID שנשאר יותר מיומיים ואני אודה שטעיתי. אני יודע שטלגרם אוכפים את זה חזק.”

אז בקיצור secroot, תעמוד במילה שלך, עוד 3 ימים תעלה פה התנצלות? אני אחכה.