סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תאריך תוקף של שפיך

LUNA and DADDY
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
LUNA and DADDY • 27 באוג׳ 2020
להשפיך ולהחזיר למקפיא לא מייצר ארטיק רמזור? עם השכבות ואחכ זה עלול להתפרק?
תובנות​(מתחלף)
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
תובנות​(מתחלף) • 27 באוג׳ 2020
אני חושב במקרר זה נשמר, לא יודע לגבי הטעם אבל במקרר זה קצת מתקשה אבל נשמר.
סָטירה​(אחרת)
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
סָטירה​(אחרת) • 27 באוג׳ 2020
אני יודעת רק שבאויר הפתוח זה מקבל עם הזמן גוון שוקולדי. או שככה את יכולה לפחות לנסות להגיד לעצמך.
Kitty frank
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
Kitty frank • 27 באוג׳ 2020
LUNA and DADDY כתב/ה:
מתכוונת לככה טבעי
אגב, איך מפסטרים שפיך בשיטה ביתית? זה לא יעשה ממנו חביתה?


מעולם לא ניסיתי, אבל אם הייתי חייבת לפסטר באופן ביתי זרע הייתי:
1. מקפיאה אותו, בגלל שמכונות ויקום ביתיות לא מתמודדות טוב עם נוזלים.
2. מווקמת, כמובן. מכניסה לאמבטיית מים ומםעילה את הראנר על 55-60 מעלות. חצי שעה אמורה להספיק.

שימו לב שלעומת חלב בזרע יש הרבה חלבון, מה שאומר שב63 מעלות הוא אמור להתחיל להתקרש ולהתבשל.

לא הייתי מנסה לעשות את זה בסיר, בדיוק מהפחד שיצא חביתה. אולייי בבאן מארי, ואז הייתי מדללת מעט את הזרע במים.
לאפע
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
לאפע • 27 באוג׳ 2020
LUNA and DADDY כתב/ה:
להשפיך ולהחזיר למקפיא לא מייצר ארטיק רמזור? עם השכבות ואחכ זה עלול להתפרק?

אולי. לא ניסיתי.

סָטירה כתב/ה:
אני יודעת רק שבאויר הפתוח זה מקבל עם הזמן גוון שוקולדי. או שככה את יכולה לפחות לנסות להגיד לעצמך.

אוף עכשיו לא בא לי שוקולד

קיטי פראנק - וואו נשמע שאת ממש יודעת על מה את מדברת! icon_smile.gif
AlphaPower​(שולט)
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
AlphaPower​(שולט) • 27 באוג׳ 2020
בעבר בדקתי את זה ובזרע יש כמות מאוד קטנה של חלבון.
בגלל הסוכרים אני מאמין שיתקלקל מהר, לגבי הקפאה, אני מאמין שיאבד את הטעם והמרקם שלו מהר מאוד.
משקיפה מלמעלה
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
משקיפה מלמעלה • 27 באוג׳ 2020
לצרוך שפיך דרך הפה כמה ימים אחרי השפיכה? למה??
(חברה שואלת)
Askew​(אחרת)
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
Askew​(אחרת) • 27 באוג׳ 2020
Kitty frank כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
מתכוונת לככה טבעי
אגב, איך מפסטרים שפיך בשיטה ביתית? זה לא יעשה ממנו חביתה?


מעולם לא ניסיתי, אבל אם הייתי חייבת לפסטר באופן ביתי זרע הייתי:
1. מקפיאה אותו, בגלל שמכונות ויקום ביתיות לא מתמודדות טוב עם נוזלים.
2. מווקמת, כמובן. מכניסה לאמבטיית מים ומםעילה את הראנר על 55-60 מעלות. חצי שעה אמורה להספיק.

שימו לב שלעומת חלב בזרע יש הרבה חלבון, מה שאומר שב63 מעלות הוא אמור להתחיל להתקרש ולהתבשל.

לא הייתי מנסה לעשות את זה בסיר, בדיוק מהפחד שיצא חביתה. אולייי בבאן מארי, ואז הייתי מדללת מעט את הזרע במים.



מהפחד שיצא חביתה? דווקא נשמע להיט! חביתת זרע עם עשבי תיבול. קטנה כזאת, במחבת של מיני פנקייקים. שווה בדיקה icon_smile.gif
JunkyRuby{MyLexicon}
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
JunkyRuby{MyLexicon} • 27 באוג׳ 2020
הקיצר, מי התנדב לנסות ולצלם לנו סלפי מהמיון?

(זה מתקלקל בטמפ' החדר אחרי כמה שעות מועטות, לחיידקים פחות איכפת שיש פה סוגייה בדסמית 🙊)
זאלופון​(שולט)
לפני 3 שנים • 27 באוג׳ 2020
זאלופון​(שולט) • 27 באוג׳ 2020
נראה לי מאד תלוי בתזונה של מקור השפיך. אם הוא אוכל הרבה מלוח, חביתת עשבי תיבול היא רעיון מצוין, אבל אם הוא אוכל הרבה מתוק, אני מתאר לעצמי שהזרע שלו ישתלב יותר טוב בפנקייקים, בין אם בבלילה ובין אם כתחליף אורגני לסירופ מייפל.