ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בנות - תכלס מה הטעם שלכן בבחורות?

devil's baby​(נשלטת)
לפני חודש • 13 במרץ 2025
devil's baby​(נשלטת) • 13 במרץ 2025
Blue Puppy כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
וואי אממ 2 צדדים

אחת היא אישה לא נמוכה או לפחות יותר גבוהה ממני (מעל 160-70) מתאמנת מהדור החדש של המתאמנות שלא מפחדות משרירים ברגליים ןבידיים אבל לא באחוזי שומן נמוכים מדי ועור בהיר ונשית כמובן לא נמשכת לטומבוי או נשים עם אופי גברי
עם אופי כזה עם משמעת עצמית גבוה המון הומור ויכולת להעניק לי ביטחון פיזי ומנטלי גם בסביבה בעייתית

ומהצד השני אני אוהבת מאוד את הקטנות ןהעדינות שמאוד דומות לי במראה
רזות בהירות ונמוכות אבל שלא יהיו שקטות טני צריכה פלפלית עפ שכל חריף שתעזור לי לזוז אחרת שתינו נתקע במקום

בדרך כלל אבחר בזוגיות עם האישה הראשונה שכתבתי אבל לא שוללת גם את השנייה (גם ליזיזות וכאלה) לרוב אותן יותר "בא לי לזיין"😂
המתיקות הזו שובה לי את הלב בדרך כלל ממבט ראשון

את מתוקה ממש קטנה😅

חחחח אממ זה טוב או רע🙈
Blue Puppy​(נשלטת)​{Bossdog}חשבון מאומת
לפני חודש • 13 במרץ 2025
Blue Puppy​(נשלטת)​{Bossdog}חשבון מאומת • 13 במרץ 2025
devil's baby כתב/ה:
Blue Puppy כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
וואי אממ 2 צדדים

אחת היא אישה לא נמוכה או לפחות יותר גבוהה ממני (מעל 160-70) מתאמנת מהדור החדש של המתאמנות שלא מפחדות משרירים ברגליים ןבידיים אבל לא באחוזי שומן נמוכים מדי ועור בהיר ונשית כמובן לא נמשכת לטומבוי או נשים עם אופי גברי
עם אופי כזה עם משמעת עצמית גבוה המון הומור ויכולת להעניק לי ביטחון פיזי ומנטלי גם בסביבה בעייתית

ומהצד השני אני אוהבת מאוד את הקטנות ןהעדינות שמאוד דומות לי במראה
רזות בהירות ונמוכות אבל שלא יהיו שקטות טני צריכה פלפלית עפ שכל חריף שתעזור לי לזוז אחרת שתינו נתקע במקום

בדרך כלל אבחר בזוגיות עם האישה הראשונה שכתבתי אבל לא שוללת גם את השנייה (גם ליזיזות וכאלה) לרוב אותן יותר "בא לי לזיין"😂
המתיקות הזו שובה לי את הלב בדרך כלל ממבט ראשון

את מתוקה ממש קטנה😅

חחחח אממ זה טוב או רע🙈

תלוי
אני אוהבת מתוק☺️
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני חודש • 14 במרץ 2025
Sunna סאנה​(שולטת) • 14 במרץ 2025
בעיקרון הבנתי שנשים שגדולות יותר ממני פיזית, לא רזות, פנים יפות, שנעים לי ספציפית להסתכל עליהן, וחוץ מזה זה כבר אישיות בראש שלי. מה זה פנים יפות? אין לי מושג, הייתי בעבר עם נשים עם פנים מאוד יפות וגם לא נמשכתי. גובה לא משנה לי אבל מעדיפה לא ממש נמוכה ממני כי בעיות גב עתידיות
אעדיף לא מישהי מאוד מתולתלת בצבע שיער שלי כי אני לא אוהבת להשוות תלתלים ואני אעשה זאת אם הם יהיו דומים
LittolRainbow​(אחרת)
לפני חודש • 14 במרץ 2025
LittolRainbow​(אחרת) • 14 במרץ 2025
בלונדיניות עם עיניים ירוקות

אוקראיניות

גוף curvy

יופי טבעי (לא מתאפרות הרבה)

עדינות ומצחיקות
AnnaOD​{אנימג}
לפני 4 שבועות • 28 במרץ 2025
AnnaOD​{אנימג} • 28 במרץ 2025
לבנות, נשיות, מטופחות, סקרניות
אם אתן עונות על זה - אשמח להזמין אתכן לסשן איתי ועם המאסטר שלי
iamsun
לפני 4 שבועות • 29 במרץ 2025
iamsun • 29 במרץ 2025
אני ארשה לעצמי להגיב כא-בינארי.ת,

בכללי מעניינות אותי בחורות עם הומור, משחקיות, ראש פתוח, עצמאיות ובו זמנית כן מבקשות תמיכה. אלה שנותנות מקום לילדה הפנימית שבהן ולרוח שטות. ובו זמנית עומק.

זה ברמה היותר כללית. מניחה שבמיניות לא חייב את הכל, אבל סקס אפיל, כבוד ורוח שטות אלה דברים חשובים icon_smile.gif

עם נטיה לשליטה זה פלוס כי אני עם נטיה ללהיות נשלט.ת
Just looks innocent​{נשלטת}
לפני שבוע • 17 באפר׳ 2025

מגיבה באיחור 😂

Just looks innocent​{נשלטת} • 17 באפר׳ 2025
noomi כתב/ה:
הטעם שלי ממש רחב בנשים. אם כבר אני יחסית בררנית בגברים, אבל נשים... כל אחת יצירת אמנות.
בחלומות שלי היא גבוהה, רזה, עם חזה קטן או לא קיים בכלל, מהסוג שלא באמת צריכה ללבוש חזיות. אולי מתולתלת אבל זה כבר בונוס. אולי ג'ינג'ית ומנומשת אבל זה כבר בונוס ענק. ונשית!

היא צינית וחדה, אחראית ומכווינה, קצת מרושעת במובן שאפשר לדמיין אותה בתור בריונית בתיכון, ואם היא מפחידה אותי בכלל מה טוב.
היא מפלרטטת באותה קלות שהיא נושמת ולעמוד מולה מרגיש כמו מבחן.
היא חזקה באופן מפתיע לאישה רזה. היא חכמה מאוד אבל טכנופובית (כדי שתצטרך את העזרה שלי), ויודעת לתלות מדפים.

...קיצר מרוב סטנדרטים אני משוייכת לגבר

וואי מבינה אותךךךך
גם אני ממש בררנית כשזה מגיע לגברים, אבל לנשים כ"כ קל לי להימשך כי כמו שאמרת - נשים הן באמת יצירת אומנות..כן.. הרזות, הגבוהות האלה.. האמת הפטיש שלי הן בלונדיניות, אבל גם שיער שחור/חום הולך! 😂
אני חושבת שזה גם קשור בעובדה שאני יותר רואה בגברים פוטנציאל לקשר רציני ולכן אני מעמידה סטנדרד מסוים, אני לא אצא עם גברים סתם לכיף או אתפשר חלילה על מישהו..
עם נשים לעומת זאת, אני רוצה בעיקר ליהנות - אז מספיק שתהיה כוסית וידידותית ואנחנו סבבה חחחחח