![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
Bite Twice Shai • 27 בינו׳ 2025
תודה לכל מי שמילאו עד כה, עוד ארבעה ימים למילוי והשתתפות בהגרלה
![]() לגבי השאלות ששאלו פה - כמו שאמרו, אפשר לקנות בפטישדיל מנוי לכלוב מאסול - לא הבנתי את השאלה בעצם? |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 27 בינו׳ 2025
פרלין כתב/ה: השאלה על הפנטזיות שיתקה אותי. כי מצד אחד, אין לי רשימת מכולת של פנטזיות, מצד שני, אני לא אכתוב עכשיו מגילות וסיפורים בגוגל דוק.
גם אותי! בסוף הצלחתי להתכנס למושגים אבל בהתחלה השאלה ממש בלבלה אותי. הדחף הראשון שלי היה לכתוב "מההה איך אמורים לענות על זה בשורה אחת" והרגשתי כאילו מטרילים אותי. נראה לי שהמילה "תארי" והבקשה "תארי פנטזיות אהובות" הן מה שישר זרק אותי למחוזות המלל המתארך. כאילו מה, אשכרה לכתוב את התסריט?... בסוף הסתפקתי בלציין כמה מושגים מוכרים שרלוונטים אלי (בונדג', אימפקט, CNC... כיו"ב) וויתרתי לגמרי על "תארי פנטזיות" כי אין לי מושג איך לענות על זה בקצרה. ואם הייתי מנסה לענות זה היה יוצא לי סופר מסורבל. גם השאלה העוקבת על "מאיפה זה מגיע" הרגה אותי - זו שאלה פסיכואנליטית, לכי תעני על זה במשפט אחד ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
Re: סקר בנושא בדסמ ופסיכולוגיה עם פרסים שווים
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 27 בינו׳ 2025
Bite Twice Shai כתב/ה: ענו על השאלון באופן מפורט עד ל-31.1.2025 וזכו בפרסים מגניבים!
פרס ראשון: שובר בשווי 250 ש"ח לקנייה בחנות Fetish Deal לזוכה אחד. פרס שני: שובר בשווי 150 ש"ח לקנייה בחנות Fetish Deal לזוכה אחד. פרס שלישי: חמישה זוכים בסדרת הספרונים הדיגיטליים "שולטים בחומר". אני כותב סדרה של ספרונים בנושא BDSM בשם "שולטים בחומר". בימים אלו אני עובד על הספרון החמישי בסדרה, העוסק בבדסמ ופסיכולוגיה, וממשיך לפתח קורס למטפלים ולכתוב הרצאות וחומרים נוספים בנושא. אני מעוניין להבין כיצד אנשים שמתעניינים בבדסמ תופסים היבטים פסיכולוגיים שונים בתחום זה. השאלון ישמש אותי בעבודתי המקצועית לכתיבת הספרונים, הקורסים, מאמרים והרצאות. תודה למשתתפים שיעזרו לי להבין עמדות מגוונות ולהביא את הקולות של המעורבים בבדסמ לתוך המרחב המקצועי! לינק למענה על השאלון https://forms.gle/Ym263PG8u6BNtoMG8 עונה וכאדם שלומדת בתחום בריאות הנפש אשמח מאוד לדעת מתי יתפרסם |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
DOMINIKA(נשלטת) • 27 בינו׳ 2025
מגניב
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
שוסי • 28 בינו׳ 2025
יש מצב שאתה מפרסם את התוצאות כאן?
מסקרן. |
|
קינק וזה |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
קינק וזה • 30 בינו׳ 2025
.
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
איתר(נשלט) • 30 בינו׳ 2025
את האמת הרגיש טוב לענות על השאלון הזה....
(והכלבלב הזה צריך כמה צעצועים חדשים אז צריך להיות מקום ראשון 3>) |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Bent • 30 בינו׳ 2025
ניסיתי לענות
הטופס מסרב לקבל את האישור מייל החי והקיים שלי כאימייל ולידי |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
9 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
9 בפבר׳ 2025
Bite Twice Shai • 9 בפבר׳ 2025
היי, ההגרלה הסתיימה ושלחתי מייל לכל הזוכים. שימו לב אם לא הגיע אליכם מייל לספאם
![]() עדיין ניתן לענות על השאלון וזה בהחלט יכול לעזור להרחיב את הידע המקצועי בתחום. תודה רבה לכל מי שענו! |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
9 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
9 בפבר׳ 2025
Leaker(נשלט) • 9 בפבר׳ 2025
הספאם שלי ריק. בטוח שהמיילים נשלחו?
![]() |
|