בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סאדיזם

שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

סאדיזם

שוסי • 2 בפבר׳ 2025
בואו נדבר רגע על סאדיזם.
ההנחה המקובלת היא שאסאדיסטים הם גם פסיכופאטים( להפך אגב, לא מחייב בכלל).
אבל הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.
עכשיו כולכם תקפצו עליי ותגידו "הסכמההההה" ,זה ההבדל וכו.
אז אני מחפשת את מי שמכם שנהנה גם מסצינות אונס או התעללות מאוד מאוד ריאליסטיות ( megan missing " סטייל). אני מניחה שאף אחד לא יודה כאן שאם התעללות היתה חוקית או אונס הוא היה...נו אתם יודעים.
אבל נגיד, הכי קרוב לזה?
נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.( ולא, לא מתרצים לעצמכם שהיא נהינת בסופו של דבר וכו).
האם תיאורי אונס בעיתון ידליקו אתכם? ואם כן, איך אתם חיים עם עצמכם יא חארות מעוותים?! סתם. אבל הבנתם.
איך הסיפור של סאדיסטים מיניים, עובד עם זה שאתם לא פסיכופאטים ואיכפת לכם שהן סובלות על אמת.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 2 בפבר׳ 2025
לא, לא הבנתי אותך או את הבדיחה בסוף, סורי.

אענה על מה שכן הבנתי מנקודת המבט והחוויה האישית שלי:
יש את האבחנה בין הסאדיזם המיני לסאזידם הרגיל.
הסאדיזם המיני יבוא לידי ביטוי בקשר מיני שנוצר, ולא בתיאור של אונס בעיתון
הוא כן יכול להידלק מינית מסיפור פרונוגפי על אונס, אבל בד"כ בעיתון התיאורים לא נועדו לחרמן.
וגם אז, ייתכנו מקרים שהאדם יידלק, ויצטרך להתמודד עם זה.
עם כך שיש בו חלק שנדלק מתיאור אונס יבשושי בכתבה.
שנדלק מלראות אותה בוכה בראיון ומספרת על חוסר האונים שהיא חשה.
וזה לא סותר את האמפתיה לאותה הבחורה. ולסבל שהיא עוברת.
וזה מורכב מאוד, ולא פשוט.

בדומה למורכבות שהמון מאיתנו חווינו אחרי ה-07.10.
של לראות אנשים שמקבלים אקטים שבאותה המידה יכלו להיות בדסמים אבל הם לא. הם ההפך מכך.
ומה אנחנו מרגישים כשאנחנו רואים, קוראים, יודעים, שומעים על מה שהם חוו ואח"כ רואים את זה במסיבות או מבצעים את זה בעצמנו.
המציאות מלאה במקרים כאלה, לרוב זה רחוק מאיתנו, אבל כשזה קרוב לבית, ונוגע לאנשים שאנחנו אוהבים איכפת לנו מהם - זה אחרת.

זה לא רק ההסכמה, זה האיכפתיות שנמצאת בבסיס הקשר והיא מה שמובילה לחרמנות עבורי.
ולאדם זר אקראי מהעיתון לא בהכרח תהיה לנו האיכפתיות או האמפתיה באותה הרמה.
לכן, כן נרגיש צער על המקרה, אבל לא בהכרח נידלק ממנו.

כמו שכתבת, הסאדיזם הלא מיני בד"כ יבוא עם אבחנה של פסיכופט, וזה כבר מורכבות אחרת להתמודד איתה למי שזה רלוונטי עבורה/ו.
שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
שוסי • 2 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
לא, לא הבנתי אותך או את הבדיחה בסוף, סורי.

אענה על מה שכן הבנתי מנקודת המבט והחוויה האישית שלי:
יש את האבחנה בין הסאדיזם המיני לסאזידם הרגיל.
הסאדיזם המיני יבוא לידי ביטוי בקשר מיני שנוצר, ולא בתיאור של אונס בעיתון
הוא כן יכול להידלק מינית מסיפור פרונוגפי על אונס, אבל בד"כ בעיתון התיאורים לא נועדו לחרמן.
וגם אז, ייתכנו מקרים שהאדם יידלק, ויצטרך להתמודד עם זה.
עם כך שיש בו חלק שנדלק מתיאור אונס יבשושי בכתבה.
שנדלק מלראות אותה בוכה בראיון ומספרת על חוסר האונים שהיא חשה.
וזה לא סותר את האמפתיה לאותה הבחורה. ולסבל שהיא עוברת.
וזה מורכב מאוד, ולא פשוט.

בדומה למורכבות שהמון מאיתנו חווינו אחרי ה-07.10.
של לראות אנשים שמקבלים אקטים שבאותה המידה יכלו להיות בדסמים אבל הם לא. הם ההפך מכך.
ומה אנחנו מרגישים כשאנחנו רואים, קוראים, יודעים, שומעים על מה שהם חוו ואח"כ רואים את זה במסיבות או מבצעים את זה בעצמנו.
המציאות מלאה במקרים כאלה, לרוב זה רחוק מאיתנו, אבל כשזה קרוב לבית, ונוגע לאנשים שאנחנו אוהבים איכפת לנו מהם - זה אחרת.

זה לא רק ההסכמה, זה האיכפתיות שנמצאת בבסיס הקשר והיא מה שמובילה לחרמנות עבורי.
ולאדם זר אקראי מהעיתון לא בהכרח תהיה לנו האיכפתיות או האמפתיה באותה הרמה.
לכן, כן נרגיש צער על המקרה, אבל לא בהכרח נידלק ממנו.

כמו שכתבת, הסאדיזם הלא מיני בד"כ יבוא עם אבחנה של פסיכופט, וזה כבר מורכבות אחרת להתמודד איתה למי שזה רלוונטי עבורה/ו.

אבל זה לא תמיד נכון, רוב הרוצחים הסדרתיים הם פסיכופאטים והסאדיזם שלהם הוא לגמרי מיני.
שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
שוסי • 2 בפבר׳ 2025
אוקיי אז מה שאת אומרת, שמדליק אותך להכאיב דווקא למי שאיכפת לך ממנו? כלומר הקשר הרגשי הוא זה שיוביל את החוויה המינית הסאדיסטית?
BrutallDom
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

Re: סאדיזם

BrutallDom • 2 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
בואו נדבר רגע על סאדיזם.

הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.

נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.

איך הסיפור של סאדיסטים מיניים, עובד עם זה שאתם לא פסיכופאטים ואיכפת לכם שהן סובלות על אמת.

אהלן.
יש פה פרדוקסים לא פשוטים בכלל.
מצד אחד, כן, נהנה שהיא סובלת, כשיורדת לה דמעה שאני גרמתי לה, עומד לי. מאד.
מצד שני, שעה לאחר מכן, היא תריב עם אמא שלה ותרד לה דמעה, ואני אעצור את העולם כי היא לא בטוב וסובלת וממש ממש אצטער איתה ואהיה כולי טיפולי וכולי סביבה.
פרדוקס.

וכן, נהנה לבצע בה אקטים שהיא תעשה למרות שאין בה טיפת הנאה מהם, וההנאה היחידה שלה מהם זה הריצוי והסיפוק. ולא פיזית מה שאני עושה בה.
ומצד שני, אם מישהו בעבודה יתן לה להעביר נייר מהצד הזה של השולחן לצד השני, נייר שהיא לא אמורה להעביר, זה יקומם אותי והיא תשמע על זה.
פרדוקס.

היישוב של הפרדוקסים הללו?
פשוט.
אנחנו לא רק דבר אחד, אף אחד מאיתנו לא רק דבר אחד.
אף אחד מאיתנו לא רק חומל או רק סדיסט. כולנו מורכבים מכל החומרים כולם.
וחלק גדול מהצדדים הללו שאנחנו בנויים מהם, סותרים. לגמרי סותרים.

ולכן, מיכוון שהצדדים החומלים רכים אוהבים מרעיפים אבהיים וכו שלנו לא יתנו לצד הסדיסטי לצאת בסיטואציות ואינטרקציות יום יומיות,
הצדדים הסדיסטים שלנו יופיעו בסיטואציות מיניות, וגם שם, גם שם, רובנו צריכים את הידיעה המקדימה שמה שאנחנו עושים מתקבל באהבה, ( יש שקוראים לזה הסכמה אבל זו לא הסכמה זה יותר מזה ) למה? שוב, בשביל לרצות את הצדדים המיטיבים שלנו, ולרצות את הצדדים המיטיבים שלנו על מנת שיאפשרו לצדדים הסדיסטים שלנו לבוא לידי ביטוי.

נדמה לי שזה ההבדל בין סדיסט שהוא רק סדיסט, לבין פסיכופט או נרקסיסט פתולוגי שהוא סדיסט.
אצל סדיסט נורמטיבי ( חה ) הצד המיטיב והחומל תמיד יצטרך להשגיח על הסדיסט ולאשר לו לפעול.
ואז את רואה סדיסט מצפוני ומוסרי.
    התגובה האהובה בשרשור
זאלופון​(שולט)
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

זאלופון​(שולט) • 2 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:

בדיוק ככה. כי אכפת לנו, והאכפתיות הזו היא עולם ומלואו.
ממאפייני הדגל של פסיכופתים הוא שאינם חשים אמפתיה, חרטה או אשמה. בקרב מי שאינו פסיכופת וכן חש את כל אלו, יוצבו גבולות ברורים בין הדחף המיני (שאינו נשלט) לבין ההתנהגות והשיפוט המוסרי (שכן נשלטים).
שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

שוסי • 2 בפבר׳ 2025
BrutallDom כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
בואו נדבר רגע על סאדיזם.

הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.

נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.

אהלן.
יש פה פרדוקסים לא פשוטים בכלל.
מצד אחד, כן, נהנה שהיא סובלת, כשיורדת לה דמעה שאני גרמתי לה, עומד לי. מאד.
מצד שני, שעה לאחר מכן, היא תריב עם אמא שלה ותרד לה דמעה, ואני אעצור את העולם כי היא לא בטוב וסובלת וממש ממש אצטער איתה ואהיה כולי טיפולי וכולי סביבה.
פרדוקס.

וכן, נהנה לבצע בה אקטים שהיא תעשה למרות שאין בה טיפת הנאה מהם, וההנאה היחידה שלה מהם זה הריצוי והסיפוק. ולא פיזית מה שאני עושה בה.
ומצד שני, אם מישהו בעבודה יתן לה להעביר נייר מהצד הזה של השולחן לצד השני, נייר שהיא לא אמורה להעביר, זה יקומם אותי והיא תשמע על זה.
פרדוקס.

היישוב של הפרדוקסים הללו?
פשוט.
אנחנו לא רק דבר אחד, אף אחד מאיתנו לא רק דבר אחד.
אף אחד מאיתנו לא רק חומל או רק סדיסט. כולנו מורכבים מכל החומרים כולם.
וחלק גדול מהצדדים הללו שאנחנו בנויים מהם, סותרים. לגמרי סותרים.

ולכן, מיכוון שהצדדים החומלים רכים אוהבים מרעיפים אבהיים וכו שלנו לא יתנו לצד הסדיסטי לצאת בסיטואציות ואינטרקציות יום יומיות,
הצדדים הסדיסטים שלנו יופיעו בסיטואציות מיניות, וגם שם, גם שם, רובנו צריכים את הידיעה המקדימה שמה שאנחנו עושים מתקבל באהבה, ( יש שקוראים לזה הסכמה אבל זו לא הסכמה זה יותר מזה ) למה? שוב, בשביל לרצות את הצדדים המיטיבים שלנו, ולרצות את הצדדים המיטיבים שלנו על מנת שיאפשרו לצדדים הסדיסטים שלנו לבוא לידי ביטוי.

נדמה לי שזה ההבדל בין סדיסט שהוא רק סדיסט, לבין פסיכופט או נרקסיסט פתולוגי שהוא סדיסט.
אצל סדיסט נורמטיבי ( חה ) הצד המיטיב והחומל תמיד יצטרך להשגיח על הסדיסט ולאשר לו לפעול.
ואז את רואה סדיסט מצפוני ומוסרי.

כלומר, אתה צריך לתת דרור לסאדיזם כדי שיצא לך מהמערכת, כדי שתוכל לתת ביטוי למקומות האמפטיים?
זה מעניין.
כמו כן, הבלוג שלך...זה. וואו.( לא בקטע טוב או רע, זה בקטע של מעבר לשיפוי מוסרי. בקטע שצריך לעשות עליו סרט דוקומנטרי)
שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

שוסי • 2 בפבר׳ 2025
זאלופון כתב/ה:
שוסי כתב/ה:

ממאפייני הדגל של פסיכופתים הוא שאינם חשים אמפתיה, חרטה או אשמה. בקרב מי שאינו פסיכופת וכן חש את כל אלו, יוצבו גבולות ברורים בין הדחף המיני (שאינו נשלט) לבין ההתנהגות והשיפוט המוסרי (שכן נשלטים).

אז לפעמים קורה לך שאתה חש אשמה או חרטה כלפי מעשים סאדיסטים שלך?
או שלפעמים האמפטיה שלך "מפריעה" לך ליישם את הסאדיזם שלך? .כלומר, האם אתה מפנטז גם על לעשות דברים שהם לא מוסריים, והיותך לא פסיכופת, גורם לך לוותר עליהם?
זאלופון​(שולט)
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

זאלופון​(שולט) • 2 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
שוסי כתב/ה:

אז לפעמים קורה לך שאתה חש אשמה או חרטה כלפי מעשים סאדיסטים שלך?
או שלפעמים האמפטיה שלך "מפריעה" לך ליישם את הסאדיזם שלך? .כלומר, האם אתה מפנטז גם על לעשות דברים שהם לא מוסריים, והיותך לא פסיכופת, גורם לך לוותר עליהם?

האמפתיה שלי בהחלט "מפריעה". היותי לא פסיכופת (בתקווה) לא רק גורם לי לוותר מראש על פנטזיות כאלה ואחרות, אלא גם לחשוד שממילא לא הייתי יכול להנות באמת ממימוש שלהן.
קשים חייו של סדיסט שאינו פסיכופת 😥
הוא​(שולט)
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
הוא​(שולט) • 2 בפבר׳ 2025
אין סדיסטים מיניים וסדיסטים טורקים- יש סאדיסטים. וכמו שנאמר בבדסמ זה מלווה בהרבה אמפטיה וקייר כמאמר השיר "רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים".
סצנות התעללות מהאקטואליה מקוממות ולא מדליקות כי אין שם לא הסכמה ובטח לא אמפטיה וידוע שאונס הוא אקט של כח ולא מין.
בתוך כל זה יש מערכת שלמה של בלמים בדמות עכבות, סולם מצפוני שכל אחד מיצר לעצמו או מתמודד לאחד פרקטיקות מסוימות ולאחר פרקטיקות אחרות.
כמו בדסמ בכלל, מה שממלא בסדיזם בפרט, מעבר לזה שאתה מגלה זאת באישיות, זה החוסר נורמטיביות הטאבו שחיטת הפרות ובעיקר הניצוץ בעיניים הגילוי ההפתעה סערת הרגשות והאושר שמי שמולך חוותה ממך