שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סאדיזם

FootJunky
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

Re: סאדיזם

FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
BrutallDom כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
בואו נדבר רגע על סאדיזם.

הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.

נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.

איך הסיפור של סאדיסטים מיניים, עובד עם זה שאתם לא פסיכופאטים ואיכפת לכם שהן סובלות על אמת.

אהלן.
יש פה פרדוקסים לא פשוטים בכלל.
מצד אחד, כן, נהנה שהיא סובלת, כשיורדת לה דמעה שאני גרמתי לה, עומד לי. מאד.
מצד שני, שעה לאחר מכן, היא תריב עם אמא שלה ותרד לה דמעה, ואני אעצור את העולם כי היא לא בטוב וסובלת וממש ממש אצטער איתה ואהיה כולי טיפולי וכולי סביבה.
פרדוקס.

וכן, נהנה לבצע בה אקטים שהיא תעשה למרות שאין בה טיפת הנאה מהם, וההנאה היחידה שלה מהם זה הריצוי והסיפוק. ולא פיזית מה שאני עושה בה.
ומצד שני, אם מישהו בעבודה יתן לה להעביר נייר מהצד הזה של השולחן לצד השני, נייר שהיא לא אמורה להעביר, זה יקומם אותי והיא תשמע על זה.
פרדוקס.

היישוב של הפרדוקסים הללו?
פשוט.
אנחנו לא רק דבר אחד, אף אחד מאיתנו לא רק דבר אחד.
אף אחד מאיתנו לא רק חומל או רק סדיסט. כולנו מורכבים מכל החומרים כולם.
וחלק גדול מהצדדים הללו שאנחנו בנויים מהם, סותרים. לגמרי סותרים.

ולכן, מיכוון שהצדדים החומלים רכים אוהבים מרעיפים אבהיים וכו שלנו לא יתנו לצד הסדיסטי לצאת בסיטואציות ואינטרקציות יום יומיות,
הצדדים הסדיסטים שלנו יופיעו בסיטואציות מיניות, וגם שם, גם שם, רובנו צריכים את הידיעה המקדימה שמה שאנחנו עושים מתקבל באהבה, ( יש שקוראים לזה הסכמה אבל זו לא הסכמה זה יותר מזה ) למה? שוב, בשביל לרצות את הצדדים המיטיבים שלנו, ולרצות את הצדדים המיטיבים שלנו על מנת שיאפשרו לצדדים הסדיסטים שלנו לבוא לידי ביטוי.

נדמה לי שזה ההבדל בין סדיסט שהוא רק סדיסט, לבין פסיכופט או נרקסיסט פתולוגי שהוא סדיסט.
אצל סדיסט נורמטיבי ( חה ) הצד המיטיב והחומל תמיד יצטרך להשגיח על הסדיסט ולאשר לו לפעול.
ואז את רואה סדיסט מצפוני ומוסרי.

תשובה פשוט מדהימה בעיני. תודה.
BrutallDom
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025

BrutallDom • 2 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
בואו נדבר רגע על סאדיזם.

הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.

נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.

איך הסיפור של סאדיסטים מיניים, עובד עם זה שאתם לא פסיכופאטים ואיכפת לכם שהן סובלות על אמת.

ולכן, מיכוון שהצדדים החומלים רכים אוהבים מרעיפים אבהיים וכו שלנו לא יתנו לצד הסדיסטי לצאת בסיטואציות ואינטרקציות יום יומיות,
הצדדים הסדיסטים שלנו יופיעו בסיטואציות מיניות, וגם שם, גם שם, רובנו צריכים את הידיעה המקדימה שמה שאנחנו עושים מתקבל באהבה, ( יש שקוראים לזה הסכמה אבל זו לא הסכמה זה יותר מזה ) למה? שוב, בשביל לרצות את הצדדים המיטיבים שלנו, ולרצות את הצדדים המיטיבים שלנו על מנת שיאפשרו לצדדים הסדיסטים שלנו לבוא לידי ביטוי.

נדמה לי שזה ההבדל בין סדיסט שהוא רק סדיסט, לבין פסיכופט או נרקסיסט פתולוגי שהוא סדיסט.
אצל סדיסט נורמטיבי ( חה ) הצד המיטיב והחומל תמיד יצטרך להשגיח על הסדיסט ולאשר לו לפעול.
ואז את רואה סדיסט מצפוני ומוסרי.

כלומר, אתה צריך לתת דרור לסאדיזם כדי שיצא לך מהמערכת, כדי שתוכל לתת ביטוי למקומות האמפטיים?
זה מעניין.
כמו כן, הבלוג שלך...זה. וואו.( לא בקטע טוב או רע, זה בקטע של מעבר לשיפוי מוסרי. בקטע שצריך לעשות עליו סרט דוקומנטרי)

לא לא, לגמרי ולחלוטין לא.
המקומות האמפטיים קיימים עומדים ונוכחים בלי קשר לסדיזם שלי.
הרי כלפי הילדים שלי חברים שלי משפחה שלי אנשים בעבודה וכו' יש לי אמפטיה חסד חמלה וכו' ללא צל צילו של סדיזם.
כך שאין קשר בין האמפטיה שלי לסדיזם שלי, הסברתי למעלה את המנגנון ואיך הוא עובד.

הסדיזם שלי נוכח במיניות שלי, במחשבה המינית בפנטזיה המינית ובאקט המיני. יש קשר ישיר בין הסדיזם שלי לבין המיניות שלי.
ולכן גם כמעט כל אקט מיני יכלול סדיזם, כזה או אחר, וכל סדיזם יביא בהכרח לגירוי מיני. ישיר.

אני גם לא צריך להוציא את הסדיזם שלי מה"מערכת". הפוך, אני נהנה ממנו, טוב לי איתו, הוא במקום שלו. אין סיבה "להוציא" אותו ממני. ההפך אם כבר.

נקודה אחרת,
לא לבלבל בין סדיזם לשליטה, או לדומננטיות, או לאסרטיביות וכו'.
אלו לא מיניים בהכרח, למרות שיש קשר ישיר בינהם לבין מיניות, לא כל אקט של דומננטיות או שליטה יביא לגרוי מיני, והצורך בשליטה ודומננטיות הוא לא רק מיני, הוא יותר,
הרבה יותר, מרק מיני.

ותודה על הפירגון לבלוג שלי, אני פנוי בימי שלישי בערב לצילומים icon_smile.gif
noomi​(נשלטת)​{Ashenn}
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
noomi​(נשלטת)​{Ashenn} • 2 בפבר׳ 2025
יש להבדיל בין סדיזם מיני לסדיזם לא מיני.
סדיזם לא מיני לרוב משוייך להפרעת אישיות אנטי סוציאלית (אותו דבר שבעבר נקרא סוציופתיה). לא כל מאובחני ההפרעה הזאת סדיסטים, אך חלק נכבד מהם כן.
סדיזם שכזה מוביל אדם להנות מהסבל הלא-מיני של אחרים בצורה לא-מינית, למשל אדם עם ההפרעה הזאת יכול להרוס מערכות יחסים של אחרים כדי להנות מלראות אותם עצובים, או להעלים את חיית המחמד שלך כדי להנות מלראות אותך בוכה. זה סוג האדם ששם רגל לזקנות וגונב ממתקים מתינוקות.

סדיסט מיני הוא מה שאנחנו מכירים פה באתר. קיימת חפיפה בין שני הסוגים, אבל רוב הסדיסטים המיניים שפגשתי אינם סדיסטים מחוץ לחדר המיטות.

ציינת ובצדק שחלק מהרוצחים הסדרתיים היו "פסיכופתים" וסדיסטים מיניים. ההבדל ביניהם לבין סדיסט מיני שאינו רוצח הוא אותו דבר כמו ההבדל בין ונילי לבין רוצח - הרצח.

אני דווקא הצד המזוכיסטי במערכת היחסים שלי אבל יש בי ניצוץ סדיסטי משלי. שום דבר לא כיף אם הוא נוגד את העקרונות שלי כבנאדם (טוב, אולי לרגע, אבל אז מתחרטים). אז שם בדיוק הגבולות של הסדיזם שלי עוברים - ברגע שהפרנו ערכים זה כבר מגעיל ולא סקסי.

ולסיום אודה שאני נדלקת מדיווחי אונס בעיתון מהזווית המזוכיסטית. זה די פשוט -זה מפחיד ואני נדלקת מפחד.
שוסי
לפני חודש • 2 בפבר׳ 2025
שוסי • 2 בפבר׳ 2025
noomi כתב/ה:
סדיזם לא מיני לרוב משוייך להפרעת אישיות אנטי סוציאלית (אותו דבר שבעבר נקרא סוציופתיה). לא כל מאובחני ההפרעה הזאת סדיסטים, אך חלק נכבד מהם כן.
סדיזם שכזה מוביל אדם להנות מהסבל הלא-מיני של אחרים בצורה לא-מינית, למשל אדם עם ההפרעה הזאת יכול להרוס מערכות יחסים של אחרים כדי להנות מלראות אותם עצובים, או להעלים את חיית המחמד שלך כדי להנות מלראות אותך בוכה. זה סוג האדם ששם רגל לזקנות וגונב ממתקים מתינוקות.

סדיסט מיני הוא מה שאנחנו מכירים פה באתר. קיימת חפיפה בין שני הסוגים, אבל רוב הסדיסטים המיניים שפגשתי אינם סדיסטים מחוץ לחדר המיטות.

ציינת ובצדק שחלק מהרוצחים הסדרתיים היו "פסיכופתים" וסדיסטים מיניים. ההבדל ביניהם לבין סדיסט מיני שאינו רוצח הוא אותו דבר כמו ההבדל בין ונילי לבין רוצח - הרצח.

אני דווקא הצד המזוכיסטי במערכת היחסים שלי אבל יש בי ניצוץ סדיסטי משלי. שום דבר לא כיף אם הוא נוגד את העקרונות שלי כבנאדם (טוב, אולי לרגע, אבל אז מתחרטים). אז שם בדיוק הגבולות של הסדיזם שלי עוברים - ברגע שהפרנו ערכים זה כבר מגעיל ולא סקסי.

ולסיום אודה שאני נדלקת מדיווחי אונס בעיתון מהזווית המזוכיסטית. זה די פשוט -זה מפחיד ואני נדלקת מפחד.

אז מה שאני מנסה להבין, זה מה הופך את הסאדיסט המיני שהוא לא פסיכופאט, לסאדיסט מיני שהוא לא פסיכופת?
כלומר, זה לא בדיוק כמו ונילי שלא רוצח, כי לרוב אין משיכה לרצוח. זאת לעומת סאדיסט מיני שכן יש לו משיכה להכאיב. אז איך סאדיסט מיני הוא סאדיסט, אם הוא לא באמת רוצה להכאיב?
MorTea
לפני חודש • 4 בפבר׳ 2025
MorTea • 4 בפבר׳ 2025
יש הבדל עצום בין דמיון למציאות וטוב שכך!
אם כל מי שראה ונהנה מ-breaking bad היה עכשיו מתחיל לסחור בסמים, כנראה שהיינו מדרדרים כולנו לעולם התחתון לפשיעה חסרת תקנה ולכאוס טוטאלי בעולם. זה לא המצב. בסופו של יום לרובנו יש מצפון שמנהל אותנו (לטוב ולרע) ומונע ממנו לנקוט בפעולות כאלו ואחרות. וכן, גם אם נהננו עכשיו לראות רוצח בסדרה טלויזיונית רוצח מישהו בברוטליות חסרת תקנה, אין זה הופך אותנו לרוצחים פסיכופטים.
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני חודש • 4 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה​(שולטת) • 4 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
noomi כתב/ה:

אז מה שאני מנסה להבין, זה מה הופך את הסאדיסט המיני שהוא לא פסיכופאט, לסאדיסט מיני שהוא לא פסיכופת?
כלומר, זה לא בדיוק כמו ונילי שלא רוצח, כי לרוב אין משיכה לרצוח. זאת לעומת סאדיסט מיני שכן יש לו משיכה להכאיב. אז איך סאדיסט מיני הוא סאדיסט, אם הוא לא באמת רוצה להכאיב?

בתיאור הבסיסי של הפרעת אישיות אנטיסוציאלית (כי בימינו אין הגדרה של "פסיכופט" או "סוציופט" באמת בפסיכיאטריה ובריאות הנפש)- מה שמשנה זו האמפתיה לאדם האחר, וגם סוג האמפתיה (רגשית ולא קוגניטיבית). היכולת שלנו לשים את ההנאה שלנו מהסבל בצד, ולא לרצות באמת לגרום את הסבל הזה, כי משהו בתוכינו כואב עבור האדם האחר מהמחשבה על לגרום לו את הסבל הזה, יחד עם ההנאה.
בכנות, אני חושבת שהגבול בין הנאה מסאדיזם מיני לבין סאדיזם מחוץ למיניות הוא דק מאוד ומה ששונה זה שהפנטזיות כנראה עולות יותר כאן כי אנחנו נותנים להן לעלות.
סאדיזם ביום יום שלנו לגמרי יכול להיות ברמת ה- מישהו צוחק כשמישהו אחר נופל, אנחנו מקווים שמי שבדיוק עקף אותנו באופן לא חוקי בנסיעה יכנס לתאונה (והמוח שלנו ישר אומר, "אבל רק משהו קטן, שתישבר לו מראה"). או בפנטזיה- חברה שפעם הייתה מפנטזת על לרסק לבחור שתקף אותה מינית את האף ולשבור לו את הפנים (ממש לא אני חס וחלילה...), רצון שהקשר בין חברה טובה וחבר אחר שלה יתקלקל קצת כדי שתהיה יותר קרובה אלינו מאל אחרים ואולי נהנה קצת (באופן מודע או לא מודע) מהכאב שנגרם לחבר או אפילו לחברה.
במקרים מסוימים הסאדיזם הזה יוצא כי אנחנו רוצים שמשהו רע יקרה למישהו שעשה לנו משהו רע, אבל הוא יכול לצאת גם כלפי אנשים שלא עשו לנו כלום, וזה קורה, זה לא

גם במקרה של סאדיזם מיני שנוגד את העקרונות שלנו כבני אדם, וגם במקרה של סאדיזם לא מיני, מה שמבדיל אותנו מאנשים "רעים" שפועלים ככה באמת או אנשים "סוציופטים", זה שיחד עם ההנאה מהמחשבה לכך ואולי אפילו פנטזיה על לעשות את זה, יש לנו כאב עמוק מהמחשבה על באמת לעשות את זה לאדם אחר. כלומר, לא רק מחשבה של "העולם לא יקבל אותי אם אעשה את זה", אלא "אני אכאב עבור האדם הזה שיעבור את מה שאני בפנטזיה נמשך אליו".
כאדם עם הפנטזיות הללו שהן לא כל כך אתיות, ומעבר לזה, שקוראת כתיבה מינית על הנושא, או (בעבר כשעוד הייתי רואה פורנו) כשפתאום הבנתי שאולי זה לא צולם עם רצון מלא של האדם האחר והרגשתי גם זעזוע וסגרתי ישר, אבל גם היה בי משהו שנמשך לזה פתאום, כן יש בי עד היום אשמה וביקורת עצמית על כך שאני בכלל נמשכת לזה, אבל יחד עם ה"מה זה אומר עלי" אני יודעת גם שאני בחיים לא אעשה את זה, כי זה עצוב וכואב מידי על האדם השני. זה מה שהופך אותנו ללא "פסיכופטים", על אף ההנאה.
mister z​(שולט)
לפני חודש • 11 בפבר׳ 2025

mister z​(שולט) • 11 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
בואו נדבר רגע על סאדיזם.
ההנחה המקובלת היא שאסאדיסטים הם גם פסיכופאטים( להפך אגב, לא מחייב בכלל).
אבל הכרתי גם מי שעומד לו מלהכאיב, ועדיין הוא אדם מצפוני ומוסרי.
עכשיו כולכם תקפצו עליי ותגידו "הסכמההההה" ,זה ההבדל וכו.
אז אני מחפשת את מי שמכם שנהנה גם מסצינות אונס או התעללות מאוד מאוד ריאליסטיות ( megan missing " סטייל). אני מניחה שאף אחד לא יודה כאן שאם התעללות היתה חוקית או אונס הוא היה...נו אתם יודעים.
אבל נגיד, הכי קרוב לזה?
נהנים כשהיא עושה רק כדי לרצות, נהנים כשהיא באמת לא נהינת, רק כי אתם נהנים.( ולא, לא מתרצים לעצמכם שהיא נהינת בסופו של דבר וכו).
האם תיאורי אונס בעיתון ידליקו אתכם? ואם כן, איך אתם חיים עם עצמכם יא חארות מעוותים?! סתם. אבל הבנתם.

ראשית לא שמעתי שכל מי שמקשר בין כאב של אחר לעונג מיני(סאדיסט) הוא גם חסר אמפתיה (פסיכופט) אין לי יכולת לקיים מחקר על כלל האוכלוסייה אבל החוויה אישית זה רחוק מהאמת

העובדה שלהכאיב גורמת לי לזקפה אין משמעותה שאני מכאיב סתם מתי שאני יכול בדיוק כמו שרוב הגברים יהנו להסתכל על אישה ערומה ועדיין לא ינסו להכניס מצלמה או להפשיט מישהי בכוח

אני יכול להעיד על עצמי שגם בתור חובש בסדיר ובמילואים יצא לי לטפל בנשים בשלל מצבים
בכל המקרים ללא יוצא מהכלל דאגתי להכאיב כמה שפחות (גם בפתיחת ורידים או חיסונים אף אחת לא הרגישה..) משום שכמו כל אקט מיני הסכמה זה דבר הכרחי לא רק בשביל החוק גם אני לא יכול להנות בלי הסכמה
לגבי השאלה האם היא הסכימה רק בשבילי או מכל סיבה אחרת ניתן לשאול את השאלה הזו על כל אקט מיני
האם את נהנית כאשר יורדים לך רק בגלל שביקשת או מתוך רצון לשוויון או לקבל משהו בתמורה?
dny cat
לפני חודש • 11 בפבר׳ 2025
dny cat • 11 בפבר׳ 2025
אני דווקא אענה מהצד השני,
כשהייתי קטנה ולא הייתה לי גישה לפורנו בשום צורה הייתי מחפשת כתבות על אונס בעיתון. הדליק אותי לדמיין את עצמי במקומן, לעומת זאת אף פעם לא נהנתי או נדלקתי כשמישהו באמת עשה משהו שלא רציתי. החלק המשמעותי פה הוא ההקשר, בהקשר מיני אונס וכפייה ואלימות ובן אדם שלא מזיז לו שאני בוכה זה מדליק, במציאות זה לא.
האמת היא שאף פעם לא הבנתי איך זה בכלל הגיוני אבל הנסיון שלי הוא שגברים שנדלקים מלפגוע בי בהקשר מיני ירגישו רע כשאני נפגעת בהקשר לא מיני.
ההגיון לא ברור לי אבל ברור לי לחלוטין שפשוט אין שום קשר בין סאדיזם מיני ואי אמפתיות במציאות.