![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
אתה איש חכם
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לב האריה • 11 במרץ 2025
variation כתב/ה: היא יעילה לאנשים שרוצים לחקור את העולם הזה יותר, לכאלו שכבר עמוק בפנים ומעוניינים לדון על כל מיני נושאים, לשתף בבלוג כל שעל ליבם.
ולשאלתך העיקרית, בעיניי היא דווקא כן יעילה להיכרויות, אנשים יכולים להכיר אותך דרך המילים שלך בבלוג ואם יש לך תמונות אז גם לבדוק התאמה חיצונית. הבעיה שבגללה קשה מאוד להכיר פה היא זה שיש יותר מידי גברים ששולחים הודעות לכל עבר במטרה שמשהו יתפוס והרבה נשים שמקבלות ים הודעות מתסכלות כאילו הן כלי להגשמת פנטזיות, תוסיף לזה את העולם הונילי בו מלא גברים שולחים אינספור הודעות למלא נשים מאותה הסיבה והמצב בו הנשים מקבלות פרספקטיבה עצמית שגוייה שהן 10/10 כי יש להן המון הודעות מאותם 99,686,472 גברים חרמנים, וככה הפער גודל. עושים חיבור בין שני המשוואות ומקבלים את התוצאה שאתה ואני ועוד הרבה פה חווים. לי אישית לא יצא להכיר פה מישהי לקשר משמעותי. אוסיף ואומר, אני אישית כן מאמין בלהיות גבר גבר ולחזר כמו שצריך, אבל לשלוח 200 הודעות ל200 בנות זה להיות חרמן שלא שולט על עצמו, בקיצור זה להיות ההפך מגבר. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
Re: אתה איש חכם
לפני חודש •
11 במרץ 2025
variation(נשלט) • 11 במרץ 2025
לב האריה כתב/ה: variation כתב/ה: היא יעילה לאנשים שרוצים לחקור את העולם הזה יותר, לכאלו שכבר עמוק בפנים ומעוניינים לדון על כל מיני נושאים, לשתף בבלוג כל שעל ליבם.
ולשאלתך העיקרית, בעיניי היא דווקא כן יעילה להיכרויות, אנשים יכולים להכיר אותך דרך המילים שלך בבלוג ואם יש לך תמונות אז גם לבדוק התאמה חיצונית. הבעיה שבגללה קשה מאוד להכיר פה היא זה שיש יותר מידי גברים ששולחים הודעות לכל עבר במטרה שמשהו יתפוס והרבה נשים שמקבלות ים הודעות מתסכלות כאילו הן כלי להגשמת פנטזיות, תוסיף לזה את העולם הונילי בו מלא גברים שולחים אינספור הודעות למלא נשים מאותה הסיבה והמצב בו הנשים מקבלות פרספקטיבה עצמית שגוייה שהן 10/10 כי יש להן המון הודעות מאותם 99,686,472 גברים חרמנים, וככה הפער גודל. עושים חיבור בין שני המשוואות ומקבלים את התוצאה שאתה ואני ועוד הרבה פה חווים. לי אישית לא יצא להכיר פה מישהי לקשר משמעותי. אוסיף ואומר, אני אישית כן מאמין בלהיות גבר גבר ולחזר כמו שצריך, אבל לשלוח 200 הודעות ל200 בנות זה להיות חרמן שלא שולט על עצמו, בקיצור זה להיות ההפך מגבר. וואלה אני מסמיק, רק אתמול קראו לי פה אנאלפבית ונעלבתי אתה מאמין? מאחל לך למצוא את מבוקשך ימלך |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
תחת כנפיך • 11 במרץ 2025
אולי זה לא ממש קשור לשאלתך. אבל ההסבר שלי לתופעה הזו שקשה ליצור פה קשרים משמעותיים היא:
שהרבה אנשים נמצאים פה איזה תקופה, והבדסמ הוא ממש חלק מזהותם. ואז לאחר תקופה, הם ממצים את העניין או שמשנים את עמדתם, והבדסם כבר לא תופס מקום כמו שהיה קודם. ולכן אין הרבה זוגות שפעילים פה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 11 במרץ 2025
NightCookie כתב/ה: אין לי ויכוח לגבי סעיפים 1 עד 4. לא התייחסתי לסוגיה הנ"ל. השורה הראשונה לדעתי קצת תמימה. האתר מיועד להיכרות או אם תרצי "גם" להיכרות. הוא הפך להיות אתר בו היכרויות הוא המרכיב המרכזי בגלל שיש לכך ביקוש - בקרב גברים ונשים כאחד. היה פה אחד שעושה מספרים על האתר (הכי הרבה לייקים, הכי הרבה מילים וכאלה) אז אם הוא יכול, שיבדוק כמה סימנו בכרטיס שלהם "פתוח להכרויות חדשות" לעומת אלו שלא וכך נוכל לבדוק כמה אחוזים מהאתר הפכו אותו לאתר הכרויות וכמה לא וכן, מי שלא סימנ/ה ובכל זאת מחפש/ת - זה לא יכנס לחישוב וברור לי שיש לא מעט כאלה אבל אי אפשר לכסות הכל. נוסף על כך, זה שעיקר השרשורים חופרים בנושא לא אומר שזה רוב המשתמשים באתר אלא שהם הרועשים ביותר. אני למשל נתקלת פחות בכאלה שמחפשים להכיר לעומת מי שכן מחפש, כי בד"כ אדם ימצא את שדומה לו או מי שבסטטוס דומה לו. כנ"ל בלוגים, אני בעיקר קוראת כאלה שלא בהכרח כותבים בנושא כי הוא פחות רלוונטי עבורי. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 11 במרץ 2025
NightCookie כתב/ה: על הנייר. דה פקטו אתר "הכלוב" הוא אתר היכרויות לכל דבר ועניין. ובצדק, לכו תחפשו מישהי או מישהו בעניין של בדסמ בדיסקרטיות במקום אחר. למעלה מכך, ההצלחה הגדולה של "הכלוב" נובעת ממרכיב זה. הקשרים המשמעותיים באמת, שגם החזיקו ומחזיקים, בכלל לא נוצרו אצלנו דרך הכלוב. זה נובע בדיוק מהסיבה אותה ציינת. כי אנשים מתייחסים לפלטפורמה כאתר הכרויות שבמקרה יש בו עוד כמה דברים ''זניחים''. ואז...כמו שקורה באתרי הכרויות אחרים מגיעים כל המי ומי שכל קשר בינם לבין נושא האתר הוא מקרי בהחלט וגם אם קיים קשר אף אחד לא באמת טורח לבדוק מה כתבת על עצמך בפרופיל (אם הוא בכלל כתב על עצמו) או מה את/ה מחפש/ת או אם קיים איזשהו מכנה משותף. כלום. אתר היכרויות. נשלח 100 הודעות ל 100 פרופילים ויאללה...מה שיהיה יהיה. זה לא שאין פה אנשים טובים באמת. יש. אבל זה למה כל כך קשה למצוא אותם. אם הגישה תשתנה...יהיה לכולנו יותר קל. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
Re: כמה כבר יעילה מערכת הכלוב?
לפני חודש •
11 במרץ 2025
פישוטו • 11 במרץ 2025
כמעט בכל אפליקציית הכרויות המספרים של הזוגות שמצליחים נמוכים ברמה מתסכלת
חלק מכך כנראה נובע מהעובדה שלאתר אין שום אינטרס שתמצא זיווג ותעזוב למה שבכלוב זה יהיה שונה?...[/quote] לא קשור לדיון אלא רק לשאלה שלך. העובדה שפה זה יכול להיות שונה היא כי האתר לא מיועד נטו להיכרויות. היכרויות הן יותר תוצר נלווה של מהות האתר. לכן תראה פה אנשים שמצאו קשרים ועדיין נשארים פה בשביל הקהילתיות, הבלוג, הפורום או כל מיני סיבות. ובגלל זה לא תראה בכלוב טקטיקות של אפליקציות כמו טינדר שמקשות על היכרויות וחשיפה לאנשים. אין לכלובי אינטרס שלא תצליח להכיר. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 11 במרץ 2025
עובדתית יש זוגות שהכירו כאן (לפחות 4 שאני קורא את הבלוגים שלהם).
האם זה אתר הכרויות או לא? יש כאן חלק שלם באתר שנקרא "לוחות" והוא מיועד בדיוק בשביל זה, אז אפשר לקבוע שזה *גם* אתר הכרויות. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 11 במרץ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: עובדתית יש זוגות שהכירו כאן (לפחות 4 שאני קורא את הבלוגים שלהם).
האם זה אתר הכרויות או לא? יש כאן חלק שלם באתר שנקרא "לוחות" והוא מיועד בדיוק בשביל זה, אז אפשר לקבוע שזה *גם* אתר הכרויות. ועדיין....יש הבדל גדול בין אתר שקיימת בו גם האפשרות להכיר אנשים אחרים לבין אתר שכל תכליתו היא היכרויות מלכתחילה. שם, נתונים כמו גובה, משקל, צבע עיניים, סטטוס, השכלה וכיו''ב הם נתונים מתבקשים. אני לא בטוחה עד כמה הזוגות שהכירו כאן, כיוונו מלכתחילה את ההיכרות למטרת זוגיות. אנשים הכירו והתחתנו גם מהיכרות בפייסבוק, זה לא הופך את פייסבוק *גם* לאתר היכרויות. אני חושבת שההתייחסות של אנשים (תירגע...לא אתה 😊) לאתר כ''אתר היכרויות'' פרופר חוטאת למטרה שלשמה הוא הוקם. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 11 במרץ 2025
אם אחרי 7 שנים בכלוב אנשים מצפים להצליח באמצעות הודעה גנרית בת 2 מילים: אשמח להכיר, אז הם צריכים לעשות בדק בית פנימי.
כי מספיק להיות כאן 24 שעות כדי להבין שזו שיטה פחות יעילה. וכן, הרבה אנשים מצאו פה קשרים משמעותיים. המשותף לכולם זה שהם השקיעו מעבר להודעה גנרית של "אשמח להכיר". בהצלחה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
חמור קופץ בראש
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לב האריה • 11 במרץ 2025
המכשפה בג'ינס כתב/ה: אם אחרי 7 שנים בכלוב אנשים מצפים להצליח באמצעות הודעה גנרית בת 2 מילים: אשמח להכיר, אז הם צריכים לעשות בדק בית פנימי.
כי מספיק להיות כאן 24 שעות כדי להבין שזו שיטה פחות יעילה. וכן, הרבה אנשים מצאו פה קשרים משמעותיים. המשותף לכולם זה שהם השקיעו מעבר להודעה גנרית של "אשמח להכיר". בהצלחה. אם אחרי שרשמתי לך שבת שלום - אשמח להכיר בחרת לחסום אותי בלי לענות את צריכה לעשות בדק בית. אולי את מכשפה לא רק בג׳ינס. הודעות גנריות הן הודעות היכרות שמובילות להודעות לא גנריות. עודף הנשלטים פה כנראה בלבל אותך. |
|