![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
Re: חמור קופץ בראש
לפני חודש •
11 במרץ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 11 במרץ 2025
לב האריה כתב/ה: זוג פלוס כתב/ה: לב האריה כתב/ה: זוג פלוס כתב/ה: לב האריה כתב/ה: אם אחרי שרשמתי לך שבת שלום - אשמח להכיר בחרת לחסום אותי בלי לענות את צריכה לעשות בדק בית. אולי את מכשפה לא רק בג׳ינס. הודעות גנריות הן הודעות היכרות שמובילות להודעות לא גנריות. עודף הנשלטים פה כנראה בלבל אותך. מה שמבלבל זה עודף ההודעות הגנריות. אתה שלחת הודעה אחת, צודק. רק שזו אחת מתוך 50 שהיא קיבלה. למה שהיא או כל אדם אחר (לא משנה מה המגדר שלו או באיזה צד של השוט הוא מחזיק) ינהל עכשיו 50 שיחות עם 50 אנשים שונים שאין, לא היה ולא יהיה לו עניין בהם? אחרי פעם, פעמיים, 14 פעמים...עובר החשק גם להתייחס או לענות בנימוס. מקבל את אי החשק לענות בנימוס או לענות בכלל. אם היא מצאה זמן לחסום אחרי הודעה של שבת שלום היא יכלה באותה מידה לרשום לא מתאים. פה אני לא מסכים איתך וזה בסדר, אתן לא מרגישות איך הצד השני מרגיש פה - איך אמר לי אדם חכם נשים כאן מרגישות בביצה וגברים מרגישים במדבר. אגב אני מוכן אפילו להעלות את השיחה איתה ככה שאין מה להסתיר או להכחיש. כפי שמישהי אחרת לא יכולה להרגיש מה שאתה מרגיש, כך אתה לא יכול להרגיש מה שהיא מרגישה. זה עובד בשני הכיוונים. מי שאמר לך מה שאמר, אולי חכם, אבל גם טועה (לא סותר). בסוף, זה מסתכם בהאם יש התאמה ורצון הדדי. למרות העובדה שנשים מקבלות יותר פניות ברור לך שלאף שולטת/נשלטת אין 10 גברים שהיא מחזיקה בארנק. ובכל מקרה, נניח והיה לה...עם מס' גברים כזה שנענו בחיוב, הרי שזה לא יכול להיות ''מדבר'' עבורם נכון? 😀 אני אגיד לך למה זה דומה. אתה מקבל שיחת טלפון: "תרומות לקבר רחל". אתה נימוסי ומכבד, מסביר שאין לך עניין וסוגר. ואז למחרת בבוקר עוד שיחה, ועוד אחת אחה''צ. למחרת אתה מקבל שיחה שמציעה לך הלוואה חוץ בנקאית, ואחרת לביטוח של מכשירי חשמל. אתה כבר לא עונה ואתה פשוט מתקין בטלפון אפליקצית זהוי שיחות ומסנן את כל שיחות הספאם הללו. זה מה שקורה פה. סינון השיחות שלנו הוא לקרוא את הפניה ולהציץ בפרופיל. האם זו שיחה שרוצים לענות לה או עוד ''ספאם'' מני רבים. אני מאוד מעריך אותך באופן אישי אבל הדימוי שלך לא נכון. כשאת מעמידה את הפרופיל שלך כאן את מבינה שאת יכולה לקבל באופן תדיר הודעות. בטח כאלה שמחפשות היכרות ואז מתנהלות כמו המכשפה למעלה. אבין כאן נשים שרושמות בפרופיל לא לפנות ! ובכל זאת פונים אבין מאוד אם הן לא ייענו ויחסמו. יקירי, אם היית יודע כמה פעמים זה קורה, היית באמת מבין למה היא כנראה מתנהלת ככה. אבל עזוב..למה לדבר על מכשפה בג'ינס. אני פה. קח אותי לדוגמה....אישית. כתוב שאני לא עונה לפניות גנריות של '''היי'', כתוב שאני לא עונה לפרופילים ריקים. כתוב שאין לי עניין בצעירים, בבעלי זקנים או אנשים רחוקים. אז כתוב. אני כל הזמן מקבלת פניות של ''היי'' מפרופילים ריקים וכו' וכו' בוא, תגיד לי אתה, מה יותר גרוע? זה שלא טורחים לקרוא בכלל או שקוראים ומצפצפים? |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
Kitty frank • 11 במרץ 2025
''כשאת מעמידה את הפרופיל שלך כאן את מבינה שאת יכולה לקבל באופן תדיר הודעות.'' אני מבינה, אבל אני לא חייבת לענות.
בחייאת לא הבנתי, נרשמתם לכלוב כי חשבתם שזה אתר הכרויות, זה לא עבד לכםועכשיו הבעיה היא או במערכת או בבחורות שלא עונות לכם.מה אנחנו חייבות לענות? אולי במקום לכתוב שבת שלום גנרי, תמצא משהו להגיד שמישהי תרצה לענות לך עליו . אהבה זו זכות, במובן שזוכים בה, היא אינה זכות בסיס ואף גוף לא מחויב לספק אותה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לפני חודש •
11 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 11 במרץ 2025
התחלת כללי ועם ניסיון שנשמע אמיתי ללמוד ולהקשיב וירדת מהר מאוד לפסים אישיים נגד נשים בתגובות שלך, שלא לדבר אל מי ומה בחרת להגיב משלל התגובות שקיבלת ובאיזה אופן ניסחת את התשובות שלך.
האם אני מופתעת? לא כ"כ. האם בהתנהגות שלך פה בשרשור יש רמזים למה "השיטה" שלך לא עובדת? לדעתי כן, אבל לא חושבת שתבין זאת אם עד כה לא הבנת. בהצלחה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לא יצאתי על שום אישה
לפני חודש •
11 במרץ 2025
לב האריה • 11 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: התחלת כללי ועם ניסיון שנשמע אמיתי ללמוד ולהקשיב וירדת מהר מאוד לפסים אישיים נגד נשים בתגובות שלך, שלא לדבר אל מי ומה בחרת להגיב משלל התגובות שקיבלת ובאיזה אופן ניסחת את התשובות שלך.
האם אני מופתעת? לא כ"כ. האם בהתנהגות שלך פה בשרשור יש רמזים למה "השיטה" שלך לא עובדת? לדעתי כן, אבל לא חושבת שתבין זאת אם עד כה לא הבנת. בהצלחה. הגבתי חזרה למישהי שדעתה לא נראתה לי בהתחשב בנתוני שיחה אישיים שלי ושלה. אני לא אוהב צביעות. כמו שלפעמים אני מקבל לבלוג התכתבות של גבר טיפש עם בחורה פה אותו הדבר. ערב טוב גם לך. וכוס מים קרים יכולים לעזור. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לפני חודש •
12 במרץ 2025
Master Bruce • 12 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: התחלת כללי ועם ניסיון שנשמע אמיתי ללמוד ולהקשיב וירדת מהר מאוד לפסים אישיים נגד נשים בתגובות שלך, שלא לדבר אל מי ומה בחרת להגיב משלל התגובות שקיבלת ובאיזה אופן ניסחת את התשובות שלך.
האם אני מופתעת? לא כ"כ. האם בהתנהגות שלך פה בשרשור יש רמזים למה "השיטה" שלך לא עובדת? לדעתי כן, אבל לא חושבת שתבין זאת אם עד כה לא הבנת. בהצלחה. מה שתמיד מצחיק בטיפוסים האלו זה שהם קופי פסטה אחד של השני. הם אף פעם לא מוכנים לקחת אחריות על הסיטואציה שלהם. הם מאשימים את כולם במצב שלהם חוץ מאת עצמם, ולא מבינים שזה בדיוק מה שמרחיק מהם. מי ש 7 שנים לא למד כלום, אני לא מצפה ששרשור כזה או אחר בפורום יגרום לו ללמוד את זה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
אתה יכול לדבר בגוף שני לא בשלישי.
אף אחד לא חייב אותך להגיב. סייג לחכמה שתיקה |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לפני חודש •
12 במרץ 2025
Master Bruce • 12 במרץ 2025
לב האריה כתב/ה: אתה יכול לדבר בגוף שני לא בשלישי.
אף אחד לא חייב אותך להגיב. סייג לחכמה שתיקה נכון, אף אחד לא חייב אותי להגיב, אני עושה את זה כי בא לי. אבל אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? חוץ מאשר זה שאני במערכת יחסים בריאה בזמן שאתה מתלונן שאתה לא מכיר כאן אף אחת? שלמרות שאני לא משתמש בכלוב בתור אתר הכרויות, אני הכרתי במהלך השנים כאן חברויות אמת שישארו איתי לכל החיים, הכרתי כאן פרטנריות לא מעטות למין, בדסמ, ושטויות אחרות, ובאופן כללי, אני לא עסוק בלהתלונן על אף אחד. סייג לחוכמה שתיקה, בהחלט. אולי כדאי שתקשיב לעצה של עצמך. כדאי שתתעסק בלהקשיב ולהבין איך להשתנות ולהשתפר, במקום בלנסות לשכנע אחרים שאתה צודק. כי אתה לא. ואת זה לא אני אומר, את זה 7 שנים אומרות. |
|
עוגיית לילה(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לפני חודש •
12 במרץ 2025
עוגיית לילה(נשלט) • 12 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: NightCookie כתב/ה: אין לי ויכוח לגבי סעיפים 1 עד 4. לא התייחסתי לסוגיה הנ"ל. השורה הראשונה לדעתי קצת תמימה. האתר מיועד להיכרות או אם תרצי "גם" להיכרות. הוא הפך להיות אתר בו היכרויות הוא המרכיב המרכזי בגלל שיש לכך ביקוש - בקרב גברים ונשים כאחד. היה פה אחד שעושה מספרים על האתר (הכי הרבה לייקים, הכי הרבה מילים וכאלה) אז אם הוא יכול, שיבדוק כמה סימנו בכרטיס שלהם "פתוח להכרויות חדשות" לעומת אלו שלא וכך נוכל לבדוק כמה אחוזים מהאתר הפכו אותו לאתר הכרויות וכמה לא וכן, מי שלא סימנ/ה ובכל זאת מחפש/ת - זה לא יכנס לחישוב וברור לי שיש לא מעט כאלה אבל אי אפשר לכסות הכל. נוסף על כך, זה שעיקר השרשורים חופרים בנושא לא אומר שזה רוב המשתמשים באתר אלא שהם הרועשים ביותר. אני למשל נתקלת פחות בכאלה שמחפשים להכיר לעומת מי שכן מחפש, כי בד"כ אדם ימצא את שדומה לו או מי שבסטטוס דומה לו. כנ"ל בלוגים, אני בעיקר קוראת כאלה שלא בהכרח כותבים בנושא כי הוא פחות רלוונטי עבורי. תארגנו [גולשי האתר] תקציב מחקר ותקבלו את כל הדאטה שתרצו. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לפני חודש •
12 במרץ 2025
ArchAngel(שולטת) • 12 במרץ 2025
הכלוב הוא פלטפורמה. בדיוק כמו שפייסבוק הוא פלטפורמה חברתית אבל הוא לא מבטיח לך חברים, ואם תיצור בו חברויות תלוי באיך שתתנהל במרחב.
זה לא שיש איזה פיצ'ר שכלובי יכול לתכנת שיגרום לנשים לענות לך- רק אם הן בעניין שלך זה יקרה. אני לא יודעת איך אתה ספציפית מתנהל, אבל שמתי לב שגברים שמתלוננים שנשים רואות בהם "אחד מתוך אלף" פשוט לא טרחו לייחד את עצמם, שלחו את אותה הודעה זריזה בתפוצת נאט"ו כי גם האישה שמולם היא "אחת מתוך אלף" בעיניהם. ואחת ההתגוננויות שיש לגברים שפועלים ככה היא: "מה, שאני אשקיע עכשיו בכל אחת?" וזאת בדיוק הבעיה- אל תפנה לכל אחת רק כי היא משתמש של אישה בכלוב. תפנה למי שאתה מתחבר למה שהיא כותבת, למי שמסקרן אותך לגלות לגביה עוד, למי שהפרופיל שלה משדר שאתה זה מה שהיא מחפשת, והמילים יזרמו מעצמן. אתה לא תרגיש שאתה טורח אלא שמעניין אותך להתעסק בלהכיר אותה, שכיף לך לשתף משהו מעצמך שהוא לא רק נתון טכני. אם אתה מאלץ הודעה ובא בגישת "העיקר שמישהי תסכים" ולא באמת נלהב ממי שמולך- גם היא לא. כשאנחנו מרגישות שגבר באמת מעוניין בנו ספציפית זה מה שגורם לנו לענות לו, זה מה שמייחד אותו מאלפי הודעות "היי", "אשמח להכיר", ותיאורי פנטזיות שהרבה גברים שולחים לכל הנשים בלי הבחנה. התעניינות כנה תבליט אותך מעל כל היתר. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 במרץ 2025
אני מרחם עליך באמת
לפני חודש •
12 במרץ 2025
לב האריה • 12 במרץ 2025
Master Bruce כתב/ה: לב האריה כתב/ה: אתה יכול לדבר בגוף שני לא בשלישי.
אף אחד לא חייב אותך להגיב. סייג לחכמה שתיקה נכון, אף אחד לא חייב אותי להגיב, אני עושה את זה כי בא לי. אבל אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? חוץ מאשר זה שאני במערכת יחסים בריאה בזמן שאתה מתלונן שאתה לא מכיר כאן אף אחת? שלמרות שאני לא משתמש בכלוב בתור אתר הכרויות, אני הכרתי במהלך השנים כאן חברויות אמת שישארו איתי לכל החיים, הכרתי כאן פרטנריות לא מעטות למין, בדסמ, ושטויות אחרות, ובאופן כללי, אני לא עסוק בלהתלונן על אף אחד. סייג לחוכמה שתיקה, בהחלט. אולי כדאי שתקשיב לעצה של עצמך. כדאי שתתעסק בלהקשיב ולהבין איך להשתנות ולהשתפר, במקום בלנסות לשכנע אחרים שאתה צודק. כי אתה לא. ואת זה לא אני אומר, את זה 7 שנים אומרות. פתלוב |
|