סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה הדבר הכי מוזר שהיה לכם בתחת?

Seayam
לפני חודש • 7 ביוני 2025
Seayam • 7 ביוני 2025
the waves כתב/ה:
אני יודע שזה ממש מסוכן, אף אחד ואחת לא אמר לי לעשות את זה, אבל אני הרגשתי כל כך סגור בעניין הזה, כאילו אף אחד לא ידע מזה בכלל שאני רוצה להיות עבד, והמחשבה הזאת לא עזבה אותי, ובגלל זה אמרתי אולי אם אני הכאיב לעצמי מספיק אולי ככה אני יפתח ואשבור את הפחד ואכישהו ההפוך להיות עבד למלכה(לא עבד), וזה היה הדרך היחידה בלי שיהיה סימן שמישהו יראה

תגיד תודה שאתה בחיים ולך לטיפול.
anyzeany
לפני חודש • 8 ביוני 2025
anyzeany • 8 ביוני 2025
the waves כתב/ה:
צינור מים של מקלחת, דחפתי עמוק ואז הפעלתי את המים עד שהרגשתי שאני עומד להתפוצץ וגם אז המשכתי עד שהרגשתי שזה כבר בלתי אפשרי,

צינור של משאבת אופנים, וכמובן שהפעלתי(יצא דם,בטעות דקרתי את עצמי עם ההתחלה של המשאבה)

דבק סיליקון, לא הקופסא עצמה הכנסתי פנימה את הפתח והתחלתי פשוט למלא את החור עד שלא היה מקום ויצא(אז פשוט סגרתי עם הבוקסר ומעלה הבוקסר שמתי איזו שלא יצא)

משקולת של קילו(לא כבד מספיק)
הכל עשיתי כדי להוכיח לעצמי שאני עבד טוב, וזה הסיבה היחידה שלי לחיים פה

במקרה שלך באמת מדובר בסיפור מהתחת.
אבל זה לא מצחיק. זה ממש עצוב שהגעת לכאלה מקומות כדי להוכיח משהו.
the waves
לפני חודש • 8 ביוני 2025

אני הולך לטיפול

the waves • 8 ביוני 2025
תגיד תודה שאתה בחיים ולך לטיפול.[/quote]

דבר ראשון, אני בטיפול כבר למעלה משנה, ויש תוצאות ברוך השם (תודה רבה על הדאגהicon_smile.gif) דרך אגב אני התחלתי ללכת לטיפול שהרגשתי שאני כבר לא יכול יותר, כל ההשקפת עולם הזאת לדעת שאני לא יותר מחפץ למלכה(שאין לי) לדעת שאני חיי רק בשביל לשרת את המלכה שעוד פעם אין לי ולא הייתה לי בדיוק, לדעת שכל הזהות שלי זה רק עבד,(ותאמיני לי שאני ממש ניסיתי לשבור את הזהות שלי לעבד, כולל תוכנית מה לעשות בדיוק ואיך על מנת שאני יהיה עבד בלי רצונות ורגשות)
על אף הטיפול אני עד היום רוצה להיות עבד הרבה פחות מאז אבל עדיין זה די בוער בי,
נ.ב בואי כולם פה צריכים ללכת לטיפול, נקודה למחשבה
barnacle​(שולט)
לפני חודש • 8 ביוני 2025
barnacle​(שולט) • 8 ביוני 2025
מיצי קפיצי כתב/ה:
ג׳יזס שהשרשור הזה לא יעודד גברים לדחוף עוד דברים מוזרים לתחת

בתודה, אנשי הרפואה

קשה שלא להסיק מהקריאה הנרגשת של אנשי הרפואה שהם דווקא בעד עידוד נשים לדחוף עוד דברים מוזרים לתחת.
masoul
לפני חודש • 8 ביוני 2025
masoul • 8 ביוני 2025
the waves כתב/ה:
הכל עשיתי כדי להוכיח לעצמי שאני עבד טוב, וזה הסיבה היחידה שלי לחיים פה

אני יכול להבין את הצורך בלהיות נשלט ( או עבד, לך כמה רחוק שתרצה עם זה ) טוב.
לגמרי יכול להבין ולהזדהות עם זה.
גם את הרצון להתאמן לפני על מנת לבוא כבר מוכן מהבית אני יכול להבין. ולהזדהות.

אבל, וזו הנקודה.
אם אתה פועל באמת באמת מתוך רצון להיות נשלט טוב, נדמה לי, ומניסיוני, יש הרבה מאד דברים אחרים ששולטות היו רוצות שתהיה טוב בהם,
לפני שהן רוצות חור תחת מפלדה יצוקה. ( וכן יש שולטות שרוצות חור תחת יכול הכל, אני לא מתכחש לזה )
מנסיוני, שולטות מעריכות שרותיות טובה, מגע טוב מפנק מרגיע או מעסה, ועוד ועוד, אפילו כישרון בסידור המקרר הן מעריכות יותר, לדעתי.

מצד שני, אם הפנטזיה שלך מסתכמת בחדירה אנאלית אליך ( ואין רע בזה, רק להכיר באמת, כמו שהיא, בלי לספר לעצמנו סיפורים )
אז רד מהסיפור של העבד טוב, ותלמד להחדר בצורה בטוחה, על מנת שתוכל להנות מהחדירה אליך לאורך שנים רבות ובבריאות סבירה לכל הפחות.

בשביל לאשש ( או לשלול, גם אופציה ) את האמירה שלי,
אתה יכול לפתוח פה בפורום שרשור עם השאלה "שולטות יקרות, מה הן חמשת התכונות או היכולות או האיכויות שאת הכי מחפשת בנשלט או עבד"
ואז תוכל באמת לכוון את עצמך ולאמן את עצמך בלהיות נשלט טוב, בלהיות נשלט שמוכן לשולטת שלו. ולא רק בלהיות חור תחת באיזו פנטזיה
שזה כל מה ששולטת מחפשת בנשלט שלה.

מה שזה לא יהיה ומה שלא תעשה, שיהיה לך בהצלחה ושמור על עצמך, ראיתי כבר כמעט הכל ושמעתי כמעט הכל, אבל טרם נתקלתי בשולטת נקרופובית חובבת גוויות,
אז שמור על עצמך, אם לא עבור עצמך, עבור השולטת שתהיה. ותהיה.
Seayam
לפני חודש • 8 ביוני 2025

Re: אני הולך לטיפול

Seayam • 8 ביוני 2025
[quote דבר ראשון, אני בטיפול כבר למעלה משנה, ויש תוצאות ברוך השם (תודה רבה על הדאגהicon_smile.gif) דרך אגב אני התחלתי ללכת לטיפול שהרגשתי שאני כבר לא יכול יותר, כל ההשקפת עולם הזאת לדעת שאני לא יותר מחפץ למלכה(שאין לי) לדעת שאני חיי רק בשביל לשרת את המלכה שעוד פעם אין לי ולא הייתה לי בדיוק, לדעת שכל הזהות שלי זה רק עבד,(ותאמיני לי שאני ממש ניסיתי לשבור את הזהות שלי לעבד, כולל תוכנית מה לעשות בדיוק ואיך על מנת שאני יהיה עבד בלי רצונות ורגשות)
על אף הטיפול אני עד היום רוצה להיות עבד הרבה פחות מאז אבל עדיין זה די בוער בי,
נ.ב בואי כולם פה צריכים ללכת לטיפול, נקודה למחשבה[/quote]

נקודה למחשבה: אני אישית חושבת שטיפול זה כלי חיובי מאד לכולם. ממש לא רק "לכולם פה", כמו שכתבת. בדס"ם זו זהות, לא בעיה נפשית. לא נראה לי שאתה מבין מהו בדס"ם חיובי, מעצים, כזה שממלא אותך, ולא בדבק מגע ודימומים פנימיים. נראה לי שאתה פוגע בעצמך, או לפחות פגעת בעצמך, בתירוץ של בדס"ם. אתה ממש לא היחיד שפוגע, בעצמו או באחרים, במסגרת בדס"ם, כביכול.

למרות חריפות התגובה שלי, שהיא בעיקר תגובה לנ.ב. המקומם שלך, אני רוצה גם להוסיף שאני שמחה שאתה בטיפול ומרגיש שאתה מתקדם. מצד שני, אם הטיפול שלך מתמקד בלעקור ממך את הרצון להיות עבד, זה לא נשמע לי חיובי. מקווה שתסלח לי על הפסיכולוגיה בשקל, אבל נראה שיש פה שתי אפשרויות. או שלהיות עבד זו הזהות שלך, זה צורך פנימי שלך, ואתה צריך ללמוד איך לעשות את זה בצורה בריאה, כמו כולנו, או שזה פשוט הרס עצמי שלבש תחפושת של בדס"ם. בשני המקרים טיפול רגשי טוב לא יתמקד במיגור הכמיהה להיות עבד. הוא יתמקד בבירור של הזהות הזו בשבילך, איזה צורך היא מייצגת אצלך, ואיך אפשר למלא את הצורך הזה בצורה בריאה. אני במקומך הייתי שוקלת טיפול עם מטפל.ת שמבינ.ה מה זה בדס"ם, כי יכול להיות שזה חלק מהבעיה - חוסר היכולת לראות את הכמיהה להיות עבד כזהות לגיטימית.

שיהיה בהצלחה ובבריאות, ושמור על עצמך.
המלט
לפני חודש • 8 ביוני 2025
המלט • 8 ביוני 2025
הדבר הכי מוזר שהיה לי בתחת זה האצבע של נילי ונילי
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני חודש • 9 ביוני 2025
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת • 9 ביוני 2025
דייט ראשון סולידי לחלוטין כמה שעות מאז שנפגשנו לראשונה והלשון שלו מוצאת את עצמה בתוך התחת שלי.

יש מצב שסטיררים של קוקטיילים הוא היה ברמן חמוד.
דילדואים מכל מיני סוגים.

לעומת זאת מה אני דחפתי לתחת של מישהו אחר זה כבר סיפור אחר.