![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
devil's baby(נשלטת){שייכת} • 31 במאי 2025
וואו איזה פאדיחות אבל פסדר
כחלק מחקר המיניות שלי בתור נערה מברשת שיער מברשת שיניים מרקר/טוש גזר או מלפפון אנלא זוכרת הידית של הזה שמנקה את השירותים(ניקיתי אותו לפני) ידית של פומפה (כי זה היה במקלחת והסתכל עלי) ופלאג שזה הכי שפוי כל זה ואני עדיין לא מצליחה לקבל זין נורמלי😭 זהו הלכתי להתחבא😂 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 31 במאי 2025
devil's baby כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מותר להגיד מה דחפתי לתחת של אחרים? 🤭 כי בתחת שלי זה מסתכם ברגילים בלבד...
היה קרח (מסוכן, אל תעשה זאת) היה בירה ויין - כי אם כבר אתה מוזג יין אז שיהיה מעניין היו פרחים כי הוא היה ארגטל נהדר. אני רק שאלה למה קרח מסוכן?🫣 יש בתחת נקודה שמפילה דופק. אבל זה בעיקר כוויות קור. זה לא שאת מטביעה אותו בנהר קפוא. וקרח גם מקפיא את האיזור ואז נדבק ברגע שאת מושכת החוצה זה גורם לקרעים ודימום נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 31, 2025 9:44 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 31 במאי 2025
פין באולינג.
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
Re: מה הדבר הכי מוזר שהיה לכם בתחת?
לפני חודש •
31 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 31 במאי 2025
פרלין כתב/ה: במסגרת שאלות הסקר האחרונות… אז מה הדבר הכי מוזר, מעניין, מרגש, מטורף, לא צפוי שהיה לכם בתחת?
אצלי זה היה שורש ג׳ינג׳ר. לא כזה מעניין, אבל בכל זאת מתחום הצומח! זה היה כואב, משונה ולא מומלץ במיוחד. שמעתי ששורף למות….. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
Bluecollar כתב/ה: devil's baby כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מותר להגיד מה דחפתי לתחת של אחרים? 🤭 כי בתחת שלי זה מסתכם ברגילים בלבד...
היה קרח (מסוכן, אל תעשה זאת) היה בירה ויין - כי אם כבר אתה מוזג יין אז שיהיה מעניין היו פרחים כי הוא היה ארגטל נהדר. אני רק שאלה למה קרח מסוכן?🫣 יש בתחת נקודה שמפילה דופק. אבל זה בעיקר כוויות קור. זה לא שאת מטביעה אותו בנהר קפוא. וקרח גם מקפיא את האיזור ואז נדבק ברגע שאת מושכת החוצה זה גורם לקרעים ודימום הו וואו מלחיץ מאןד אממ ניסיתי קרח קטן כמו כאלה שיוצאים מהבר מים במקרר זה דווקא היה סבבה |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 31 במאי 2025
devil's baby כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: devil's baby כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מותר להגיד מה דחפתי לתחת של אחרים? 🤭 כי בתחת שלי זה מסתכם ברגילים בלבד...
היה קרח (מסוכן, אל תעשה זאת) היה בירה ויין - כי אם כבר אתה מוזג יין אז שיהיה מעניין היו פרחים כי הוא היה ארגטל נהדר. אני רק שאלה למה קרח מסוכן?🫣 יש בתחת נקודה שמפילה דופק. אבל זה בעיקר כוויות קור. זה לא שאת מטביעה אותו בנהר קפוא. וקרח גם מקפיא את האיזור ואז נדבק ברגע שאת מושכת החוצה זה גורם לקרעים ודימום הו וואו מלחיץ מאןד אממ ניסיתי קרח קטן כמו כאלה שיוצאים מהבר מים במקרר זה דווקא היה סבבה קוביית קרח קטנה נמסה מהר. דילדו קרח, פחות |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
Bluecollar כתב/ה: devil's baby כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: devil's baby כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מותר להגיד מה דחפתי לתחת של אחרים? 🤭 כי בתחת שלי זה מסתכם ברגילים בלבד...
היה קרח (מסוכן, אל תעשה זאת) היה בירה ויין - כי אם כבר אתה מוזג יין אז שיהיה מעניין היו פרחים כי הוא היה ארגטל נהדר. אני רק שאלה למה קרח מסוכן?🫣 יש בתחת נקודה שמפילה דופק. אבל זה בעיקר כוויות קור. זה לא שאת מטביעה אותו בנהר קפוא. וקרח גם מקפיא את האיזור ואז נדבק ברגע שאת מושכת החוצה זה גורם לקרעים ודימום הו וואו מלחיץ מאןד אממ ניסיתי קרח קטן כמו כאלה שיוצאים מהבר מים במקרר זה דווקא היה סבבה קוביית קרח קטנה נמסה מהר. דילדו קרח, פחות קודם שיכנס דילדו רגיל🥹 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
dominica(נשלטת) • 31 במאי 2025
קודם שיכנס דילדו רגיל🥹[/quote]
וואי לגמרי😂 אבל עזבי, עדיף להישאר עם חור הדוק וצר😇 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
dominica כתב/ה: קודם שיכנס דילדו רגיל🥹
וואי לגמרי😂 אבל עזבי, עדיף להישאר עם חור הדוק וצר😇[/quote] זה נכון!🤭 אני נעה בין הרצון הזה לבין הצורך להתמלא🤤🫣 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 במאי 2025
לפני חודש •
31 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 31 במאי 2025
הפוסט הזה נכתב במימון איגוד הפרוקטולוגים.
למרשם לפיסורה >>>>> למרשם לחיתולים >>>>> |
|