טיפה בים |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
נשיקה צרפתית
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
טיפה בים • 11 ביוני 2008
בהתכתבות כלשהי עם מישהו עלה נושא הנשיקה הצרפתית בין שולטת לנשלט והוא טען/שאל שאין זה מקובל. האמנם?? האם נשיקה צרפתית שייכת רק לעולם הוונילי?? האם לבדסמ ניתן לשייך רק ליקוק ונישוק כפות רגליים והמקום 'ההוא'?? האם נשיקה צרפתית היא חטא בבדסמ??
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
Tobias(אחר) • 11 ביוני 2008
than i am a sinner
|
|
נולי |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
נולי • 11 ביוני 2008
לא חטא בשום מצב. שום דבר שמענג אותנו אינו חטא.
עם זאת, יש המון אנשים ולכן המון גישות ואיש הנעים בגופו יעשה. מי שלא מתאים לא צרפתית שלא יתנשק, כמו מי שלא מתאים לו שעוה או שמעדיף רק השפלות. |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
Re: נשיקה צרפתית
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
אנימה • 11 ביוני 2008
סוויט דומינה כתב/ה: בהתכתבות כלשהי עם מישהו עלה נושא הנשיקה הצרפתית בין שולטת לנשלט והוא טען/שאל שאין זה מקובל. האמנם?? האם נשיקה צרפתית שייכת רק לעולם הוונילי?? האם לבדסמ ניתן לשייך רק ליקוק ונישוק כפות רגליים והמקום 'ההוא'?? האם נשיקה צרפתית היא חטא בבדסמ??
תגידי לו שחטא בדסמי זה לזיין את השכל , במקום להגיד ישר- אני לא רוצה שהדומית תנשק אותי- אני זקוק לריחוק. |
|
ליידי מדונה |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
ליידי מדונה • 11 ביוני 2008
אנימה בדרכה הישירה אמרה לך מה קרה. הנשלט חייב ריחוק מהשולטת. יש נשלטים שלא יכולים להיות עם שולטת "אנושית" וקרובה.
אני לא מאמינה ב"חינוך" נשלטים, שלא יכולים לקבל שולטת קרובה ואנושית. הוא ימצא שולטת שריחוק מתאים לה (או שלא) ואת תמצאי נשלט שמתאים לך. |
|
טיפה בים |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
תהיות
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
טיפה בים • 12 ביוני 2008
אם כן, נשלט שצריך ריחוק מהשולטת עד כדי כך שרואה בנשיקה צרפתית למלכתו 'חטא', אינו מועמד אידיאלי ליחסי זוגיות מתמשכת (בכל אופן מבחינתי). מה הוא עוד לא עושה?? גם לא מלטף את החזה כי זה 'קרוב' מידי בשבילו? יודעת אני שנשלטים לא מעטים מעדיפים גם לא לתפקד כ'חודרים' (לפעמים גם לא ממש מסוגלים). אז במה הם מתעסקים בדיוק? ברגליים ובמקום 'ההוא' בלבד? הרי ברור שזה הפטיש שלהם בעיקר . ואני חשבתי לתומי שמתחילים ב'זיוני שכל', עוברים לצרפתית, נגיעות וליקוקים בצוואר, בחזה ולאט לאט מגיעים לחלק התחתון....מה קרה שהכל התהפך לו? אמנם תמיד מתחילים מ'זיוני שכל',על זה הם לא מוותרים, אך קופצים ישר לחלק התחתון. ואני שואלת: למה לדלג על שלבים? למה למהר? יש עוד חלקים בגוף חוץ מכפות רגליים... בינינו, האין זה נכון שרוב הנשלטים מדלגים על שלבים? שלבים שלמרות היותי שולטת, עדיין מאוד חשובים לי.
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי יונ' 12, 2008 6:08 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
טיפה בים |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
תהיות
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
טיפה בים • 12 ביוני 2008
|
|
teacher(שולט) |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
הספר ''האמיתי'' (REALBOOK) של ה-BDSM !!!!!
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
teacher(שולט) • 12 ביוני 2008
השליח מאשדוד שבא לקבל את 'כתבי הקודש' של ה-BDSM התלונן בפורום.
''אחרי שטרחתי ובאתי לקחת, ואחרי שאתם פה נתתם את ההוראה להעביר אותו לנו, רימו אותנו האנשים פה, הם נתנו לנו ספר עם דפים ריקים. איזו טובה יכולה לצאת מזה?'' ענה לו אחד, ''אינך צריך לצעוק, דפים ריקים אלה הם כתבי הקודש האמיתיים, אולם אנשי אשדוד טיפשים ובורים הם מכדי שיאמינו לכך. לפיכך, אין ברירה. ניתן לכם ספר שדבר מה רשום בדפיו. משל זה מדגיש את מה שנולי אמרה במשפט קצר כבר קודם. סויט דומינה, חבל על ביזבוז האנרגיות בחיפוש אחר כללים וסטטיסטיקות, אלא אם כן את מתכוונת לייצר סטטיסטיקה של מערכות והתקשרויות בעצמך, מה שאני משוכנע שאת לא. זה רק טבעי כשנכנסים לדבר חדש, לנסות ולהכניס הכל לתבניות ומגירות ברורות. ויותר כמו בחיים האמיתיים מכפי שנראה, גם כאן אין כלל כתוב מי אומר שלום ראשון, זה שעולה או זה שיורד... (או מי יורד למי ראשון.. זה שעולה? או זה שמנומס ואומר שלום.. ) *לכותב אין שום דבר נגד אשדוד, הוא רק שמע שזה המקום הכי קל לעבור בו טסט |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 12 ביוני 2008
ציטוט: *לכותב אין שום דבר נגד אשדוד, הוא רק שמע שזה המקום הכי קל לעבור בו טסט
1. אני לתומי חשבתי שמדובר על "שליח" או "משיח" אשדודי מסוים... נו טוב. 2.תודה, אני אזכור את זה בבואי לעשות טסט. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Re: נשיקה צרפתית
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Madame T(שולטת) • 12 ביוני 2008
סוויט דומינה כתב/ה: בהתכתבות כלשהי עם מישהו עלה נושא הנשיקה הצרפתית בין שולטת לנשלט והוא טען/שאל שאין זה מקובל. האמנם?? האם נשיקה צרפתית שייכת רק לעולם הוונילי?? האם לבדסמ ניתן לשייך רק ליקוק ונישוק כפות רגליים והמקום 'ההוא'?? האם נשיקה צרפתית היא חטא בבדסמ??
חטא מתוק לגמרי |
|