אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת

A queen will always turn pain into power

לפני חודש. 25 במאי 2025 בשעה 15:37

נגיד וקראתי ביקורת על סרט חדש ב IMDB - קראתי את התקציר, קראתי את הביקורות של הצופים ושל המבקרים ואז חברה שואלת אותי את דעתי על הסרט - אוכל לומר לומר לה את מה שקראתי, נכון? אבל לא אוכל להגיד לה את דעתי האישית, נכון? כי הרי לא ישבתי בקולנוע, עם הפופקורן, הזירו והמסך הגדול, נכון? 

 

ונגיד שהלכתי למסעדה וראיתי שם מנה שאני לא מכירה, קראתי את המרכיבים, אפילו שאלתי את המלצרית מה דעתה על המנה, אבל בחרתי שלא להזמין כי אני לא אוהבת כוסברה (נגיד). כשאותה חברה (וואי, היא ממש חופרת זאת) תשאל אותי על אותה מנה, אוכל להגיד שיש בה כוסברה ושהמלצרית ממש המליצה, אבל אני אישית לא טעמתי אותה, ולכן לא יתכן ותהיה לי דעה אישית, נכון? 

 

ונגיד ונתקלתי בפוסט בכלוב, או בכתבה באינטרנט, על פרוטוקול, פטיש, קינק בדס"מי שאני לא מכירה. נגיד ואפילו קראתי יותר מפוסט אחד וכמה וכמה כתבות - אבל משהו באחד מהמרכיבים, הכוסברה של הבדס"מ, לא יושב לי טוב, אז בחרתי לא לנסות אותו בעצמי, נגיד.
אז כשאני אראה פוסט בפורום על אותו פרוטוקול, קינק או פטיש או אפילו אם החברה החופרת שוב תשאל אותי לדעתי, אני לא באמת אוכל לחוות דעה - כי לא ראיתי, ולא טעמתי, ולא הרגשתי... אוכל להגיד שלפי דעתי זה פחות יתאים לי כי יש בזה את הכוסברה של הבדס"מ  - אבל האם באמת אוכל להבין אותו מספיק לעומק בכדי לחוות דעה, ועוד דעה ביקורתית ומכלילה, אם לא טעמתי ראיתי וחוויתי? 

 

כן, כן אני יודעת - אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולכולם יש את הזכות להביע דעה, וזו רק דעה ולא צריך להפגע מכל דעה - כשאלמד איך לעשות את זה, אעדכן. 

 

 

 

OR1977 - אני מאוד אוהבת כוסברה
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - ולמרות זאת, אני חולה עלייך. אי אפשר להיות מושלמת בהכל
לפני חודש
OR1977 - חחחחחחחחחחח חיימשליייי
לפני חודש
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון} - הכל תלוי עד כמה הטעם שלך ושל החברה דומה בסרטים, באוכל ובבדסמ.
נגיד לי את תמיד יכולה לתת דיסהמלצות על דברים שגילית שהרסו אותם עם כוסברה. 😊
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - ידעתי שיש סיבה שאני מתחברת אלייך
לפני חודש
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון} - ואז גם שנאת הכוסברה חיברה בינינו!
לפני חודש
דורה באהבה​(אחר)​{AYA Q} - חחחחחחחחחחח כמה נגיד 😂😂😂😂
נגיד שהחברה אוהבת לטייל נגיד ואז היא טסה לברלין נגיד. נגיד שיש לה חברה חופרת שהיא טסה לדובאי נגיד.
אז אותה חברה שואלת את החברה איך היה בדובאי ? אבל אותה דובאי לא טסה לחברה. אלא הפוך.
בקיצור יצאתי תלותית 😂😂😂😂 כי זה תלוי מה החברה שטסה לצרפת תגיד איך היה ברומא
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - דורה, יש לי שאלה
לפני חודש
דורה באהבה​(אחר)​{AYA Q} - התשובה היא תלותית מאוד תלותית
לפני חודש
OR1977 - חחחחחחחחחחח
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - אוררררר, תגידי לה! היא לא לומדת זאתי!!
לפני חודש
Bluecollar​(שולטת) - אפשר להגיד שהמנה נשמעת טוב ומומלצת, אבל יש בה כוסברה שפחות מתאימה לי ומבחינתי דברים שנןגע בהם כוסברה זה איכס איכס.

לפני חודש
דגית זהבי - למי כוס בא רע? לדעתי כוס בא טוב מאוד
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - משורר
לפני חודש
Bluecollar​(שולטת) - כמה שאתה קשור 🤦‍♀️🤦‍♀️
לא יודעת מה יותר גרוע. זה שאתה לא יודע במה מדובר

או זה שאתה יודע ובכל זאת סיפרת את הבדיחה
לפני חודש
הברון בכפכפים​{זהרורים} - הקטע של לאהוב או לא לאהוב כוסברה הוא גנטי נטו ואין מה לעשות איתו. זה לא טעם נרכש.
לגבי להפסיק להגיב או לבקר פטישים או קינקים שאנחנו לא מתחברים או מבינים בהם זה כבר נרכש ויש כאלה שעקומת הלמידה שלהם יותר שטוחה מאצל אחרים.
לפני חודש
Bluecollar​(שולטת) - אני שמחה שבסוף באתם ונתתם את נקודת המבט שלכם.
נראה שיש הרבה דרכים של אנשים בבדסמ שהן קצת פחות מקובלות או מובנות על ידי ה"מיינסטרים" שיש נטייה לעיוות על ידי הבנה לא נכונה
לפני חודש
Bluecollar​(שולטת) - קצת חיכיתי לכם 🙈
אבל זה לא התפקיד שלכם להסביר לאנשים וללמד אנשים
לפני חודש
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת - לא שזה עזר - התגובות המכלילות המשיכו לזרום
לפני חודש
Bluecollar​(שולטת) - אנשים מדברים מהנקודות הלוחצות שלהם.

בהרגשה שלי לחלק היה קשה שיש דברים שעובדים בקלות (יחסית) והרמוניה ולא מבינים שהאיזון הוא לא ב"שיוויון"
לפני חודש

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י