לפני 15 שנים. 31 באוקטובר 2009 בשעה 18:24
אתה
כן
אתה
שמתגרה בי ומעז לכתוב הודעות נוסח "שלום יומני"
והנורא מכל -מרשה לעצמך לנהל "דיאלוג" בשמי
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ושמים בו את הבצל, השום, הפלפל החריף והבזיליקום. מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות. מתבלים במעט מלח ושפע פלפל שחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.
מחליקים את הביצים לקעריות ואופים כחמש דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
* טיפ -שמור עליהם!