לפעמים לוקח לי זמן לקלוט דברים, אפילו שקוצצים לי את כל הזנב הארוך והירוק וכך יצא שחשבתי לי שאני נראית כמו עוד בצל לבן ורגיל ופשוט, רק קטן מאוד עד שמצאתי מתכון עם בצלצלי שאלוט וראיתי כמה אני דומה להם כשאני רק עם החלק הלבן וישר הרגשתי מצוין ! כן. גם כשקוצצים לי את כל הירוק אני עדיין יוצאת מהכלל וזה טוב. בצלצלית שאלוט למתכונים חגיגיים במיוחד. לא רק לחג! שמח לי עכשיו. תודה גדולה לED.
הבלוג שלי.
יום ראשון בשבוע הוא יום נהדר לכל מי שלא צריך לעבוד ויכול ללכת לשוק כמוני לעשות קניות. ירקות ופירות טריים והמון אנשים צעירים וזקנים שאין להם מה לעשות. אני חזרתי עם שקיות עמוסות וכמובן עם כמה צרורות של בצל ירוק. להביט על אנשים בשוק תמיד גורם לי למחשבות ואולי הגיע הזמן שאני אכתוב גם על זה. יש פה דיעות?
כששואלים אותי אם יש אלוהים אני תמיד נותנת את אותה תשובה.
הרי משהו גדול ונשגב היה חייב לברוא את הבצל הירוק. והרי ההוכחה.
מכאן שיש גם יש!
יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות עם בצל ירוק, אפשר לאכול בצל ירוק שלם אם חותכים את השערות שיש בקצה
ואפשר להשתמש רק בחלק הלבן ואפשר רק בחלק הירוק וגם זה אם חושבים רק על אוכל ויש עוד כל כך הרבה שימושים והיום דיברנו רק על אוכל.
תדמיינו צורה של בצל ירוק ברגע שהוא נתלש מהאדמה אז זו בדיוק הצורה שלי.
קצת לכלוך ומים מההשקיה שורשים שנתלשים יחד איתי ועוד הרבה בצלים שנדחסים לאותה חבילה.