שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכל כחול

החיים דרך המציאות שלי
לפני 6 שנים. 24 בספטמבר 2018 בשעה 12:43

 

חמישה ימים של עבודה, סבלנות ודיוק.... ניסוים וכשלונות רבים מספור .

כל זה שווה בשביל השליטה שהאוכל שלי נותן על מול הסועדים במסעדה.. לראות אותם מתענגים על כל ביס ולומדים בגופם תחושות חדשות  

 

מאוהב כל יום מחדש 

Shuli - אבל, שרוף מבחוץ ולא עשוי מבפנים.
רציני? זה היה טעים?
לפני 6 שנים
the night man​(שולט) - זה עישון...
הפנים יותר מעשוי (תאמת שתמונה הזו הוא על גבול הmw) אבל בגלל התהליך הוא נישאר אדום/ורוד
החלק בחוץ ניקרא בארק... זה לא שרוף אלה קירמול של סוכרים ושומנים ותבלינים... בטמפרטורה נמוכה לאורך זמן.. מה שנותן את הצבע השחור
לפני 6 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י