פרסומים מאת אליפסה(שולטת)
217 תוצאות
|
22
אין באמת סרסור אותנטי וטוב לב.
או שמחפשים אדם טוב לב, וביחד איתו מנסים לממש פנטזיה חלקית ומוגבלת של סרסור. או שמחפשים סרסור בכל רמ"ח אבריו, סובלים מהמימוש של פנטזיה טוטאלית, ומנסים לשרוד מפרורים של ...
או שמחפשים אדם טוב לב, וביחד איתו מנסים לממש פנטזיה חלקית ומוגבלת של סרסור. או שמחפשים סרסור בכל רמ"ח אבריו, סובלים מהמימוש של פנטזיה טוטאלית, ומנסים לשרוד מפרורים של ...
שני פבר' 17, 2025 12:16 pm
•
28 תגובות
•
2072 צפיות
23
1. אל תדבר ברמזים, תהיה כן, פתוח ואמיתי. רמזים רלוונטים למי שבקטע, או לטלפתים. נשמע שהיא לא זה ולא זה. אם אינך מסוגל לדבר על זה, זה לא יקרה.
2. יחד עם זאת, אל תחפור ואל תפיל עליה יותר מדי בבת אחת. ...
2. יחד עם זאת, אל תחפור ואל תפיל עליה יותר מדי בבת אחת. ...
שני פבר' 17, 2025 9:18 am
•
6 תגובות
•
935 צפיות
24
קופץ לי לראש
Sexual Fluidity, by Lisa Diamond
The Sexual Brain, by Simin LeVay
ויש עוד
הטענה אינה שלנשים אין העדפות, ומתעוררות בכל בוקר עם חשק אחר. אלא שהן הרבה יותר גמישות (במיוחד בתוך קשר רגש ...
Sexual Fluidity, by Lisa Diamond
The Sexual Brain, by Simin LeVay
ויש עוד
הטענה אינה שלנשים אין העדפות, ומתעוררות בכל בוקר עם חשק אחר. אלא שהן הרבה יותר גמישות (במיוחד בתוך קשר רגש ...
שני פבר' 03, 2025 9:36 pm
•
40 תגובות
•
3384 צפיות
25
חוקנים זה לא בריא, מכמה וכמה סיבות. תתייעצו עם רופאה, היא תגיד לכם. רופאים שזה התחום שלהם יהיו הרבה יותר בוטים מאשר רופאי משפחה. אני בטוחה שיש אנשים שמעשנים באופן קבוע ולא חווים את העישון כמפגע בריאות ...
שני פבר' 03, 2025 9:12 pm
•
31 תגובות
•
1891 צפיות
26
זו שאלה גברית טיפוסית 🙂
כי גברים יכולים להחזיק באיזשהו פטיש שילווה אותם לאורך כל חייהם ויהיה נוכח בכל מערכת יחסים. אצל נשים זה לא בדיוק כך. זה קיים, אבל פחות. הן הרבה יותר גמישות מבחינה מינית והעדפות ...
כי גברים יכולים להחזיק באיזשהו פטיש שילווה אותם לאורך כל חייהם ויהיה נוכח בכל מערכת יחסים. אצל נשים זה לא בדיוק כך. זה קיים, אבל פחות. הן הרבה יותר גמישות מבחינה מינית והעדפות ...
שני פבר' 03, 2025 8:26 pm
•
40 תגובות
•
3384 צפיות
27
אני חושבת שעניינים כאלו לרוב מתבררים בתוך קשר ולאורך זמן. הם חלק מהחיבור. לי קשה לדייק אותם בכתב ובאופן פילוסופי.
מצד אחד קשר הוא תמיד חיבור הדדי בין שני אנשים. אף אחד לא מוצא את עצמו במערכת יחסים ...
מצד אחד קשר הוא תמיד חיבור הדדי בין שני אנשים. אף אחד לא מוצא את עצמו במערכת יחסים ...
ראשון פבר' 02, 2025 11:32 am
•
18 תגובות
•
1457 צפיות
28
אני? לא.
אבל אני בד"כ חופרת על זה בלי סוף בבלוג שלי ולא בפורומים...
(אם כבר שרשור לידים אז לפחות אעלה לעצמי ציפיות בבלוג לצומי - לכו לקרוא את השיגעון במלאו!!)
ותראה, לקח לי פחות מ-2 דק' למצוא את ...
אבל אני בד"כ חופרת על זה בלי סוף בבלוג שלי ולא בפורומים...
(אם כבר שרשור לידים אז לפחות אעלה לעצמי ציפיות בבלוג לצומי - לכו לקרוא את השיגעון במלאו!!)
ותראה, לקח לי פחות מ-2 דק' למצוא את ...
ראשון פבר' 02, 2025 10:53 am
•
26 תגובות
•
2465 צפיות
29
לא התחברתי לספרים של ניל גיימן. למרות שקל לבלוע אותם, הרגשתי שהוא סופר שטחי וחסר עומק פסיכולוגי. הוא אוהב "לפלרטט" עם האופל והרוע, מבלי להעמיק בהם. הוא עושה להם בנאליזציה והשטחה, ולפעמים גם מיפה אותם. ...
חמישי ינו' 23, 2025 8:11 am
•
32 תגובות
•
2372 צפיות
30
אליפסה, האאוטינג שאת טוענת שקרה - לא קרה פה בכלוב. הוא קרה בכתבה בידיעות אחרונות. וזה לא היה אאוטינג אלא פרסום תחקיר לגבי שירות בתשלום שאותה אישה סיפקה לאנשים. היא יצאה מהארון בשלב סיפוק השירות. הנסי ...
ראשון ינו' 12, 2025 1:08 am
•
286 תגובות
•
21409 צפיות