פרסומים מאת shuki boy(נשלט)
504 תוצאות
|
382
כל מי שתומך במצעד יודע שהולך להיות דם, ורוצה לראות דם כנראה. מבחינתו לדם שהולך להישפך יש חשיבות גדולה מאוד לפלורליזם ולדמוקרטיה. נראה אותם גיבורים גדולים אם החרדים יסכימו לקיום המצעד בתמורה לכך שלמשל ...
רביעי נוב' 08, 2006 8:16 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
383
ומאונן מקלדת- חבל שגם אתה סובל מהמינגלקט ומסוגל לראות רק צד אחד של העולם. ובאשר ל"רידוד", ברור שאין לך מושג כלל מה מרגישים הנפגעים. מבחינתם אין ממש הבדל, וגם ההסבר המלומד שלך לא מספק הבדל.
ואולי ב ...
רביעי נוב' 08, 2006 8:05 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
384
מצעד הגאווה העולמי חוזר לירושלים
גדול יותר, שמח יותר וגאה יותר!!!
אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל העולם הלך הביתה מזמן... זה מצעד ירושלמי, לא מצעד עולמי. וההגדרה שלך ל"שמח" כנראה מעניינת ביותר ...
גדול יותר, שמח יותר וגאה יותר!!!
אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל העולם הלך הביתה מזמן... זה מצעד ירושלמי, לא מצעד עולמי. וההגדרה שלך ל"שמח" כנראה מעניינת ביותר ...
רביעי נוב' 08, 2006 6:30 pm
•
4 תגובות
•
1515 צפיות
385
לא ברור לי למה הומופוביה שיוצאת מפי דתיים "בשם המסורת" שונה מהומופוביה שיוצאת מפי נאו נאצים ופשיסטים במדינות אחרות, ואיך היא שונה מאנטישמיות שיוצאת מאותם חוגים.
ההומופוביה שאנחנו שומעים אינה רק הומ ...
ההומופוביה שאנחנו שומעים אינה רק הומ ...
רביעי נוב' 08, 2006 6:00 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
386
i think what you have done is not the right thing to do
even if you are not amaleq
but i won't say a thing
נכון. עמלק, כמו הומו, זו לא קללה
בכל מקרה, לא רוצה שישמידו אותי ואת זרעי. מ ...
even if you are not amaleq
but i won't say a thing
נכון. עמלק, כמו הומו, זו לא קללה
בכל מקרה, לא רוצה שישמידו אותי ואת זרעי. מ ...
ראשון נוב' 05, 2006 5:35 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
387
לכל אחד זכות להביע דעה כל עוד הוא לא מסית לרצח.
הורדתי את הפשקוויל של "למחות את זרע עמלק". כשהתקרבו אלי זוג דתיים ושאלו אותי אם זה מפריע לי, אמרתי להם "כן. אני לא עמלק." ...
הורדתי את הפשקוויל של "למחות את זרע עמלק". כשהתקרבו אלי זוג דתיים ושאלו אותי אם זה מפריע לי, אמרתי להם "כן. אני לא עמלק." ...
ראשון נוב' 05, 2006 1:22 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
388
אני אשפוך (טוב, אגזור ואדביק) כאן את משנתי.
סליחה, אבל מי שאל אתכם איפה לצעוד? זה בדיוק העניין. קבוצת מיעוט מדוכא יכולה לצעוד ולהביע את עצמה בלי הרשות והתמיכה של הרוב. זו דימוקרטיה. שלטון הרוב אך ל ...
סליחה, אבל מי שאל אתכם איפה לצעוד? זה בדיוק העניין. קבוצת מיעוט מדוכא יכולה לצעוד ולהביע את עצמה בלי הרשות והתמיכה של הרוב. זו דימוקרטיה. שלטון הרוב אך ל ...
שישי נוב' 03, 2006 3:04 pm
•
53 תגובות
•
8970 צפיות
389
ניסיתי להרשם במייל, לא קיבלתי תשובה, אז הנה אני משרשר את רצוני להרשם כאן.
שלישי אוק' 31, 2006 4:45 pm
•
126 תגובות
•
28327 צפיות
390
באגודה!
זהו התלוננתי
פשוט יש מחסור בהדגמות חיות ולימוד טכניקות, זה לא שיש לי משהו עם לחטוף מהדובים את הזהבות ולקרוע להם את הצורה חלילה
הם מכניסים טרנסג'נדרים. ג'נדרקווי ...
זהו התלוננתי
פשוט יש מחסור בהדגמות חיות ולימוד טכניקות, זה לא שיש לי משהו עם לחטוף מהדובים את הזהבות ולקרוע להם את הצורה חלילה
הם מכניסים טרנסג'נדרים. ג'נדרקווי ...
שני אוק' 30, 2006 11:43 am
•
2 תגובות
•
1679 צפיות