171
פרסומים מאת יהלום
304 תוצאות
|
172
תשובה לחוליו:
אני רועדת מפחד, ומשקשקת עשרות פעמים מעוצמת המורא והפחד, שמא קולי החלוש והצנום לא ישמע ברחבי הכלוב במידה ואשתמש בפונטים דהויים בצבעי השתן.
אי לכך ובהתאם לזאת בוחרת להסוות את הכל בפונט ...
אני רועדת מפחד, ומשקשקת עשרות פעמים מעוצמת המורא והפחד, שמא קולי החלוש והצנום לא ישמע ברחבי הכלוב במידה ואשתמש בפונטים דהויים בצבעי השתן.
אי לכך ובהתאם לזאת בוחרת להסוות את הכל בפונט ...
שבת פבר' 25, 2006 4:42 pm
•
59 תגובות
•
10340 צפיות
173
גברת כוסאמק היקרה...
מידי פעם העין שלי מבליחה לעבר הפוסטים שלך, אני קוראת את הקללות ואת התחביר בינהן, ונדמה שאני קוראת איזה שהיא קריאה מהבטן שלך, שנשמעת כמו מחאה שתופסת צורת מחראה.
יכול להיות כמוב ...
מידי פעם העין שלי מבליחה לעבר הפוסטים שלך, אני קוראת את הקללות ואת התחביר בינהן, ונדמה שאני קוראת איזה שהיא קריאה מהבטן שלך, שנשמעת כמו מחאה שתופסת צורת מחראה.
יכול להיות כמוב ...
שבת פבר' 25, 2006 1:50 pm
•
59 תגובות
•
10340 צפיות
174
175
חשבתי על זה, סכ"ה מדובר פה על פנטזיה.
מי אנחנו שנשפוט את הפנטזיה?
ככה הפנטזיה שלו.
ככה בא לו.
במי זה פוגע?
זה לא ראיון עבודה,
זה לא התייחסות ספציפית לאדם.
זה לא כניסה לפאב/מסעדה/וואטאבר.
ז ...
מי אנחנו שנשפוט את הפנטזיה?
ככה הפנטזיה שלו.
ככה בא לו.
במי זה פוגע?
זה לא ראיון עבודה,
זה לא התייחסות ספציפית לאדם.
זה לא כניסה לפאב/מסעדה/וואטאבר.
ז ...
רביעי פבר' 22, 2006 4:54 am
•
46 תגובות
•
8860 צפיות
176
מסקנה:
פולניות זה עם מסוכן...
מאוד מסוכן....
(בשביל זה מאסטר, אתה ה BODYGUARD....וכל ותיקי הקהילה מוזמנים לנשום לרווחה... אישור של יהלום- פולניה רעה, מבית פולני במיוחד..מוהאהאה... :t ...
פולניות זה עם מסוכן...
מאוד מסוכן....
(בשביל זה מאסטר, אתה ה BODYGUARD....וכל ותיקי הקהילה מוזמנים לנשום לרווחה... אישור של יהלום- פולניה רעה, מבית פולני במיוחד..מוהאהאה... :t ...
רביעי פבר' 22, 2006 4:13 am
•
13 תגובות
•
3591 צפיות
177
קולר, פיסת עור, כמו כל עור אחר שתמצאו בתיקים, נעליים, מעילים, וכיוצ"ב.
לעיתים יש עליו קישוט או טבעת עיגון לסוגיה השונים.
זוהי ההכרה של השולט בכך שהנשלטת ראויה להיות שלו, זכתה להיות שלו, ושהוא חפץ לק ...
לעיתים יש עליו קישוט או טבעת עיגון לסוגיה השונים.
זוהי ההכרה של השולט בכך שהנשלטת ראויה להיות שלו, זכתה להיות שלו, ושהוא חפץ לק ...
רביעי פבר' 22, 2006 1:16 am
•
13 תגובות
•
3591 צפיות
178
179
פנתה אלי שולטת באתר, וביקשה שאשלוט בה.
האמת, היא באה רוצה ממש להשלט. אבל מה, היא שולטת בנשמתה ומעולם לא נשלטה בעבר. אנחנו עוברים תהליך מאד לא קל. זה לא פשוט, לי, וזה לא פשוט לה. היא לא יודעת להשלט, ו ...
האמת, היא באה רוצה ממש להשלט. אבל מה, היא שולטת בנשמתה ומעולם לא נשלטה בעבר. אנחנו עוברים תהליך מאד לא קל. זה לא פשוט, לי, וזה לא פשוט לה. היא לא יודעת להשלט, ו ...
שלישי פבר' 21, 2006 6:49 am
•
15 תגובות
•
3711 צפיות
180
מה שעוזר הכי טוב להגדיר לעצמך איפה אתה נמצא, זה התשוקות שלך. זה עוזר להבין מה מדבר אליך יותר ומה מדבר אליך פחות, למרות שיש מצב שכל הקונספט זה כמו מערבל בטון בבטן שלך.
עם כל הרעב והצורך להתנסות, לוקח ...
עם כל הרעב והצורך להתנסות, לוקח ...
שלישי פבר' 21, 2006 6:14 am
•
9 תגובות
•
2850 צפיות