1251
| פרסומים מאת Tame
3159 תוצאות
|
1252
אני משתגעת -
אנחנו שוחטים אותן,
מגדלים אותן בתת תנאים,
מאכילים אותן בצינור הישר לושט,
אנחנו מאלפים אותן להציג בקרקס,
להתפוצץ כשהן מדביקות מוקשים,
מצמידים אותן לחיים של עבודת פרך למעננו,
קו ...
אנחנו שוחטים אותן,
מגדלים אותן בתת תנאים,
מאכילים אותן בצינור הישר לושט,
אנחנו מאלפים אותן להציג בקרקס,
להתפוצץ כשהן מדביקות מוקשים,
מצמידים אותן לחיים של עבודת פרך למעננו,
קו ...
רביעי ספט' 21, 2005 7:40 pm
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1253
טיים, גם בעיניי אתה סותר את עצמך.
הכלבה שלי אוהבת שוקולד, אבל זה עושה לה תולעים בבטן. אז מצידי פעם אני נותנת לה חתיכה קטנה. האם אני לא בסדר!? רגע, אני גם נותנת לה דוגלי וזה נגד הטבע כי בייתתי אותה ...
הכלבה שלי אוהבת שוקולד, אבל זה עושה לה תולעים בבטן. אז מצידי פעם אני נותנת לה חתיכה קטנה. האם אני לא בסדר!? רגע, אני גם נותנת לה דוגלי וזה נגד הטבע כי בייתתי אותה ...
רביעי ספט' 21, 2005 7:34 pm
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1254
אתה חייב לעשות הבדל בין היכולת לחוות טראומה שהיא יכולת רגשית, לבין היכולת לתפוס פנטזיה קרוס זנית שהיא אינטלקטואלית.
מהיכן הבאת, בהקשר הזה, את ההבחנה בין אינטלקט לרגש? לרצות כלבה זה אינטלקטואלי ול ...
רביעי ספט' 21, 2005 7:24 pm
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1255
רפאל
איך אתה מגדיר התעללות או פגיעה?
על בסיסה של יכולת אמפתית שמרבית בני-האדם מסוגלים לה לדעתי. כשאדם עובר התעללות, ולא משנה איזו התעללות זו בדיוק, רואים שהוא כואב. הוא יודע להעביר לסיבבתו את תחו ...
איך אתה מגדיר התעללות או פגיעה?
על בסיסה של יכולת אמפתית שמרבית בני-האדם מסוגלים לה לדעתי. כשאדם עובר התעללות, ולא משנה איזו התעללות זו בדיוק, רואים שהוא כואב. הוא יודע להעביר לסיבבתו את תחו ...
רביעי ספט' 21, 2005 6:58 pm
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1256
1257
רפאל קראתי שוב את דבריך והצלחתי להבין למה אתה מאשים אותי בסתירות פנימיות.
אתה חייב לעשות הבדל בין היכולת לחוות טראומה שהיא יכולת רגשית, לבין היכולת לתפוס פנטזיה קרוס זנית שהיא אינטלקטואלית.
על כ ...
על כ ...
רביעי ספט' 21, 2005 11:59 am
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1258
רפאל
לא מדובר בטיעונים הפוכים.
במקרה של הג'אנק פוד, בני אדם חקרו את הנושא ובעזרת האינטלקט שלהם הצליחו להבין שהדבר מזיק לכלב, דבר שכלב לא יוכל להבין לעולם.
נושא ההתעללות המינית לא נחקר מעולם ע"י בני ...
לא מדובר בטיעונים הפוכים.
במקרה של הג'אנק פוד, בני אדם חקרו את הנושא ובעזרת האינטלקט שלהם הצליחו להבין שהדבר מזיק לכלב, דבר שכלב לא יוכל להבין לעולם.
נושא ההתעללות המינית לא נחקר מעולם ע"י בני ...
רביעי ספט' 21, 2005 11:37 am
•
211 תגובות
•
43620 צפיות
1259
1260