1
פרסומים מאת הרץ במבוך(שולט)
6 תוצאות
|
2
לא מומחה גדול אבל אני יעשה לך את החיים קלים.
נשים בכלוב מקבלות מלא מלא מלא הצעות והודעות פרטיות ובגלל זה אין להם בשביל מה לחפש מודעת היכרות.
אם אתה הייתה בנעליים שלהם הייתה פועל באותה הצורה וזה מה ...
נשים בכלוב מקבלות מלא מלא מלא הצעות והודעות פרטיות ובגלל זה אין להם בשביל מה לחפש מודעת היכרות.
אם אתה הייתה בנעליים שלהם הייתה פועל באותה הצורה וזה מה ...
רביעי אוק' 04, 2023 6:24 am
•
21 תגובות
•
2036 צפיות
3
אזור שמושך אותי בגברים ואני לא רוצה לשים בו את הפות:
מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד נמשכתי לעיניים של הגבר. אין לי יותר מדי הסבר למה אבל כשגבר הולך לדוגמה עם משקפיים ויש לו עיניים חטובות וסקסיות לשם אני ...
מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד נמשכתי לעיניים של הגבר. אין לי יותר מדי הסבר למה אבל כשגבר הולך לדוגמה עם משקפיים ויש לו עיניים חטובות וסקסיות לשם אני ...
חמישי ספט' 07, 2023 1:30 am
•
10 תגובות
•
1055 צפיות
4
מאז שאני זוכר את עצמי תמיד נמשכתי לחלק שמאחורי הברך של האישה. אין לי יותר מידי הסבר למה אבל כשאישה הולכת לדוגמה עם חצאית ויש לה רגליים חטובות סקסיות לשם אני מסתכל (או לתחת, בוא לא נגזים). אולי זה קשור ...
שלישי ספט' 05, 2023 9:19 pm
•
10 תגובות
•
1055 צפיות
5
קרה לי פעם אחת בחיים עם האקסית האחרונה שלי שגמרתי כלכך הרבה שכל החזה והבטן שלה היו מלאים בשכבה של זרע.
זה קרה רק בגלל שעשינו edging של יומיים וחצי ואחרי זה כאבו לי הביצים והזין אבל זה היה מטורף, הי ...
זה קרה רק בגלל שעשינו edging של יומיים וחצי ואחרי זה כאבו לי הביצים והזין אבל זה היה מטורף, הי ...
רביעי אוג' 30, 2023 5:41 pm
•
3 תגובות
•
591 צפיות
6
גם לי נתקע השיר חחח אהבתי את ההעברות של עולה ת'בר ובר או נטע לרולטה והביט פגז.
אם זה לא היה ברור, הגבר בשיר מהמר על האחת הנכונה לזיון היום בלילה (הוא במועדון לא ספרייה), אישה לא צריכה להמר על זיון ...
אם זה לא היה ברור, הגבר בשיר מהמר על האחת הנכונה לזיון היום בלילה (הוא במועדון לא ספרייה), אישה לא צריכה להמר על זיון ...
ראשון אוג' 13, 2023 1:52 am
•
20 תגובות
•
2276 צפיות