21
| פרסומים מאת God(שולט)
69 תוצאות
|
22
23
בעיקרון האתר הוא פלטפורמה חברתית בדסמית מורחבת מאוד, אין ממש חוק, או איזה בסיס לאיך שולט צריך להתנהג, או להציג את עצמו.
זה כמו שיגידו לך שכולם מעתיקים מכולם בפרופיל.
כן על תפקיד הסאבית שאלייה פונים ...
זה כמו שיגידו לך שכולם מעתיקים מכולם בפרופיל.
כן על תפקיד הסאבית שאלייה פונים ...
שני מרץ 19, 2018 6:11 pm
•
32 תגובות
•
12633 צפיות
24
25
לגבי הנושא "הכי מרתק" בסופו של דבר יש פה כותבים מדהימים ברמות גבוהות ביותר מעוררי השראה, שמנהלים בלוגים למופת אישיותם, וכתיבתם, ומשקיעים מזמנם לבטא את עצמם בכתיבם.
בסופו של דבר זה לא משנה על מי נמליץ ...
בסופו של דבר זה לא משנה על מי נמליץ ...
שלישי מרץ 13, 2018 4:45 pm
•
76 תגובות
•
29497 צפיות
26
גאד, אני משתדלת לשמור על אורך רוח אתך, אפילו שזה מאוד קשה. אני אסביר ברחל בתך הקטנה: התגובה האחרונה שלי שציטטת היתה תגובה שבה הבהרתי שאכן הבנתי אותך בצורה שגויה בהתחלה. *חשבתי* שאמרת שהעתקת ותרגמת, ול ...
חמישי מרץ 08, 2018 9:52 am
•
46 תגובות
•
13695 צפיות
27
טרול אלגנט רשם בברור שזה ניסוח מתוך האינטרנט ואת רשמת בהפגנתיות:
" איכס. חשדתי שזה זה כי הניסוחים מוזרים ומדי פעם נראים כמו תרגומית. אבל התעצלתי לבדוק.
אתה רציני? חומר טוב להעביר, אז לקחת לעצמך קרד ...
" איכס. חשדתי שזה זה כי הניסוחים מוזרים ומדי פעם נראים כמו תרגומית. אבל התעצלתי לבדוק.
אתה רציני? חומר טוב להעביר, אז לקחת לעצמך קרד ...
חמישי מרץ 08, 2018 1:49 am
•
46 תגובות
•
13695 צפיות
28
אה, ובקשר לעניין התרגום, אכן הבנתי מדבריו של גאד שהוא מאשר שלקח כתבה מאתר אחר ותרגם אותה, כפי שכבר ראינו פה באתר בעבר. וזה דבר מחליא ובזוי בעיניי.
אני חושבת שגם אם מדובר על סיכום כתבה אחרת יש צורך ...
אני חושבת שגם אם מדובר על סיכום כתבה אחרת יש צורך ...
חמישי מרץ 08, 2018 1:37 am
•
46 תגובות
•
13695 צפיות
29
30
איפה ראית פה קידום נושא בצורה בעייתית ושגויה, זה שאני גבר לא עושה את זה שגוי או בעייתי, או עם מניע נסתר.
זה שניסוח אחד לא התאים לך לא עושה את זה פחות רלוונטי לדיון מעמיק, זה שהידיעה היא חדשותית ומנו ...
זה שניסוח אחד לא התאים לך לא עושה את זה פחות רלוונטי לדיון מעמיק, זה שהידיעה היא חדשותית ומנו ...
רביעי מרץ 07, 2018 3:33 pm
•
46 תגובות
•
13695 צפיות