פרסומים מאת ve-ra{Q}
229 תוצאות
|
42
כן. כאמור- אין לך יכולת התמודדות, אל תשתי לשוכרה (שלא לדבר על סמים). לא מוזכר שם סם אונס ולא כפיה לנטילת סמים. זה מטומטם. ואמשיך לומר שזה מטומטם ואם יצטרפו עוד לאמירה הברורה הזו, הקלות שבה נשים זורקות ...
שבת ינו' 14, 2023 11:14 am
•
92 תגובות
•
8532 צפיות
43
מטומטמות נאמר על הסיטואציה הספציפית הזו. על ההליכה העיוורת למקום שלטענתך מזיק לך, ביודעין ובלי להגן על עצמך. אה, ואז אחרי שאת מרגישה תחושת מיאוס, להשאר שם עוד שלוש שעות ׳להתאושש׳ כשהיה מצופה שתברחי הח ...
שבת ינו' 14, 2023 11:03 am
•
92 תגובות
•
8532 צפיות
44
לא… זה לא עובד ככה.
למצוא את עצמך בסיטואציה כזאת קשור למשהו אחר לגמרי מלקיחת אחריות והדרך למנוע את זה לא עוברת באיזו תוכנית פעולה של ״שבי בבית״. נשים נאנסו גם בתקופות שבהן הן הואשמו באונס שלהן. נשי ...
למצוא את עצמך בסיטואציה כזאת קשור למשהו אחר לגמרי מלקיחת אחריות והדרך למנוע את זה לא עוברת באיזו תוכנית פעולה של ״שבי בבית״. נשים נאנסו גם בתקופות שבהן הן הואשמו באונס שלהן. נשי ...
שבת ינו' 14, 2023 10:26 am
•
92 תגובות
•
8532 צפיות
45
Hindsight is always 20/20.
העניין הוא שכל הכתבה הזו נשמעת מגמתית שאני לא בטוחה בנות כמה הבנות שמתראיינות שם כעת ואם כל זה לא קרה אתמול בבוקר בעצם. שהרי מודגש שם שהכל פועל כפי שתמיד פעל. מצידי הנוול ...
העניין הוא שכל הכתבה הזו נשמעת מגמתית שאני לא בטוחה בנות כמה הבנות שמתראיינות שם כעת ואם כל זה לא קרה אתמול בבוקר בעצם. שהרי מודגש שם שהכל פועל כפי שתמיד פעל. מצידי הנוול ...
שבת ינו' 14, 2023 1:53 am
•
92 תגובות
•
8532 צפיות
46
האמת ורה, עכשיו אחרי שראיתי את הכתבה, אני לא כל כך מבינה מה את רוצה. לא חושבת שזה מוגזם מצד מישהי לצפות ש:
- לא יצליפו לה בכוס בניגוד לרצונה.
- לא ישכבו איתה שותפיו לדירה של הגבר איתו היא מזדיינת כש ...
- לא יצליפו לה בכוס בניגוד לרצונה.
- לא ישכבו איתה שותפיו לדירה של הגבר איתו היא מזדיינת כש ...
שבת ינו' 14, 2023 1:34 am
•
92 תגובות
•
8532 צפיות
48