521
פרסומים מאת Here And There(נשלטת)
757 תוצאות
|
522
אני אתעלם ממה שאינו ממין העניין, ברשותך.
מצידי הם יכולים לחזור מאתיים פעם על אותו משפט אם הוא משהו בעל טעם (קשוט עצמך תחילה, את יודעת...). שהמשפט לא יהיה מאורגן, ומצידי שייכתב הפוך.
אבל התוכן- הו, ...
מצידי הם יכולים לחזור מאתיים פעם על אותו משפט אם הוא משהו בעל טעם (קשוט עצמך תחילה, את יודעת...). שהמשפט לא יהיה מאורגן, ומצידי שייכתב הפוך.
אבל התוכן- הו, ...
שבת ספט' 09, 2006 11:57 pm
•
44 תגובות
•
7047 צפיות
523
אני מכירה היטב אנשים בעלי קשיי למידה, מקרוב מאוד. מהפרעות קשב וריכוז, עבור להפרעות זיכרון, מגירות לא מאורגנות בראש (אחד הדברים היותר מאתגרים לטיפול) וכדומה.
צר לי, אף אחד מהם לא כותב באופן עילג.
י ...
צר לי, אף אחד מהם לא כותב באופן עילג.
י ...
שבת ספט' 09, 2006 2:57 am
•
44 תגובות
•
7047 צפיות
524
כושר ביטוי הוא סך של הרבה מאוד פרמטרים. מכאן שהוא לא "תכונה אחת".
הוא נובע מהרבה דברים,: מגנטיקה, עבור לאינטלקט, להשקעה הורית בילדות, ממשיך לקריאה כתחביב, לעולם דמיוני עשיר ועוד כהנה וכהנה. האם זה ח ...
הוא נובע מהרבה דברים,: מגנטיקה, עבור לאינטלקט, להשקעה הורית בילדות, ממשיך לקריאה כתחביב, לעולם דמיוני עשיר ועוד כהנה וכהנה. האם זה ח ...
שבת ספט' 09, 2006 1:50 am
•
44 תגובות
•
7047 צפיות
525
ממש לא שטויות!
כושר הביטוי המילולי מעיד הרבה על האדם מהצד השני של המקלדת. בעולם וירטואלי שבו לא רואים פנים או גוף, לא שומעים קול או מריחים ריח - נותרת רק המילה הכתובה להאיר את מחשכי מחשבותינו או במי ...
כושר הביטוי המילולי מעיד הרבה על האדם מהצד השני של המקלדת. בעולם וירטואלי שבו לא רואים פנים או גוף, לא שומעים קול או מריחים ריח - נותרת רק המילה הכתובה להאיר את מחשכי מחשבותינו או במי ...
רביעי ספט' 06, 2006 11:59 pm
•
44 תגובות
•
7047 צפיות
526
ממש לא שטויות!
כושר הביטוי המילולי מעיד הרבה על האדם מהצד השני של המקלדת. בעולם וירטואלי שבו לא רואים פנים או גוף, לא שומעים קול או מריחים ריח - נותרת רק המילה הכתובה להאיר את מחשכי מחשבותינו או ב ...
רביעי ספט' 06, 2006 11:47 pm
•
44 תגובות
•
7047 צפיות
527
פייה,
את יוצאת מנק' הנחה מוטעית- אין פה עיניין של מאבק בין קהילות- יש כאן אינטרס משותף, לכן אני רואה בקהילה זו את האופצייה הראשונה בשינוי דעת הקהל לשם השגת אינטרסים משותפים.
לגבי סרטון תעמולה-
אנ ...
את יוצאת מנק' הנחה מוטעית- אין פה עיניין של מאבק בין קהילות- יש כאן אינטרס משותף, לכן אני רואה בקהילה זו את האופצייה הראשונה בשינוי דעת הקהל לשם השגת אינטרסים משותפים.
לגבי סרטון תעמולה-
אנ ...
רביעי ספט' 06, 2006 7:38 pm
•
31 תגובות
•
7276 צפיות
528
אני פשוט לא מסוגלת להסתיר.
אבל כן הייתי רוצה לראות יציאה מהארון. בעיקר באמצעי התקשורת.
איך רק בגיל 27 נחשפתי לבדס"מ?-
איך אין יותר סרטים, ספרים, תוכניות טלויזיה? - בעיקר מה שחסר זה הצגת הבדס"מ באור ...
אבל כן הייתי רוצה לראות יציאה מהארון. בעיקר באמצעי התקשורת.
איך רק בגיל 27 נחשפתי לבדס"מ?-
איך אין יותר סרטים, ספרים, תוכניות טלויזיה? - בעיקר מה שחסר זה הצגת הבדס"מ באור ...
שלישי ספט' 05, 2006 10:48 pm
•
31 תגובות
•
7276 צפיות
529
אני יודעת שזה באיחור אבל מקווה שזה עדיין רלוונטי:
זה שיש הגדרה של לפלורליזם זה יופי. לא כל דבר מוגדר מיושם ויש לנו פה דוגמא נהדרת לכך.
בתור מישהי שמכירה את השפעת היציאה מהארון של נפגעות תקיפה מינית ...
זה שיש הגדרה של לפלורליזם זה יופי. לא כל דבר מוגדר מיושם ויש לנו פה דוגמא נהדרת לכך.
בתור מישהי שמכירה את השפעת היציאה מהארון של נפגעות תקיפה מינית ...
שלישי ספט' 05, 2006 9:12 pm
•
31 תגובות
•
7276 צפיות
530
"אין בכלל מלאכים בשמים
אני כאן איתך ממש בנתיים"
"...אין בכלל אנשים עם כנפיים"
אני כאן איתך ממש בנתיים"
"...אין בכלל אנשים עם כנפיים"
שלישי ספט' 05, 2006 8:58 pm