411
פרסומים מאת הדורבנים(נשלט)
1315 תוצאות
|
412
מז"ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתקבלי כל הפרחים שבעולם,
אפילו יותר ממה שאת נותנת לנו.
אוהב אותך }{
שתקבלי כל הפרחים שבעולם,
אפילו יותר ממה שאת נותנת לנו.
אוהב אותך }{
ראשון דצמ' 11, 2011 10:50 pm
•
52 תגובות
•
15550 צפיות
413
ועוד אומרים שגברים רדודים כי הם מחפשים רק "כוסיות"!
נכתב יל ידי האגודה למען הגברים הרגילים - רגילים כאלה שלא ממש מזכירים את בראד פיט.
ועכשיו בטח תחשבו שכתבתי את זה כי אני מכוער...
אנו המלכות ...
נכתב יל ידי האגודה למען הגברים הרגילים - רגילים כאלה שלא ממש מזכירים את בראד פיט.
ועכשיו בטח תחשבו שכתבתי את זה כי אני מכוער...
אנו המלכות ...
ראשון דצמ' 11, 2011 7:38 am
•
10 תגובות
•
3879 צפיות
414
בטי - הבהרת נהדר את הנקודה שלך, לגבי נשים שמזלזלות בפמדום לעומת גברים. לא חשבתי על זה. אני פחות רגיש לזה, ויותר רגיש לגברים משום מה, אבל אני מסכים שיש משהו בנשים שמתייחסות לפמדום כמחליא שהוא... צובט ב ...
שבת דצמ' 10, 2011 10:57 pm
•
18 תגובות
•
3457 צפיות
415
היי בטי,
קודם כל מזל טוב! עד מאה ועשרים @}--}--
הפוסט הזה קצת בלבל אותי, כי הוא שזר ביחד כמה מושגים ורגשות, שלחלק מהם אני מרגיש הרגשה חיובית ולחלק שלילית. אני מרגיש צורך להפריד בין המושגים האלו. א ...
קודם כל מזל טוב! עד מאה ועשרים @}--}--
הפוסט הזה קצת בלבל אותי, כי הוא שזר ביחד כמה מושגים ורגשות, שלחלק מהם אני מרגיש הרגשה חיובית ולחלק שלילית. אני מרגיש צורך להפריד בין המושגים האלו. א ...
שישי דצמ' 09, 2011 6:25 pm
•
18 תגובות
•
3457 צפיות
416
הבעייה היא לא תנועת אם תרצו. הבעייה היא בנק לאומי, נטו.
יולי, אני מצטער אבל ה-"כן זה קמפיין מסריח, אבל הצבעתי" שלך בהודעה השנייה שלך לחלוטין לא מקובל עלי. זהו לגיטיצמיה לרעיון של "ישחקו העמותות לפנ ...
יולי, אני מצטער אבל ה-"כן זה קמפיין מסריח, אבל הצבעתי" שלך בהודעה השנייה שלך לחלוטין לא מקובל עלי. זהו לגיטיצמיה לרעיון של "ישחקו העמותות לפנ ...
שישי דצמ' 09, 2011 6:21 pm
•
40 תגובות
•
7415 צפיות
417
אבקש לדעת יש עמותה מאוד פסולה בעיניכם שמתמודדת, חוץ מ"אם תרצו".
אם כן, אני אתן הרבה קולות לעמותה הפסולה הזאת.
אם לא, אתן את הקולות האלו לאם תרצו (שהיא לא פסולה חלילה, אבל פוליטית, וזה מספיק לא מגניב ...
אם כן, אני אתן הרבה קולות לעמותה הפסולה הזאת.
אם לא, אתן את הקולות האלו לאם תרצו (שהיא לא פסולה חלילה, אבל פוליטית, וזה מספיק לא מגניב ...
שישי דצמ' 09, 2011 3:29 pm
•
40 תגובות
•
7415 צפיות
418
מז"ט חברה טובה שלי,
שתפרחי ותמשיכי לכתוב את הבלוגים הכי ססגוניים ופרוורטים, ושתמשיכי לגרום לי להסמיק כל פעם שאני קורא אותם.
(למה הפסקת, בעצם?! הציולו)
שתלבשי משהו,
שתפשטי משהו,
שתעשי המון המו ...
שתפרחי ותמשיכי לכתוב את הבלוגים הכי ססגוניים ופרוורטים, ושתמשיכי לגרום לי להסמיק כל פעם שאני קורא אותם.
(למה הפסקת, בעצם?! הציולו)
שתלבשי משהו,
שתפשטי משהו,
שתעשי המון המו ...
שישי דצמ' 09, 2011 2:02 am
•
5 תגובות
•
2342 צפיות
419
בלי להביע דעתי על הויכוח "השיר 'כשאת אומרת לא' בהקשר בדסמ"י: דיכוי נשים או מאנגיבות?" (בעיקר בגלל שאין לי כרגע)
יש פה נקודה מאוד מהותית שראוי לשים לב אליה. תום - הצגת את העובדה שהשיר הראשון הגעיל א ...
יש פה נקודה מאוד מהותית שראוי לשים לב אליה. תום - הצגת את העובדה שהשיר הראשון הגעיל א ...
שלישי דצמ' 06, 2011 5:29 pm
•
195 תגובות
•
32208 צפיות
420
"לא תשים מכשול בפני עיוור" ?
טוב, ההערה הזאת הפחידה אותי.
צירוף מקרים מדהים. מכירים? אני צריך לחשוב על זה...
שלישי נוב' 29, 2011 7:29 am
•
51 תגובות
•
12559 צפיות