141
פרסומים מאת eden1
146 תוצאות
|
142
היי לכולן,
רציתי לשאול כמה דברים, וסליחה על הבורות אתן יודעות אני חדשה..... (:
מה זה פלאגים? אני יודעת שזה לאחור אבל איפה קונים?.. איפה מוצאים? יש תחליף לזה יש לכן רעיונות לפלאגים שיש במצאי כלומר בב ...
רציתי לשאול כמה דברים, וסליחה על הבורות אתן יודעות אני חדשה..... (:
מה זה פלאגים? אני יודעת שזה לאחור אבל איפה קונים?.. איפה מוצאים? יש תחליף לזה יש לכן רעיונות לפלאגים שיש במצאי כלומר בב ...
חמישי ספט' 09, 2004 10:01 am
•
13 תגובות
•
4482 צפיות
143
הספר שפתח לי עולם חדש וגילה לי תשוקות שהיו חבויות הוא "סיפורה של O" שאני מאמינה שרובכם מכירים. מומלץ ביותר.
שלישי אוג' 31, 2004 10:07 am
•
144 תגובות
•
36342 צפיות
144
טוב,
קודם כל תודה על התגובה.
אני בת 30 נשואה ורק נכנסתי לתחום לפני חודש בערך. הכל נראה לי עדיין חדש ובגלל זה עוד לא גיבשתי פרופיל אבל אני חושבת על זה ואני אכתוב.
הגעתי למסקנה שאני סאבית אוהבת להשלט ...
קודם כל תודה על התגובה.
אני בת 30 נשואה ורק נכנסתי לתחום לפני חודש בערך. הכל נראה לי עדיין חדש ובגלל זה עוד לא גיבשתי פרופיל אבל אני חושבת על זה ואני אכתוב.
שני אוג' 30, 2004 9:40 pm
•
5 תגובות
•
2189 צפיות
145
טוב,
קודם כל תודה על התגובה.
קודם כל תודה על התגובה.
שני אוג' 30, 2004 9:39 pm
•
5 תגובות
•
2189 צפיות
146
היי
טוב איך להתחיל?
פניתי לכמה בנות אבל אני חושבת שאולי לפנות לכולן יהיה יותר אפקטיבי ואולי אני אצליח.
אני יחסית חדשה בתחום ובקשר עם בחור מקסים בן 40.
גיליתי שאני סאבית עדיין מנסה להבין הכל אבל מ ...
טוב איך להתחיל?
פניתי לכמה בנות אבל אני חושבת שאולי לפנות לכולן יהיה יותר אפקטיבי ואולי אני אצליח.
אני יחסית חדשה בתחום ובקשר עם בחור מקסים בן 40.
גיליתי שאני סאבית עדיין מנסה להבין הכל אבל מ ...
שני אוג' 30, 2004 9:46 am
•
5 תגובות
•
2189 צפיות