אובד עצות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
איך מתחילים?
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
אובד עצות(נשלט) • 5 באוג׳ 2003
שאלה פשוטה כביכול אבל ממש מסובכת מסתבר...
אני לא יודע מה אני רוצה, אני לא יודע מה מקומי, אני לא יודע אם אני בכלל מתאים לזה. אני כן יודע שזה מושך אותי. נקודה. לא יותר, לא פחות. ואין מה לפרט. מלכות לא מתיחסות אלי בגלל חוסר נסיוני. הן גם שואלות מליון שאלות פסיכולוגיות כאילו ואין לי עליהן ממש תשובות. רוצה להתחיל. לא מוכן לשלם עבור זה כי זו בדיוק כמו ההרגשה ללכת לזונה. בחיים לא הייתי אצל זונה ולכן גם לא אסכים ללכת למלכה בתשלום. אז איך מתחילים? נ.ב. אשמח לקבל פניות ממלכות סבלניות לחדשים שמוכנות לקטוף את הפרות לכשאלו יבשילו. |
|
amy_(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
amy_(נשלטת) • 5 באוג׳ 2003
מבינה אותך, אובד עצות. גם אני הייתי באותו מצב. כשגיליתי את עולם הבדס"מ (הווירטואלי בהתחלה), ממש לא ידעתי אם אני מתאימה לעולם הזה, מה אני רוצה, וכו' וכו' וכו'. כל מה שידעתי זה שמשהו גורם לי לחזור, פעם אחר פעם אחר פעם. אז נשארתי, וצפיתי, ודיברתי עם הרבה אנשים- על מה מושך אותי, מה מושך אותם...
ככה עשיתי במשך שנתיים- שלוש. לא חשבתי בכלל על לנסות דברים בפועל, אבל זו לא חוכמה- לא ידעתי בכלל שיש קהילה בישראל. כל הזמן הזה לא היה לי מושג! מה שכן, חוסר הידיעה הזו איפשר לי ללמוד הרבה בצורה "בטוחה", כלומר בלי להתנסות וליפול על האנשים ה "לא נכונים", ואז, כשכבר מצאתי סוף סוף את הקהילה בארץ, היה לי איזשהו מושג כללי על בדס"מ. אני ממליצה לך על זהירות. תמיד אומרים את זה לשפחות מתחילות, אבל אני חושבת שגם גברים צריכים להזהר- ואני מדברת על זהירות עם מי אתה מתנסה. כשאתה קשור, לא יעזור לך שאתה גבר והיא אישה . בנוסף- אתה עלול גם להפגע מנטלית. אז ברור בזהירות . ואולי כדאי שתדבר גם עם סאבים מנוסים? |
|
סאב-לימינל |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
סאב-לימינל • 5 באוג׳ 2003
שלום לך עובד עצות.
אז קודם כל הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להראות נוכחות במועדון,שם גם תראה המון דברים כמו סשנים,שליטה מנטלית,הערצת כפות רגליים,שפחות עם האדונים שלהן ועוד ,וככה לאט לאט תתפוס כיוון.למרות שאני הגעתי למועדון בתור סאב שבטוח שהוא סאב ואין סיכוי שאשתנה בחיים,יכול להיות שאתה בכלל סוויץ' שאוהב גם לשלוט וגם ששולטים בך(יש דבר כזה).לפי התגובות שלך במועדון,כאשר תראה את שני הדברים ,תתחיל להבין,ואז לפחות עשית משהו,עברת את שלב א' בגילוי שלך,אז שיהיה בהצלחה ועל תשבר באמצע,תהיה החלטי ותאמין בעצמך. מי שנסוג ממה שהוא באמת סובל יותר מאוחר(בעתיד). |
|
מיקה(מתחלפת){Master Or} |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
מיקה(מתחלפת){Master Or} • 5 באוג׳ 2003
תראה אובד עצות, אתה לפחות יודע שאתה נשלט ועל ידי נשים, אני כשהגעתי גם את זה לא ידעתי, נרשמתי באתר כשולטת, רק בגלל שזה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו, אני בכלל הייתי במחשבה של "אני נשלטת???!!!, מה פתאום", וצ'יק לסימן השולטת. רעיון איבוד השליטה (בזמנו), לא נראה לי, וחשבתי לעצמי שאם אאבד את השליטה אאבד את עצמי, מזלי שהכרתי את אדוני, וכן מזל, כי אחרת הייתי היום עדיין במצב הזה, של אי ידיעה וסתם הייתי מתוסכלת מאוד מזה, כי שולטת אני לא אז מה אני?, ומה אני עושה פה, וכל מיני שאלות שכאלה, אז שיהיה לך בהצלחה בתחילת דרכך, ו..זהוו
אאהה נ.ב באמת תיזהר אפילו אם אתה גבר והיא אישה במצב שאתה קשור וחסר אונים מולה זה באמת לא משנה ואתה יכול להיפגע... |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 21 שנים •
9 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
9 באוג׳ 2003
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 9 באוג׳ 2003
יקירי,
קשה לי להאמין שחוסר ההתיחסות הוא תוצר של חוסר נסיון. יש תכונות רבות וחשובות אחרות הרבה יותר מנסיון בחיפוש נפש בדס"מית תאומה, אבל אצל כל אחד אלו דברים אחרים. אצלי למשל חשוב הגובה בקיצור, תמשיך לנסות, להשתדל, להשקיע להיות רציני, לכתוב יותר משתי מילים בהודעות פרטיות בשלב כלשהו זה גם יצליח. אולי לא תמצא כל כך מהר את מלכת חלומותיך אבל תרכוש נסיון |
|