משתוממת |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
טוב נו...
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
משתוממת • 7 בספט׳ 2005
אז יצא שגם אני לסבית
*ברוכה הבאה משתוממת* |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
ברוכה הבאה משתוממת
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 7 בספט׳ 2005
|
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
מה שמזכיר לי סיפור ישן...
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 8 בספט׳ 2005
במסבאה, עמוק בלב טקסס, יושב בוקר זקן.
מגפיים, כובע בוקרים וחולצה משובצת, יושב ושותה את הבירה שלו כשלידו מתיישבת בחורה מצודדת ושואלת: "אתה קאובוי אמתי?" הוא מסיח את הכובע מעט ועונה: "אני קם בבוקר, עולה על הסוס שלי, רוכב למרעה ורועה את הפרות כל היום. אני מגרש זאבים שבאים לטרוף עגלים, מסייע לפרות ללדת, מסמן אותן בסימן של החווה. בערב אני אוכל צ'ילי ומעשן סיגר. כן, אני קאובוי אמתי. אפשר להציע לך ללכת איתי הביתה?" הבחורה צוחקת ואומרת לו- "לא תודה, אני לסבית" הוא שואל- "לסבית, מה זה?" והיא עונה - "אני קמה בבוקר, חושבת על נשים. הולכת לעבודה וחושבת על נשים. בערב אני מתלבשת ומחפשת לי אישה נחמדה שאוכל לבלות איתה ואולי גם לחיות איתה ממש. אני אוהבת נשים , חושבת רק על נשים ושוכבת רק עם נשים!" ובמילים אלו היא קמה והולכת, משאירה אותו מהורהר. אחרי כמה דקות נכנס זוג תיירים לבאר , ניגשים אליו ושואלים- "אתה קאובוי אמתי?!" הוא מוריד את הכובע, מגרד את המצח ואומר: "עד לפני חצי שעה חשבתי ככה, אבל מסתבר שאני לסבית....". |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
צוחקתתתת
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
Belisana(שולטת) • 8 בספט׳ 2005
גדול
וברוכה הבאה משתוממת. |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
Re: מלכה כחולה:)
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
defluo{BDOC} • 8 בספט׳ 2005
dragonite כתב/ה: מפגש לדעתי יכול להיות מעניין בלשון המעטה... ונדמה לי שכבר היו פה מפגשים אבל משום מה את כולם פספסתי...
לגבי השאלה שלך לגבי לסביות ודו- לי באופן אישי לא משנה . יותר חשוב לי הבנאדם (או יתר נכון הבת אדם) והכימיה והאינטרקציה איתה מאשר עצם העובדה אם היא לסבית או דו. אני מניחה שלפעמים עם לסבית זה אולי אחרת כי אז אין את החששות או התהיות אם זה באמת מה שרוצים ואני חושבת (לא סגורה על זה .רק חושבת) שלסביות יותר קינקיות לסביות יכולות הרבה פעמים להיות מאוווווווד מאוווווד לא קינקיות.. מאוד מרובעות בדרך ההסתכלות שלהן על מין וכאלה. ויש גם כמה כאלה שהן יותר קינקיות. אבל זה נכון גם לגבי כל אישה. לא בהכרח קשור ללסבית. מצד שני, תגידו, בגלל שהיא לסבית ולא קונפורמיסטית, אז היא מרשה לעצמה לבחון עוד כמה גבולות מלבד הגבול הקונבציה של אישה-גבר-סקס בתנוחה מסיונרית. ועוד דבר לגבי דייקיות. נכון שבמקורה, המילה שהגיעה מהמילה dyke היא מילה שבאה לתאר לסבית גברית. אבל כיום אחרי מהפכה מילולית קטנה בכל האמור לישראל, דייקית מתאר מישהי שהיא לאו דווקא גברית או נשית, אלא יותר באמצע (כמוני). בישראל יותר משתמשים לתאר את הקשת המגדרית הרווחת ב- "בוץ'" מול "פם" כשיש את הבאמצע- ה"דייקית". יותר נובע לדעתי מהעובדה שהרבה בנות פשוט לא ידעו לדעתי מה פירוש המילה ובחרו לתחום אותה כמילת אם (או מטריה אם תרצו) לכל הסופט בוץ' /סופט פם/ אנדוריגנוס. כי אני לא מכירה הרבה שירצו להגדיר את עצמם אנדרוגינוס.... לעומת זאת המשפט "נו.. היא דייקית כזו" הוא די נפוץ. וועוד דבר- אני כן דייקית, פשוט כולכם ראיתם אותי בפאזה מאוד נשית שלי עד עכשיו. (ולאחרונה הגעתי למסקנה שאני נמשכת רק לסטרייטיות. מה תגידו על זה?) זהו, בפעם הבאה אני אבוא למועדון בדראג....! עכשיו רק צריך למצוא חליפה שחורה.. מאן... ואדונשוי- הבדיחה שלך קרעה אותי מצחוק |
|
Tobias(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
Tobias(אחר) • 8 בספט׳ 2005
אדון נשוי
תן כבוד לבלייזר על הבדיחה. ואני רוצה לדעת גם אני דו האם זה אומר שגם אני לסבית? ואם אני לסבית אז האם אני פאם או בוץ.... |
|
dragonite(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
אדונשוי
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
dragonite(מתחלפת) • 8 בספט׳ 2005
אחלה בדיחה למרות שאני מכירה אותה אבל תמיד כיף לשמוע שוב...
Tebayes צריך לראות אותך כדי להחליט אם אתה פם או בוטץ'. ודאפלו- ת'אמת כתבתי שלסביות יותר קינקיות כדי ליצור קצת שערוריה בשקט ששורר פה. לא חשבתי שילך לי כלכך חלק.... האמת- יש לסביות שהן מרובעות. למזלי, אני לא נופלת עליהן. ואם כן- אני מהר מוצאת ת'דרך החוצה. |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
defluo{BDOC} • 8 בספט׳ 2005
tebayes כתב/ה: אדון נשוי
תן כבוד לבלייזר על הבדיחה. ואני רוצה לדעת גם אני דו האם זה אומר שגם אני לסבית? ואם אני לסבית אז האם אני פאם או בוץ.... בייבי אתה בוץ'. קלאסית |
|
scarlettempress{L} |
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
אממ, כן, גם אני, מסתבר...
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
scarlettempress{L} • 9 בספט׳ 2005
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=12855&blog_id=13243
האמת, אני בדעה שרוב הנשים נמצאות איפשהו על הסקאלה של דו-מיניות. ואני? כן, אני יכולה להנות מסקס עם גבר. אבל אין בכלל מה להשוות... ובכלל, גבריות די דוחה אותי, הגברים הכי יפים/מושכים בעיניי הם אלה שאני מוצאת בהם נשיות. עכשיו זה נראה לי כל כך מטומטם שלא ראיתי את זה במשך שני עשורים, תמיד רק נשים ריתקו אותי, עוררו אצלי הערצה. אז זהו, אני מאוהבת במין הנשי, ואני מכורה לכוס וכן, ואני כל כך לסבית. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
אני מודה
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
השולט אור(שולט) • 9 בספט׳ 2005
כולי לסבית
|
|