מUחדת |
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
טוב. עם כל הכבוד. ואין כרגע.
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
מUחדת • 10 בספט׳ 2005
יותר מדי דברים נראים לי מוכרים לאחרונה כאן.
קטעים שלמים, סיפורים שלמים...זה מטריף לי את הדעת. מטריף- כי זה לא שייך ל"כותב/ים". מינימום איזכור, מרכאות? נאדה, גורנישט. אז- תגידו שאני מאניוקית, שאני קטנונית, לאכ'פת לי. אני לא אחשוף את זהות הכותב/ת אבל מבטיחה, שאם וכאשר אמצא את הלינק המתאים, או סתם אם אדע מניין צוטטו פרקים שלמים- אני אביא זאת לידיעת הציבור. וכשרות לציבור הנה הלינק הראשון. http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=216139 לא רק שהסיפור נכתב כאן איפשהו, גם נאמר לי שהסיפור זכה בפרס בתחרות שאנשים שא-נ-י מכירה ערכו. לא זכה ולא נעליים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 10 בספט׳ 2005
נתקלתי בסיפור הזה באחד הבלוגים פה (הסיפור הראשון) ומאחר ואני מכירה את כתיבתו של כותב הבלוג, זיהיתי ישר שכנראה לא מדובר בסיפור שלו.
אני קוראת לכולם: אתם מוצאים משהו באינטרנט או בכל מקור אחר שאת אוהבים ורוצים לצטט? בסדר גמור! אבל אל תשכחו לציין במפורש את מקור היצירה ואת יוצרה!!!! ואל תשכחו שאסור לבצע שינויים ביצירה המקורית ללא אישור של היוצר! מדובר בעבירה על החוק, הפרת זכויות יוצרים ויהיה מאוד לא נעים אם היוצר יגלה זאת במקרה. מברכת אותך, מיוחדת, על היוזמה. אלא שאני חושבת שמן הראוי לעדכן את אותו גנב בכך שתפסת אותו, אפילו קבל עם ועדה. |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
הכותב נחסם מהאתר
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
מUחדת • 10 בספט׳ 2005
כי מדובר בפסיכופט סידרתי, מסתבר.
{תודה כחולית} |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
Re: טוב. עם כל הכבוד. ואין כרגע.
לפני 19 שנים •
10 בספט׳ 2005
Yosefus(שולט) • 10 בספט׳ 2005
ילדה מיוחדת. כתב/ה: ... תגידו שאני מאניוקית, שאני קטנונית, לאכ'פת לי. ... בטוח שנגיד, איך אפשר להחמיץ הזדמנות פז שכזו ? ויש עוד דברים שנגיד, אבל מחשש לעינא בישה נגיד בפרטי האדום האדום ההוא ויש עוד דברים שנגיד, אבל מחשש לבריאותו הנפשית של ציבור הקוראים נגיד רק בבלוג שלך והכי יש דברים שלא נגיד, אבל אפשר לחפש להם רמזים בבלוג שלי יוספוס (מי אמר "אלפקה" ולא קיבל פרסומת סמויה ?) |
|